Шотландски модел трябва да бъде приложен срещу ЦСКА и Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ohoboho
Контакти:

Re: Шоталндски модел трябва да бъде приложен срещу ЦСКА и Ле

Мнениеот ohoboho » 06 апр 2015 20:52

BRF написа:Това говори лошо за всички българи,сещаш ли се?Щом сме взели всички най-добри,пък не сме стигнали финал,значи българите не стават за голям футбол!

Никога не съм твърдял обратното - точно защото това е толкова вярно е нелепо да се стига до такива препирания кой бил най-малко зле :) Всичките ни клубове са си местни величия и нищо повече, то малко и цялата ни работа за всичко е такава, ама ... какво да се прави. Не е весело, и на мен не ми харесва, ама нека сме реалисти за нещата.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Шотландски модел трябва да бъде приложен срещу ЦСКА и Ле

Мнениеот boabbb » 07 апр 2015 08:42

Това "подновяване" на нивата във Варна "тече" от години :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Шоталндски модел трябва да бъде приложен срещу ЦСКА и Ле

Мнениеот BRF » 07 апр 2015 13:41

ohoboho написа:
BRF написа:Това говори лошо за всички българи,сещаш ли се?Щом сме взели всички най-добри,пък не сме стигнали финал,значи българите не стават за голям футбол!

Никога не съм твърдял обратното - точно защото това е толкова вярно е нелепо да се стига до такива препирания кой бил най-малко зле :) Всичките ни клубове са си местни величия и нищо повече, то малко и цялата ни работа за всичко е такава, ама ... какво да се прави. Не е весело, и на мен не ми харесва, ама нека сме реалисти за нещата.

Не знам за такива приперни,кой е бил зле!Знам,че аз съм доволен исторически от постиженията на ЦСКА!Щеше ми се да са били издържали срещу Байерн след невероятното начало или да са се справили с Интер!Мачовете с Барса си бяха почти без шансове,поне това което си спомням!
Иначе с колегите в синьо си водим дискусия за техните лоши резултати пред годините в ЕКТ :lol: !Другите ги подкрепям в ЕКТ,но не и Лудогорец!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 07 апр 2015 15:37

boabbb написа:Това "подновяване" на нивата във Варна "тече" от години :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Предполагам,че живееш на туба бензин от ВАРНА,но си много в час със случващото се тук!Това,че и от ниви разбираш е хубаво,но си гледай твоите!За сведение,от години тече строежа на нов стадион,на мястото на петдесет хилядния Ю.Гагарин!Там са проблемите,за които се надяваме да са свършили!Обявено беше,че през месец май започват!А стадион ТИЧА ще се ремонтира.Отдавна имаше нужда,но никой не беше говорил за ремонт!Сега това е факт!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 апр 2015 15:49

КироВарна написа:
boabbb написа:Това "подновяване" на нивата във Варна "тече" от години :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Предполагам,че живееш на туба бензин от ВАРНА,но си много в час със случващото се тук!Това,че и от ниви разбираш е хубаво,но си гледай твоите!За сведение,от години тече строежа на нов стадион,на мястото на петдесет хилядния Ю.Гагарин!Там са проблемите,за които се надяваме да са свършили!Обявено беше,че през месец май започват!А стадион ТИЧА ще се ремонтира.Отдавна имаше нужда,но никой не беше говорил за ремонт!Сега това е факт!

Викаш, от тука натам само да не вали, и ще може да се играе футбол, а :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 08 апр 2015 08:26

boabbb написа:
КироВарна написа:

Викаш, от тука натам само да не вали, и ще може да се играе футбол, а :lol: :lol: :lol:

И сега не е толкова лош,колкото се мъчат да го изкарат някои душмани!Вчера ако си имал удоволствието да гледаш мача ни с Локо Пд,трябва да си забелязал,че след двудневен дъжд във ВАРНА терена издържа и не се разкаля!Играли сме и на много по лоши полета,но никога не сме се оправдавали ако загубим!А на ТИЧА,който падне реве!След ремонта,интересно какви ще са оправданията???

Върни се в “Футбол - България”