Brabam написа:Санта Жулия и Дъндолк следят купата на България и отсега точат секирите
Тях ги разгромихме, не се излагай.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Brabam написа:Санта Жулия и Дъндолк следят купата на България и отсега точат секирите
ShooterMan написа:С искрено нетърпение чакам сблъсъците с Левски, те си знаят защо, ще бъдат подобаващо посрещнати. Дай Боже, казвам ДАЙ БОЖЕ същия съперник и на 1/2 Финала. Направо медец, медец стана с това тяхно изпадане долу. Впрочем, втората шестица започва с култов мач - Левски - Хасково. Предполагам 18:0 ще е резултата
![]()
![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Brabam написа:Иначе, да, и аз смятам, че ако Чичо Венци не реши пак да продава мачове, може да олупате Левски във втората шестица. РАЗЛИКАТА в класите между бг-отборите е малка.
Свикват извънредно Народното събрание и БФС! Ще мислят нов закон заради "Левски"
Спешно заседание на Народното събрание и БФС. Моментално трябва да се измисли закон, който да промени правилника за първенството в "А" група и да няма разделяне на две шестици. Трябва да се измисли начин така наречения отбор на народа да избегне резила, който всъщност е факт.
Това им се иска на хората със сини очила.
Все пак светлина в тунела има- другата седмица сините играят с Хасково, а те знаят как да го победят.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта