KAT90 написа:Кашчей написа:KAT90 написа:Другарю Кашчей! Вашите мнения винаги се нападки в един тон и смисъл, но с различни думи, затова казах копи-пейст! Аз уважавам другите мнения, когато са на място и не са чисто и просто заяждане от омраза(както са Вашите).Когато дадете адекватно мнения, което не е само нападка без причина, тогава може и да уважа Вашето мнение.Но аз такова почти не съм видял.
ПС: Отдавна не съм тийн.
Нападки? Лично към теб? Нападам ЦСКА, просто така, за спорта? И откога да си кажеш мнението, въз основа на нещо прочетено, е просто нападка? Много сте чЮФствителни вие-сакън някой да не каже нещо недобро за отбора ви! Сега, ако кажа, че сте в лошо финансово състояние, че 6 мача не сте вкарали гол и сте спечелили само 2 точки, че Лупи е лъжец и мошеник, чието място е в затвора...това нападки, копи-пейст или истина е?
Не, нямаш нападки към мен! Но нападаш отборите, а те имат най-малко вина.Виновни са ръководител и БФС.Но тенденциозно забравяш всички останали отбори и отклоняваш темите в това да нападаш двата отбора, най-вече ЦСКА.Покажи непристрастност и тогава ще си говорим.Когато коментираме неща от настояще, ти и други се връщате в 50-те да ни убеждавате в някакви неща.
Пак да те питам, ако напиша, че ЦСКА е в ужасно финансово състояние, че за 6 мача сте спечелили само две точки и не сте вкарали гол, че Президентът и собственик ваш, Лупи, е лъжец и мошеник-това нападане ли е?