Какви би трябвало да са заплатите в "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Какви би трябвало да са заплатите в "А" група

Мнениеот stefan_bg2 » 19 дек 2009 16:04

ivaylito написа:Аз съм на принципа първо работи, тогава искай пари....а те май са обратно!

Веднага ти давам пример с нашите беройци,работиха направиха направо подвизи за без пари и накрая пак няма кой да им плати,просто в Бг всичко е сбъркано,а иначе мисля че трябва да се дават пари според представянето на футболиста.

Прав си, но вие сте от малкото или може би единствените, които са така..... ;)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 19 дек 2009 16:12

...Много по-малки от досегашните :!:

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 19 дек 2009 16:20

В Мездра не са взимали 4-5 месеца,В Ботев от година,в Локо и те няколко месеца,Пирин и те се оплакват,Своге също,Сливен от няколко месеца,общо взето почти всички са в това положение и е срамно това което става с футбола ни.Във всички нива на управление сме мн мн назад.И в Левски Цска да не мислите че е мн цветущо положението,само май Черноморец и Литекс са нормални в това отношение.Проблема е и че държавата нищо не прави по въпроса да се намерят пари за футбола и тепърва ще затъваме още.Футбола ни е мъртъв колкото и да си кривим душите и да не искаме да повярваме.

santiago

Мнениеот santiago » 19 дек 2009 16:27

ivaylito написа:Аз съм на принципа първо работи, тогава искай пари....а те май са обратно!

Веднага ти давам пример с нашите беройци,работиха направиха направо подвизи за без пари и накрая пак няма кой да им плати,просто в Бг всичко е сбъркано,а иначе мисля че трябва да се дават пари според представянето на футболиста.

според мен не трябва да се плаща различно на различните футболисти от отбора, защото винаги ще има сърдити,претенции, недоволни .. но си мисля че заплати в рамките на 1500 лв за топ отборите ни ще са добре, но не повече ... :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
Kerer_777
Контакти:

Мнениеот Kerer_777 » 19 дек 2009 16:31

трябва да има заплати само за тези които победят а за тая които падат да няма

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 дек 2009 16:34

Kerer_777 написа:трябва да има заплати само за тези които победят а за тая които падат да няма

Ок.Може би си прав.Но нали и тези които падат имат семейства ..............

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 19 дек 2009 16:36

Трябва да им се дават 450 кинта на месец,толкова е средната заплата за страната или малко по вече беше,това не е от значение,и премии както следва за победа 70 лева като гост и 40 като домакин,равния като гост 40 лева като домакин няма,и за загуба като гост да няма глоба а като домакин 50 лева,просто повярвайте ми всичките играчи ще изядат терена,тогава никой няма да говори колко ни били лошо стадионите,единствената им алтернатива ще остане да играят за да ги купят някаде на вънка и да вземат пари.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 19 дек 2009 16:39

И с тея заплати както ги мислите,всяка година в България ще идват все повече и повече качествени чужденци,де са видели те космическа заплата от 450-500 лева!
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 дек 2009 16:47

Sleepwalker написа:И с тея заплати както ги мислите,всяка година в България ще идват все повече и повече качествени чужденци,де са видели те космическа заплата от 450-500 лева!

А защо трябва да идват чужденци?Нека нашите да имат стимул и да изядат тревата.....пък чужденци не ни трябват.

[offtopic]И сега Левски,ЦСКА,Литекс като дават пари колко класни чужденци има?Освен Бардон и Паскал Борел за друг не се сещам.[/offtopic]

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 19 дек 2009 16:50

Повечето са прекарали половината си живот по футболните школи,така,че не може да ми говорите,че трябва да им дават по 240 лева,след като имат таланта да играят.Някои футболисти играят без стимул,други мотивация на макс,но това си е професия,като всяка друга ..
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Върни се в “Футбол - България”