Грандиозен СКАНДАЛ: БФС променя правилника заради Левски!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

okz
Контакти:

Re: Грандиозен СКАНДАЛ: БФС променя правилника заради Левски!

Мнениеот okz » 21 мар 2015 13:14

Хахаха това ме разби. Не мога да повярвам ,че има такова правило. Тези дето мислят правилата не са ли се замисляли какви нелепи ситуаци могат да се създадат? Много ясно се вижда начина им на "мислене". Големите отбори със сигурност ще са си в първата шестица и за средняците не им дреме ,а че ще ощетят труда на децата? Скандално правило! Ако Литекс бяха отпаднали от първата шестица при мъжете какво правим? Децата им са 1ви и щяха да ги пратят 7?

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 21 мар 2015 13:17

Добре де ,Хасково тази година отпадат. Юношите им трябва да останат ли ??? Щото момчетата не са последни или предпоследни , а? Добре си е правилника , ама пусто болестно състояние , винаги да търсим "втория" начин!

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 21 мар 2015 13:21

okz написа:Хахаха това ме разби. Не мога да повярвам ,че има такова правило. Тези дето мислят правилата не са ли се замисляли какви нелепи ситуаци могат да се създадат? Много ясно се вижда начина им на "мислене". Големите отбори със сигурност ще са си в първата шестица и за средняците не им дреме ,а че ще ощетят труда на децата? Скандално правило! Ако Литекс бяха отпаднали от първата шестица при мъжете какво правим? Децата им са 1ви и щяха да ги пратят 7?

На 21 години - деца!?!?! Е...ти децата , ако ти се изпр...нят в усатата, не мож го глътна , деца били

okz
Контакти:

Мнениеот okz » 21 мар 2015 13:27

Като изпаднат Хасково догодина няма да имат отбор в тази лига, елементарно, Уотсън.Може Хасково да са станали 1ви при юношите , но догодина няма да участват по условие,а техния успех си е успех и никой няма да им го вземе. Това е много по-логично от колкото 1вия да го пратят 7ми щото мъжкия отбор бил зле. Само да ти кажа ,че особенно тая година не е честа практика да се пращат футболисти от 1вия отбор да играят. Има доста ДЕЦА,които играят редовно в това първенство и са около 18 годишни. А да отговоря на твоя език ,за да ме разбереш..няма значение колко ще ти се изпразнят в устата, защото може и някой 13 годишен да ти се изпразни и да ти напълни устичката ,ама не го прави голям мъжага нали?

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 21 мар 2015 13:58

bezpanika написа:Добре де ,Хасково тази година отпадат. Юношите им трябва да останат ли ??? Щото момчетата не са последни или предпоследни , а? Добре си е правилника , ама пусто болестно състояние , винаги да търсим "втория" начин!
ТИ малоумен ли си кой ти търси по втория начин. Който е писал правилника да се застреля след като се разделят на 2 половини да е мислил преди това.Ако си на първо място при дубъла например с 15 точки заради първият отбор да ходиш да играеш в долната част.СТРАШЕН ПРАВИЛНИК.Да направят обратно КАКТО Е ПРИ ДУБЪЛА ТАКА ДА СТАНЕ КЛАСИРАНЕТО И ПРИ МЪЖЕТЕ :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 21 мар 2015 14:03

парци написа:После питате защо сте толкова мразени заедно с братята си от Панчарево.

Аз на село не ходя ама всички селяни сте в СОФИЯ :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 21 мар 2015 14:05

Правилото трябва да се промени.
Но не сега.
Пореден гаф на БФС, този, който го е измислил това трябва незабавно да бъде уволнен. Ами ако дублажът на Хасково беше първи с десет точки разлика, тогава - какво?

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 21 мар 2015 14:31

Това сериозно ли е извадка от официален документ (правилник)? Що за глаголна форма е "влезнат" и защо по дяволите толкова неистово се опитват да ни го налагат г-дата столичани, че го чувам по телевизията, а отделно чета и в журналистически статии? БАН да не са го одобрили в правописния речник, щото някои граждани не могат да произнасят определени звуци в българския език? :mrgreen:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 мар 2015 14:55

ticha i vladislav написа:...Мога ли да се изходя,като кажа че правилата трябва да се спазват и не трябва заради един отбор да се променя всичко,както е било например с ЦДНА за да останат в А група

Напълно съм съгласен с теб, че правилата трябва да се спазват и че законът може да е лош, но е закон. :) Това за "изхождането" го писах, имайки предвид други "личности", на които дори не смятам да отговарям - много под нивото ми са... :lol: Все пак, вината тук най-малко е в ПФК "Левски" и заглавието на темата (меко казано) е провокативно... 8-) А сравнението с Отбора Насила Влязъл преди доста години не е особено сполучливо в случая, но да не задълбаваме чак толкова. Хубав ден. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 мар 2015 15:03

hd29 написа:
Captain Stottlemeyer написа:Ползата (за някои) е, че Домуса искаше вторият му отбор да се обиграва в елитна група, вместо да започне от най-ниското ниво, както е в белите държави... ;)

Стига вече с този Домус,за какво обиграване в най-ниското ниво пишеш.Ти имаш ли представа,какво представлява това "най-ниско ниво'' и какъв спорт се практикува там.В ''белите държави" може и да е така,за съжаление България не е от тези страни.

Няма "стига с този Домус" - това е негова идея и желание вторият отбор на "Лудогорец" да играе в "Б" група - ясно защо. ;) България никога няма да стане бяла държава, ако правилата се правят за кефа на един човек. И да - имам представа за "най-ниските нива", не съм расъл в саксия. Все пак отнякъде трябва да се започне, защото ако не си разбрал, вече сме в ХХІ век, а повечето стадиони у нас нямат нормални терени, осветление, един потенциален участник в ЕКТ дори няма нормални кенефи на стадиона си на пъпа на София. Затова - или клубовете ще предоставят някакви що-годе нормални условия за участници и публика, или по-добре да не развиват футбол. Това е.... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - България”