Аматьорските отбори с по-добри стадиони от тези в А група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Re: Аматьорските отбори с по-добри стадиони от тези в А груп

Мнениеот hd29 » 04 апр 2015 19:12

Не мога да разбера защо е тази злоба в някои от коментарите.Важното е ,че се прави нещо ново и хубаво за футбола в по-малките населени места.И там хора живеят и там футбол играят,а за еврофондовете не берете грижа,нали за това беше борбата да влезнем и ние в този ЕС ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 апр 2015 19:24

А има ли кой да играе на тези стадиони или основното им предназначение е усвояването на еврофондове? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

deladog

Мнениеот deladog » 04 апр 2015 19:27

Tommi написа:А има ли кой да играе на тези стадиони или основното им предназначение е усвояването на еврофондове? :)

Вероятно на някои от тях в скоро време ще играят ЦСКА или "Левсси". Или и ЦСКА, и "Левски".

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 04 апр 2015 19:28

Tommi написа:А има ли кой да играе на тези стадиони или основното им предназначение е усвояването на еврофондове? :)

Е нали тези стадиони си ги е имало и преди ''еврофондовете",явно някой е играл на тях.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 04 апр 2015 20:38

hd29 написа:Не мога да разбера защо е тази злоба в някои от коментарите.Важното е ,че се прави нещо ново и хубаво за футбола в по-малките населени места.И там хора живеят и там футбол играят,а за еврофондовете не берете грижа,нали за това беше борбата да влезнем и ние в този ЕС ;)

Абсолютно. Българите винаги ще намерят за какво да мрънкат. Аз не виждам нищо лошо в това, че се правят хубави стадиончета, било и в по- малки градове.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 05 апр 2015 06:20

Това е начина да се популяризира футбола и да се тръгне нагоре.Парите идват от еврофондове и не разбирам мрънкащите.Строежа на стадиони,спортни площадки и терни винаги е плюс за подрастващото поколение.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 апр 2015 17:22

ShooterMan написа:Абсолютно! Това си е жива гавра с европейските фонбдове за развитие. Ако тези кочинки струват 5.5 млн. аз си режа главата! Какво ми давате за пример някакви СЕЛЯНДУРИ, поредните, които ще ни посрамят пред Европа в момента в който жалките им далавери бъдат разкрити? Знаете ли, че после и 1 ст. няма да видим? Защо по селата? Ами много просто...там контрола е по-малък, прожекторите не са насочени към селяндурите от Тетевен и Суворово...могат спокойно да декларират 5.5 млн. ремонти, да вложат дефакто 1-2 малксимум с некачествени и преоценени материали...и останалото - в мутренското джобче! Отборите от А група нямат тази възможност, минават проверки, мониторинг, отговарят на лицензионни критерии.....ТЪЙ ЧЕ НЕ МИ ГИ ХВАЛЕТЕ ТЕЗИ СЕЛЯНДУРИ, дето като ДПС подлогите в земеделието или крадящите пари от магистралите ще ни срамят пред Европа

Преди да ръсиш глупости вземи та прочети кога аджеба е реконструиран стадионът в Тетевен и кой е дал парите за това :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 апр 2015 17:24

parazit написа:
В процес на реконструцкия и строящи се нови такива са около 40 други стадиона от аматьорските групи.

А стига бе, кои са тези около 40 други стадиона :shock: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”