Жълто-черен Пловдив написа:Цецо Чука написа:Жълто-черен Пловдив написа:В А група да останат Лудогорец и две-три даарета за обиграване на разградчани. Лудогорец - пожизнен шампион на България и вкарване на лудогорския бройлер в държавния герб!
Братле, как точно ти е виновен Лудогорец?
Кво е крив Домусчиев че Столипиново се прецакаха зверски сами, че ние изкарахме кофти късмет покрай игрите на много по-високо ниво и че управлението на ЦСКА и Левски е тотално безумно?
Лично Киро на мен с нищо не ми е виновен. Но той е част от цялата уродлива система. Както преди него част от нея бяха Селския, Наркотрафиканта, Черепа, Мултака, Чорни и прочие герои на труда.
И след 25 години, като се обърнем, виждаме докъде стигнахме: голям среден пръст.
А Киро просто е виновен с това, че се опитва да експлоатира тази корумпирана система и го прави успешно. Ако не е той, друг ще е.
Истината е, че български футбол няма. И всички ще се убедим в това отново в събота.
Ама чакай малко, 1994 например БФС беше същата мафия само че тогава галениците беха Левски и ЦСКА, а футбола си вървеше, нещо не ми се връзва в тезата ти...