Двете Б-та
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Двете Б-та
Поздравления за тези два отбора, които влязоха в първата шестица напълно заслужено и закономерно.
Голяма радост, голямо нещо. Браво, честито участие в шестицата! А след края на сезонЯ, к'о пра'им? Европа ли ще гоним во истина, или не съм схванал иронията на авторчето? 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- damyanov1963
Честито на новите грандове на България! Желая успех в Европата!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
В Берое се работи по европейски. Независимо, че много езици говорят, че сме държавен тим. какво лошо има в това ТЕЦ Марица изток 2 с 51% държавно участие с огромна печалба да отделя около 3 000 000лв з издръжка на отбор, вместо да отиват в София за някой мях за лаина. Все пак се влагат правилно. Имаме много добра школа с терени и дори и със стадион. Млади треньори, които ходят на обучение в школата на Аякс. Иска се работа много много работа. Не става да живееш на стари успехи,нищо да не влагаш, а да ламтиш за дивиденти. Това е пътя. Гришата го разбраи го направи, сега е на път да го повтори и Домусчиев. При Берое специално има и нещо друго, на Хубчев е дадена пълна свобода, той не е само треньор. А нещо като Фергюсън в Манчестер.
ВДинев
anihilator написа:TheKoi4i написа:Абе интересно защо модераторите заключват теми наред, а темите на колегата санди, които си генерират мнения заради провокативния характер си седят цял ден. Нали е модерно да се каже Точка 5?
То 50 процента от темите тук са на 3-4 глупака и те не се пипатКоментирам му темите на Санди без да обиждам не му допада явно и ме псува във лични съобщения . Та ей такива работи
Гореспоменатия санди,псува в лични съобщения,защото толкова му е акъла!Ако въобще има такъв!А удивително неучтивото му отношение към ВАРНЕНЦИ,явно е следствие на нещо,което му се е случило във ВАРНА!Предполагам,че говори много и всякакви тъпотии,защото по време на въпросната случка не можал нищо да каже....вследствие на доброто си възпитание,защото с пълна уста не се говори!
-
- Контакти:
Миналата година Берое остана зад прага,но работи сериозно и сега берат плодовете на своя труд.В клуба се наляха и сериозни средства.Ние изпаднахме във финансов колапс и дори не сме мечтали за първата шестица,но се откри възможност и я използвахме.Преди и след мача със ЦСКА ви казвах че времето ще покаже дали имаше уговорка във възловатз среща.Ботев са с 4 поредни победи без да им са отбелязали гол,а червените нямат победа след като не са отбелязали попадение.Кой на кого даде господа левскари и бяло-черни .....
sandi74 написа:TheKoi4i написа:Цецо Чука написа:И двата отбора наесен ще играят там където им е мястото-в Европа. Факт.
Kо каза, ко?![]()
![]()
Културно ще помоля фенове на аутсайдерите и дънните риби да не спамят темата.При атовете няма място за магарета затова си коментирайте зоната на здрача
То "А" група официално се води в Европа

Леевски, оле

Spetz написа:Поздравления за тези два отбора, които влязоха в първата шестица напълно заслужено и закономерно.
В момента в по-добра форма изглеждат Литекс и Локомотив, но Берое и Ботев са по-технични отбори и с напредването на плейофите ще направят разлика.
Върни се в “Футбол - България”