Левски и ЦСКА са като 2 капки вода

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Re: Като 2 капки вода

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 27 мар 2015 18:50

Аз като ви казах, че при сегашните обстоятелства професионалният футбол у нас е вреден за самата игра "футбол" /с едно-две изключения/, мнозина се правеха на интересни.
Тези дарения нищо няма да променят. Просто агонията ще продължи по-дълго.

И при нас ще е същото съвсем скоро, ако не се намерят сериозни хора с пари и намерения да строят стадион и да дават по няколко милиона на година за издръжката на клуб и отбор. Затова на мен ми е все едно кой ще даде парите. Важно е да се намери такъв. И да има сериозни намерения.

Това с фенските матросовски подвизи няма нищо да промени.
Тъй като на хоризонта не виждам изгаряща от желание тълпа милионери, които да развиват българския футбол и да печелят от него, мисля, че всички опити за самоиздръжка са дилетантски изпълнения.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 27 мар 2015 18:53

Защо да давам пари за нещо което не ми харесва....нито ще се промени.Дори и 10лв...дори и 50000лв да се съберат нищо няма да стане..Това са клубове които трябва да си намерят стабилен спонсор.Феновете могат само да подкрепят но не и да издържат и спасяват.Какво е това просене и от 2та народни отбора ... :o

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 27 мар 2015 20:56

Captain Stottlemeyer написа:
veselinsk написа:Ботев набират членове за сдружението, докато ЦСКА и Левски директно са подали ръчичката с надпис "Бате, дай някоя стотинка, Господ здраве да ти дава" :lol:

Как мислиш ще се издържа клубът, след като габровският циганин се изниза като мокра връв и сега не носи никаква отговорност!? Сдружението вече е горд мажоритарен собственик - дотук добре, а после!? ... :roll:

Какво после?Направихме го веднъж, пак ще го направим.
Ами да видим при Вас и червените.Направете го и тогава се бийте в гърдите.
Да не стане, както се казва в една реклама:
- Ами после?
- Ами после...Транжорна "Калканов". :mrgreen:
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

alchemist
Контакти:

Re: Левски и ЦСКА са като 2 капки вода

Мнениеот alchemist » 28 мар 2015 09:24

Май е време да помислим за обединение: ФК София, екипи: синьо-червени, стадион- за начало Националният, собственик: за начало Общината, а в последствие продажба.
Това не е лоша идея не само за теи 2 отбора но и за много отбори от други градове.
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Левски и ЦСКА са като 2 капки вода

Мнениеот dreben23 » 28 мар 2015 14:01

Аз откривам две разлики- ние пишем по-дълги декларации и другата е разликата между първата и втората шестица, а накрая ще има и още една разлика- едните с купата, другите с титлата! :)
Лошото е друго, че намирам много прилики, само дето още левскарите не са причаквали Батков във возилото му да му искат контролния пакет акции! :)

Смешни сме и двата гранда в момента, дори с приликите и разликите сме смешни! :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - България”