Разпродават стадион „Черноморец“

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Разпродават стадион „Черноморец“

Мнениеот Балкански Орел » 06 мар 2015 00:42

В този град вече няма футбол, а може да се каже че и никога не е имало защото всичките им отбори са тип "Лудогорец".
[center]Levski & Lazio[/center]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 мар 2015 00:51

Момент! Олигофрена писал статията е за съд! Значи БАЛЪКОВ е виновен, така ли? Той ли е поръчал екипировката за не знам си колко пари? Той, или отрепки като Пламен Киряков или Митьо Събев (Митьо Селския-2) ? Онези двамата що не ги извикат в прокуратурата и не ги обвинят в пране на пари? Що не проверят всичките им трансфери, щото продадаха играчи за добри пари като Жужу примерно за 600 000 евро? Къде са парите? Ама нали държавата е МУТРЕНСКА дай на подлогата да напише статия за лошия Красимир Балъков. Човека се е простирал според чергата, оная отрепка изпра руските милиони и сега си измива мръсните ръчички. Апропо - години наред съм писал, че това е схема за пране на пари в нашия форум, когато мои колеги подскачаха за модела Черноморец и що Черно Море не правел същото...Добре, че не правим, да чукнем на дърво.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 06 мар 2015 01:10

Съдбата на този стадион беше ясна още преди поне 6-7 години. Никой не се учудва. Единственото за отбелязване е, че хората, които направиха схемата, в крайна сметка няма да се възползват от нея, защото и тях самите ги завъртяха други ветрове.

Аз и още няколко човека пишехме до разраняване на пръстите тук преди години, че ще се случи точно това, което сега става. Тогава ни упрекваха в какво ли не. Сега вече не ми се пише. А и не се радвам, че съм бил прав за всичко.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 мар 2015 01:12

Не е схема за пране,а за източване на пари от Петрол.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 мар 2015 01:16

pas написа:Съдбата на този стадион беше ясна още преди поне 6-7 години. Никой не се учудва. Единственото за отбелязване е, че хората, които направиха схемата, в крайна сметка няма да се възползват от нея, защото и тях самите ги завъртяха други ветрове.

Аз и още няколко човека пишехме до разраняване на пръстите тук преди години, че ще се случи точно това, което сега става. Тогава ни упрекваха в какво ли не. Сега вече не ми се пише. А и не се радвам, че съм бил прав за всичко.

Абе,тук по някаква тема беше писал потребител Сотир Цацаров. :)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 06 мар 2015 05:16

Хуяскуу,що не си гледаш тотоотбора ами си седнал да плачеш на чужд гроб.Седни да ни информираш кога Баба Гнида ще застане начело,че съвсем да цъфнете и вържете от тотализатора.Това мазут да говори за справедливост си е лицемерие.Надали има друг отбор в България,който в рамките на 25 години да е ваден два пъти от професионалния футбол за уговорени мачове.И същите хора,които последния път участваха в това нещо в момента се изявяват като сайбии и ще обединяват Долно Езерово,Камено и Българово,а се смееха на урода.Колкото до това кой е виновен за стадион Черноморец не ми е ясно що всички плюете Събев,че и Киряков намесен(от Шутъра,който явно се е объркал,все пак Киряков дойде след експеримента Балъков-Бобич-Беклавац-Персикети,а това къде са изчезналите парите от Жужу,Атиф,Асис,Боли и т.н.,ами виж какви неустойки трябваше да се плащат на хората докарани от Балъков включително и на него самия,но след като са подписали такива договори е нормално и да си ги търсят).Виновник номер едно за състоянието е Меката Китка Николов и общинския съвет,чиято собственост беше стадиона и които нехаеха,какво се случва с него нищо,че имаха 50% от ПСФК,след него поравно се нареждат Денис Ершов и Митко Събев и на последно място Александър Мелник като съакционери в Петрол Холдинг,това,че единия бил постоянно пиян и се предоверили с последния на втория не мисля,че ще мине за оправдание,в които и да е нормална държава.Защо обаче ревтунещите относно проблема и вечно онеправдани мазути постоянно са на главата на кмета с цел да го обслужат не е "ясно".
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 06 мар 2015 07:06

Виновни са и 20-те шарана, които се настаниха като кукувици в чуждо гнездо. През всичките години ви се казваше каква е целта ама не ви се вярваше. По-наведени от вас едва ли има. На където духне вятъра, вие сте там. След 9 години се сетиха, че си искали стадиона :lol: А защо не си го искахте като имаше пари? Не можело?! :shock: То начин има ама такива послушковци как да имат мнение? Каквото каже Киряка и за вас е закон.
Много ви беше гот да обикаляме селски групи и стадиони, а на вас да ви раздават безплатни сандвичи, бири, билети, мажоретки, екскурзии, Пежа и т.н. Сега ние седим и гледаме как вървите към закриване и пивярвай ми, даже ще ни е кеф. ;)
[center]Изображение[/center]

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 мар 2015 09:27

Green Fighters написа:Виновни са и 20-те шарана, които се настаниха като кукувици в чуждо гнездо. През всичките години ви се казваше каква е целта ама не ви се вярваше. По-наведени от вас едва ли има. На където духне вятъра, вие сте там. След 9 години се сетиха, че си искали стадиона :lol: А защо не си го искахте като имаше пари? Не можело?! :shock: То начин има ама такива послушковци как да имат мнение? Каквото каже Киряка и за вас е закон.
Много ви беше гот да обикаляме селски групи и стадиони, а на вас да ви раздават безплатни сандвичи, бири, билети, мажоретки, екскурзии, Пежа и т.н. Сега ние седим и гледаме как вървите към закриване и пивярвай ми, даже ще ни е кеф. ;)

Ти "20-те шарана" не ги мисли. За сега те спасяват отбора. Вие бяхте хиляди, но поне 20, като ония шарани, които сега издържат клуба не намерихте.
Аз те питам. Ти/вие, какво направихте за да си спасите отбора и да си върнете стадиона.
Стига плачете, че 20-те шарана са ви виновни. Нали сте "хиляди". От 8 години само плачете, че някой ви е виновен и чакате поредния
ПФК Бургас да го преоблечете в зелено и да му впишете вечните си мантри за онеправдание.
Пиши, какво ВИЕ направихте да си върнете стадиона, а не пиши, какво ние не сме направили. Какво очакваш. Някой друг да ви свърши работата ли. И преди да се
дертите за стадион Черноморец, вижте, какво се случва с Лазур...Продава се. Ай, купете го от този, на когото бащицата ви го продаде преди години.
ПС: хасковски. Ти нямаш ли си дерт с тото отборчето, че се занимаваш с нас.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 мар 2015 10:39

Лично аз не съм учуден!Това си беше история с предизвестен край!Тук специално Балъков няма никаква вина.Това дружество Е 50/50 но Събев и Общината!От самото начало схемата беше Събев да набива пари и когато станат достатъчно много да поиска от партньора си(Община Бургас)да си поделят разходите.Като не могат се продава имущество за да си прибере половината пари.Не разбирам защо всички се правите на не разбрали!Всички НИЕ-бургаските фенове и жители позволихме това да се случи.Първо беше изкуствения конфликт между феновете на Черноморец и Нефтохимик за да няма обединение при проблеми.После прехвърлиха Черноморец на ст.Нефтохимик и разкараха много от старите фенове на акулите.После затриха Нефтохимик с унижения(Нафтекс,розови екипи...........).Скоро ст.Нехтохимик няма да съществува,явно и ст.Черноморец ще бъде ограничен(мисля,че това е най-големия комплекс в България).
Случи се логичното и предизвестеното,даже се наложи да се вкара Дражев в затвор!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 мар 2015 10:42

paceto написа:Ами така е, когато се пръскаха пари наляво и надясно за отбора и то с пълни шепи. Много пари се хвърлиха за ПР за отбора с цел да се привлече повече публика и най-вече заради разделението на Бургас между Нефтохимик и Черноморец и тук не става дума кой колко фенове има, а просто защото се опитваха да наложат един отбор за сметка на друг.

Тук вина има Събев, че е раздавал пари на поразия без да се замисля и който и да е бил треньор по-това време и е искал да действа по един модел е щял да го стори. Казвам това, защото се споменава Балъков и екипировката, но това се съмнявам да е станало зад гърба на Събев и той е дал разрешение за същото.

Точно затова се спомена Балъков и екипировката за има такива мнения като твоето ;) !Пишеш:Тук вина има И Събав!Всъщност вината не е негова,схемата беше негова!

Върни се в “Футбол - България”