Свободните агенти на Стойчо с класи над тези на Гонзо!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Свободните агенти на Стойчо с класи над тези на Гонзо!

Мнениеот Син до гроб_ » 20 мар 2015 15:08

Old_death написа:
Син до гроб_ написа:Червените депесари пак ли пускат тема след тема за Левски? За тях не е важно те да са добре, важното е Левски да е зле. На това му се вика комплексарщина и злоба. Нещо типично за червената депесарска секта.

И това да го каже фен на отбор , който бе дал стадиона си за предизборната кампания на ДПС !!! Подписа ми е съвсем актуален .

Мирно бе, редник! Много пъти в църквата съм благодарил на Господ ,че не съм станал като теб или като повечето от вас. Това злобата и омразата към противника да е смисъла на живота ми не е приемливо, но виж във вашия случай е точно така! А моят подпис е винаги актуален. Още от гнусното ви пръкване. Свободно, редник!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 20 мар 2015 15:47

Свободните агенти на Стойчо си тръгват, а ЦСКА плаща после като поп :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 20 мар 2015 16:23

Много харесвам говорещите неподготвени и предварително, дето казват "ХОП!", преди да са скочили.
Ха скочете, пък тогава казвайте големите думи, да не ви преседне залъкът.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 мар 2015 16:59

Еее, спецът от Плоски напуснал :evil: Подкрепа за спеца от Плоски, заминавайте веднага на протест и не се бавете нито минута с декларацията!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 20 мар 2015 17:28

Свободните агенти на Стойчо в борбата за титлата, докато тези на Гонзо в борбата за оцеляване... кой разбира всъщност от материята футбол като се тегли чертата?

Като се тегли чертата излиза, че никой не разбира ;) Ако някой в тая държава разбираше от футбол барем за 50-60 години от толкова клубове все някой щеше да докара титла в България. И сигурно нямаше да се бием в гърдите с един тиквен медал за 4то място ..

Ама с ако-то знаеш как е .. цапа, не си е работа. А за вас феновете остава да се джавкате кой е по-жалкия клуб ;)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 мар 2015 20:16

Син до гроб_ написа:
Old_death написа:
Син до гроб_ написа:Червените депесари пак ли пускат тема след тема за Левски? За тях не е важно те да са добре, важното е Левски да е зле. На това му се вика комплексарщина и злоба. Нещо типично за червената депесарска секта.

И това да го каже фен на отбор , който бе дал стадиона си за предизборната кампания на ДПС !!! Подписа ми е съвсем актуален .

Мирно бе, редник! Много пъти в църквата съм благодарил на Господ ,че не съм станал като теб или като повечето от вас. Това злобата и омразата към противника да е смисъла на живота ми не е приемливо, но виж във вашия случай е точно така! А моят подпис е винаги актуален. Още от гнусното ви пръкване. Свободно, редник!

Гордея се с това , че съм редник от запаса в БА , въпреки , че когато се уволних , ти май си бил в нечий скоростен лост . Мирно ще викаш на малката си сестричка , защото май стоиш денонощно в тая поза в къщи и в живота . За мен и за злоба и омраза към противника ще говориш тогава , когато напиша толкова мнения с плюване във вашия форум , колкото си написал ти в нашия . Омразата осмисля живота на такива комплексари , като теб .

Изпратено на: 20 Мар 2015, 14:53
От: Санди74
До: Old_death

Мри в кофите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Това е типичен пример за това , колко обичате своя клуб и що за " фенове " сте . Не напразно никога не съм ви наричал хора , защото с това рискувам да обидя цялото човечество . Подписът ти е типичен пример за "синята идея " , която изповядвате . А тя може да се каже кратко : Омраза и завист !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 мар 2015 21:01

TristaNNN написа:Еее, спецът от Плоски напуснал :evil: Подкрепа за спеца от Плоски, заминавайте веднага на протест и не се бавете нито минута с декларацията!

Радвай се! Няма вече да бъдете изнасилвани от него . От страх избягахте чак във втората шестица .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Футбол - България”