Сбогом Европа

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Сбогом Европа

Мнениеот niki87 » 18 дек 2009 17:55

YoTheReal написа:Жестоката истина е, че един друг отбор от Рим дойде тук с резервите си и резултата беше леко по-различен, но пак за гостите. Хеъл Бардон, да ви натири чорбата в лицето.

То и един отбор от Лондон дойде с резервите,ама 3-те точки пак бяха мираж :lol:

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 18 дек 2009 18:05

Ако можем да спорим, добре, да спорим!
Ако ще се заяждаме, няма смисъл!
Левскар съм и се гордея с това!
ЦСКА, по ред причини, в периода преди около 20 години е имал повече успехи в Европа!
Левски е сега, но не очаквам да го признаят!
Да, слаби сме - всички, но един равен не е една победа, както и да го въртим!
Радвам се за снощи, защото знам чорбарите на какви гадни коментари са способни от нищото!
Щом сега не можеш им затвори устите, просто съм без думи!
Пак повтарям, ДА СЛАБИ СМЕ, НО ПОНЕ ПОБЕДИХМЕ!
А Вие сте си само слаби!
Млъкнете, да помълчим за българския футбол, дето го затриха
Димо, Никито, пасти, торти, банички и други сладкарски изделия!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 18 дек 2009 18:10

pomiqrat написа:Българския футбол се раздели с европейските турнири, като ЦСКА остава отбора с най-малко спечелени точки, а ПФК Левски с най-малко отбелязани голове. Тези показатели идват да ни покажат, че двата ни гранда са утайката на европейския футбол.

По принцип България в почти всички сфери е на дъното, но сега завладяхме и футбола. Докато до преди петнайсетина години всички се съобразяваха с нас, то днес западноевропейските отбори ни се подиграват. В случая, снощи ни се изсмяха, когато отборът на Лацио излезе с почти юношеска формация и въпреки това ПФК Левски бе максимално затруднен, но в крайна сметка успя да победи отписалия тази среща италиански отбор на мъка с 0:1. Отново окьоревялото синьо общество изпадна в екстаз от една незначителна, маловажна победа, срещу детската градина и дълбоките резерви на един изпаднал в дълбока финансова и игрова криза отбор. Нека им е честита победата, която според тях усмисля целият им незначителен сезон, в който бяха бити от кой, където ги хване и победа, с която измиха срама си от изминалите три години в европейските клубни турнири, в които ги извозиха велосипедисти, смачкаха ги трактори, ожилиха ги и накрая ги гостиха с дебърцини. Това е времето, в което Бай Ганя отново ще бъде издигнат на култ, а на старши - треньорът или там какъвто се води, не успял зад граница футболист, поради липсата на съдийска и журналистическа подкрепа ще му бъде издигнат паметник и гласувано доверие, а футболистите ще бъдат обявени за достатъчни и новите трансфери ще бъдат обявени за излишни.
продължението
http://pomiqrat.blog.bg/sport/2009/12/1 ... opa.457168
Пишещите станаха, повече от четящите................
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 дек 2009 18:41

На хейтърите среден. Същите тези помияри и журналистически кисти се пенеха като бесни при безмислените победи на един друг отбор над вторите състави на Ливърпуул и коравия и размазващ равен срещу резервите на Фулъм. Тогава какви журналистически оди четохме..Еба си майката. Радвам се,че в момента няма истерия около победата на Левски. Виждам,че и феновете на Левски са реалисти и няма кой знае какво пенявене. Бихме резервите на Лацио. Надали някой ще помни дълго този мач. Лично аз няма. Повече се радвах на победата срещу Удинезе и Киево. Ама,пък като сме можели защо да не биеме? Лошото е,че пак някои тулупи гледат по различен начин на идентични мачове.
Иначе,че сме изтривалката на Европа е нормално. Надали има отбори с по-ниски бюджети в ЕКТ в момента?
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 дек 2009 18:43

ivaka написа:Ако можем да спорим, добре, да спорим!
Ако ще се заяждаме, няма смисъл!
Левскар съм и се гордея с това!
ЦСКА, по ред причини, в периода преди около 20 години е имал повече успехи в Европа!
Левски е сега, но не очаквам да го признаят!
Да, слаби сме - всички, но един равен не е една победа, както и да го въртим!
Радвам се за снощи, защото знам чорбарите на какви гадни коментари са способни от нищото!
Щом сега не можеш им затвори устите, просто съм без думи!
Пак повтарям, ДА СЛАБИ СМЕ, НО ПОНЕ ПОБЕДИХМЕ!
А Вие сте си само слаби!
Млъкнете, да помълчим за българския футбол, дето го затриха
Димо, Никито, пасти, торти, банички и други сладкарски изделия!

Хубаво мнение.
110 години любов!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 18 дек 2009 18:43

Виждам, че отново се пренесохме в нашата си кална действителност. Конкретно за мача снощи: Левски победиха абсолютно заслужено, защото бяха по-добри. Това ще донесе на Батков някакави пари, но по-важното е, че ще даде морален стимул на отбора и ще остане като положителен факт в статистиката. ЦСКА отпадна от ЛЕ, без изобщо някой и да смяташе, че ще играе в този турнир. И двата отбора постигнаха своите малки победи (Левски - по-голяма) според възможностите си. И не е страшно, че са отпаднали (отпаднаха и Лацио, и Базел, и други подобни) - страшното е това, което забелязваме всички, но се правим на щрауси. А именно: футболът ни роден се скапва все повече!!! Причините за това са изброявани нееднократно. Но най-голяма вина за това носят собствениците на клубове. Явно да твърдиш, че футболът не е печеливш, а да продължаваш да наливаш "чисти" пари в него е или признак на глупост, или просто ни правят на глупаци.

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 18 дек 2009 18:49

Не искам да се заяждам с автора на статията, но си мисля че ника ти много ти подхожда. Също така ще ти кажа че "О"маловажаваш успеха ни! Понеже в тази държава всички разбират от всичко,а дефакто почти никой не прави каквото и да било, за да се оправят нещата ( за каквото и да говориме...) нещата ще си останат на това ниво. Няма на къде да паднеме като народ,като държава...и разбира се като Футбол. Затова просто се успокойте. Няма смисъл от злоба и да си казваме кой е по-зле и кой по-добре. ....Амин!

ing.hristozminkov
Контакти:

Мнениеот ing.hristozminkov » 18 дек 2009 18:50

ПО ПРИНЦИП НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С БЕЗМИСЛЕНИЯТ И АБСОЛЮТНО БЕЗПОЛЕЗЕН БГ. ФУТБОЛ, НО КОГАТО НЯКОЕ МАЛОУМНО, НЕГРАМОТНО ЧОРБЕ С ПРОМИТ ОТ СЪЩЕСТВОТО ГА МОЗЪК, СЕ ОПИТВА ДА МИ КАЖЕ КОЛКО ВЕЛИК ОТБОР СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА БИВШИЯТ ДЪРЖАВЕН ОТБОР ЦДНА, НЕ МОГА ДА НЕ ПОКАЖА МАЛКО ФАКТИ.

жребий за лига европа.
левски в трета урна,
цска в четвърта.
те в европа не са малоумни да не могат да сметнат, кой какво е постигнал.

когато сме най-зле, пак сме по-добре от вас.
сега сме много зле и нямаме претенции, даже всяка загуба с по-малко от 3 гола я броя за успех.
но вие сте отбора с претенции за величие и щяхте да мачкате в европа, а до къде стигнахте?
до където и ние.
отдавна вече никой не ви брои за отбор.
и в европа и в българия сме постигнали много повече от вас от както се интересувам от футбол.
от 18 г. не сте играли в европа на пролет, а ние го направихме два пъти.
имаме два пъти повече титли от вас. и сме ви били десет пъти повече.
никой дори и в европа не ни е бил със 7:1 и 8:0
дори и в тези мачове головете в последната минута болят, но не толкова колкото този на тулуза, нали
а да припомням ли, че този отбор се спаси от изпадане във франция в последният кръг.
явно пак трябва да ви припомня евро успехите ви от последните 20 г.
цска-нюкясъл 0:2 ; 2:2
цска-блекбърн 3:3 ; 1:1
цска-галатасарай 0:3 ; 0:3
цска-бешикташ 2:0 ; 0:2 / 2:2 след продължения
цска-торпедо москва 1:1 ;1:1 / 2:3 след дузпи
влизане в групите на уефа - последно място в групата
цска-толуза 1:1 ; 0:0
да споменавам ли отпаданията от:
мтк, славия прага, стяуа букурещ на два пъти.
два пъти изобщо не играете.
и отпадания от:
бенфика, ювентус, милан, ливърпул.
отстранихте:
байер леверкузен благодарение на бербатов,
шахтьор донецк и парма, за които още никой не беше чувал, когато играха с вас.
и динамо москва, който от кокто игра с вас за последните си 15 мача във всички турнири имаше само една победа.
когато отстраните отбори като:
глазгоу рейнджърс, брьондби дания, хайдук сплит, славия прага, удинезе, киево, оксер и още дузина отбори от средна европейска класа пак може да се обаждате.
безмислени победи като тия над ливърпул и успехи от преди 20 г. не ме интересуват.
живейте си със разказите на бащите и дядовците ви за великите успехи на държавният отбор и мълчете.
един голям червен балон се спука. нали се оплаквахте че ви отнехме правото да играете в европа. ето сега имахте тая възможност и истината лъсна. трябва да ни благодарите, че миналата година ви оттървахме от голям срам. имате късмет, че не играете с БАТЕ, дебрецен, тампере и жилина, защото резултатите ще са същите.
но има господ и не се знае. така приказвахте и за галатасарай и бешикташ. щяхте да ни показвате как се отстраняват тия отбори след като ние доста ги поизмъчихме, но правдата възтържествува и тогава. да припомням ли за тройчо младенов и задна прашка бешикташка.
СИНЯ Е ЗЕМЯТА ОТ НА ЛЕВСКИ ЗНАМЕНАТА!!!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 18 дек 2009 19:00

С едно уточнение: ние стигнахме до ЛЕ с игра, а вие отпаднахте от ШЛ поради липсата на такава. И понеже не всички фенове на ЦСКА сме "чорбе-та", както и не всички сини сте "чифтокопитни", то нека не си мерим оная работа, защото и вие и ние толкова сме затънали в ла*на, че сме под един знаменател - хипопотами. Не може да са двата най-слаби в ЛЕ, а ние да спорим кой е по-добър - май не звучи нормално, а?

ing.hristozminkov
Контакти:

Мнениеот ing.hristozminkov » 18 дек 2009 19:10

ДВАТА НАЙ-СЛАБИ ОТБОРА В Л.Е. СА АУСТРИЯ ВИЕНА И ЦСКА (КАТО УТОЧНЕНИЕ)
И НИКОЙ НЕ ОСПОРВА ЧЕ ЯКО СМЕ ЗАТЪНАЛИ В НЕЩО СИ.
ПРОСТО ЗА НЕВЕЖИТЕ И ЗАБЛУДЕНИТЕ ТАЯ ИНФОРМАЦИЯ ТРЯБВА ДА ИМ ОТВОРИ ОЧИТЕ.
ТОВА КОЕТО ТВЪРДЯ Е ЧЕ КОЛКОТО И ЗЛЕ ДА Е ЛЕВСКИ, ЦСКА ВИНАГИ ПРЕЗ ТИЯ ГОДИНИ СА БИЛИ ПО ЗЛЕ.
А АЗ СЪМ ЛЕВСКАР И ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО МЕ ИНТЕРЕСУВА Е ТОВА.
ТОТНЪМ ИМАТ ЕДИН ДЕВИЗ, КОЙТО СПОРЕД МЕН ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ МРАЗЕЩИ СЕ ОТБОРИ.
ВИНАГИ ПРЕДИ АРСЕНАЛ. АКО НИЕ СМЕ ПРЕДПОСЛЕДНИ, АРСЕНАЛ ТРЯБВА ДА СА ПОСЛЕДНИ.
И НЕ МИ ОБЯСНЯВАЙТЕ ЧЕ НЕ Е ВЯРНО. ЗА ТОВА СЪМ ЛЕВСКАР, ЗА ДА БЪДА ПРОТИВ ЦСКА. ВИНАГИ, ПО ВСЯКО ВРЕМЕ И НА ВСЯКЪДЕ.
ТУК НЯМА ЛИГАВЩИНИ КАТО БЪЛГАРСКИ ОТБОР И УСПЕХ ЗА БЪЛГАРИЯ. ЦСКА ТРЯБВА ДА ПАДА КЪДЕТО И С КОЙТО И ДА ИГРАЕ. И ТЕ ЗА СЕГА СЕ СПРАВЯТ ЧУДЕСНО.
СИНЯ Е ЗЕМЯТА ОТ НА ЛЕВСКИ ЗНАМЕНАТА!!!

Върни се в “Футбол - България”