Син до гроб_ написа:Old_death написа:Син до гроб_ написа:Червените депесари пак ли пускат тема след тема за Левски? За тях не е важно те да са добре, важното е Левски да е зле. На това му се вика комплексарщина и злоба. Нещо типично за червената депесарска секта.
И това да го каже фен на отбор , който бе дал стадиона си за предизборната кампания на ДПС !!! Подписа ми е съвсем актуален .
Мирно бе, редник! Много пъти в църквата съм благодарил на Господ ,че не съм станал като теб или като повечето от вас. Това злобата и омразата към противника да е смисъла на живота ми не е приемливо, но виж във вашия случай е точно така! А моят подпис е винаги актуален. Още от гнусното ви пръкване. Свободно, редник!
Гордея се с това , че съм редник от запаса в БА , въпреки , че когато се уволних , ти май си бил в нечий скоростен лост . Мирно ще викаш на малката си сестричка , защото май стоиш денонощно в тая поза в къщи и в живота . За мен и за злоба и омраза към противника ще говориш тогава , когато напиша толкова мнения с плюване във вашия форум , колкото си написал ти в нашия . Омразата осмисля живота на такива комплексари , като теб .
Изпратено на: 20 Мар 2015, 14:53
От: Санди74
До: Old_death
Мри в кофите

Това е типичен пример за това , колко обичате своя клуб и що за " фенове " сте . Не напразно никога не съм ви наричал хора , защото с това рискувам да обидя цялото човечество . Подписът ти е типичен пример за "синята идея " , която изповядвате . А тя може да се каже кратко : Омраза и завист !