Позеленя ли синьото БФС или е фифти фифти

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Позеленя ли синьото БФС или е фифти фифти

Мнениеот gzagorov » 05 апр 2015 15:36

bobo_13 написа:щом стадионът е общинска(държавна собственост) трябва да се грижи за него.

Всички стадиони са държавна или общинска (между другото има разлика между двете) собственост. Но дали навсякъде се полагат грижи, е друг въпрос, с който не ми се занимава, а и никога не съм го правил, изключвайки дежурните псувни по отношение състоянието на материалната ни спортна база.

bobo_13 написа:На Герена се даваха пари от тотото, докато Тонев беше шеф.

Ако имаш доказателства за това, може да ги предоставиш на компетентните органи.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 апр 2015 15:47

gzagorov написа:
bobo_13 написа:щом стадионът е общинска(държавна собственост) трябва да се грижи за него.

Всички стадиони са държавна или общинска (между другото има разлика между двете) собственост...

+1 :) Имаше един частен ("Белите орли" в Плевен), но отиде за скрап... :lol: Иначе строящият се сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" е собственост на клуба за срок от 20 години... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 апр 2015 15:58

Captain Stottlemeyer написа:
gzagorov написа:

Всички стадиони са държавна или общинска (между другото има разлика между двете) собственост...

Имаше един частен ("Белите орли" в Плевен), но отиде за скрап... :lol:

Вярно, че имаше нещо такова, съвсем го бях забравил.
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 05 апр 2015 16:07

gzagorov написа:Всички стадиони са държавна или общинска (между другото има разлика между двете) собственост. Но дали навсякъде се полагат грижи, е друг въпрос, с който не ми се занимава, а и никога не съм го правил, изключвайки дежурните псувни по отношение състоянието на материалната ни спортна база.

Тогава отидете при Бойко и му поискайте 25% да ви помогне....или на Фандъка. Защо плюете по другите отбори, които са го направили или са писали европроекти. Европейските пари в СОфия отиват за метрото и статуи на Орфей-Оптимус Прайм. Щом Община Разград си е решила, че може да отпусне 5 млн. за стадиона...тяхна си работа

gzagorov написа:Ако имаш доказателства за това, може да ги предоставиш на компетентните органи.

Те отдавна документите са там, но нали са дружки с премиера, няма как да му направят нещо. Да се надяваме на новата агенция.

А стадион Лазур не е ли на Нефтохим-а, а стадион Славия не е ли соибственост на Славия? на Евроколеж...пак си е частна собственост и много други.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 05 апр 2015 16:15

Нямам представа дали БФС е позеленяло, ама ако е позеленяло толкова, колкото беше посиняло, то значи си червенее с целия си блясък. Чичо Лупи надроби попарка и си би камшика, а към края на май някой ще трябва да я сърба...освен ако синьо-зелено-жълто-оранжевото БФС не се намеси подпбаващо, както вече сме го виждали да го прави.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 апр 2015 16:25

bobo_13 написа:
gzagorov написа:Всички стадиони са държавна или общинска (между другото има разлика между двете) собственост. Но дали навсякъде се полагат грижи, е друг въпрос, с който не ми се занимава, а и никога не съм го правил, изключвайки дежурните псувни по отношение състоянието на материалната ни спортна база.

Тогава отидете при Бойко и му поискайте 25% да ви помогне....или на Фандъка. Защо плюете по другите отбори, които са го направили или са писали европроекти. Европейските пари в СОфия отиват за метрото и статуи на Орфей-Оптимус Прайм. Щом Община Разград си е решила, че може да отпусне 5 млн. за стадиона...тяхна си работа

gzagorov написа:Ако имаш доказателства за това, може да ги предоставиш на компетентните органи.

Те отдавна документите са там, но нали са дружки с премиера, няма как да му направят нещо. Да се надяваме на новата агенция.

А стадион Лазур не е ли на Нефтохим-а, а стадион Славия не е ли соибственост на Славия? на Евроколеж...пак си е частна собственост и много други.

Лично аз не съм плюл по никого, най-малкото пък по тези, които наистина искат да променят нещо към по-добро, било чрез европроекти или по друг начин.
А, ако Тонев е нарушил закона, разбира се че трябва да си понесе наказанието.

П.П. За стадионите не съм прав, вярно. Не всички, а само над 95% от тях са държавна или общинска собственост.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 апр 2015 11:58

БФС винаги е със силните на деня ;) В случая е Кирето, така че ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - България”