stefani написа:Рано е да се каже 11 кръга преди края !

Мистри написа:ЗъЗ Зигурност няма да е от отбор,чудещ се кого да прецака и на кого да "пусне".
Въобще не се чудим!

На теб явно нещо не ти е ясно?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
stefani написа:Рано е да се каже 11 кръга преди края !
Мистри написа:ЗъЗ Зигурност няма да е от отбор,чудещ се кого да прецака и на кого да "пусне".
james написа:Не знам дали Домовчийски може да стане голмайстор , но аз умирам от любопитство да го видя в един отбор с БГалчев и СДелев , ако се съберат трима пълни тъпунгера на едно място ще бъде голям купон.
Red thunderstorm написа:james написа:Не знам дали Домовчийски може да стане голмайстор , но аз умирам от любопитство да го видя в един отбор с БГалчев и СДелев , ако се съберат трима пълни тъпунгера на едно място ще бъде голям купон.
В какъв смисъл са тъпунгери? Хайде, Галчев има малко "колежанска"физиономия, но Делев и Домовчийски как точно са тъпунгери?
pomiqr260 написа:Red thunderstorm написа:james написа:Не знам дали Домовчийски може да стане голмайстор , но аз умирам от любопитство да го видя в един отбор с БГалчев и СДелев , ако се съберат трима пълни тъпунгера на едно място ще бъде голям купон.
В какъв смисъл са тъпунгери? Хайде, Галчев има малко "колежанска"физиономия, но Делев и Домовчийски как точно са тъпунгери?
Слушал ли интервю на Домовчийски? Слушай.
ivodm72 написа:Никулич от цдна
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта