спад или бум на диема екстра

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

mitkod
Контакти:

Re: спад или бум на диема екстра

Мнениеот mitkod » 02 мар 2015 10:11

от 4-те лева, 1.30 са за оператора, а останалите отиват в Нова, т.е. от 2.60 колко ли ще отидат в клубовете?
Отделно защо да плащам като между 30% и 50% процента от мачовете са в работно време? Този уикенд 3 мача са в петък и понеделник!
Eто и следващите 2 кръга:

21 КРЪГ
9 март 2015 г. (понеделник), 13:00 часа
Марек – Литекс Диема Спорт
9 март 2015 г. (понеделник), 15:30 часа
Локомотив (София) – Черно море Диема Спорт

22 КРЪГ
13 март 2015 г. (петък), 14:30 часа
Черно море – Хасково Диема Спорт
13 март 2015 г. (петък), 14:00 часа
Литекс – Локомотив (Пловдив) Диема Спорт

Уж за да можем да гледаме всички мачове направиха канала, пък само 4 са в гледаемо време, както беше досега по Диема.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 02 мар 2015 10:38

Не се карайте на емигрантите ни, все пак те внасят повече пари в държавата от всички чужди инвеститори, заслужват добро отношение, въпреки че като почнат да дават акъл от над 1000км разстояние ти идва да ги удушиш собственоръчно.
Проблема наистина не е в парите, все пак скоро се очаква да плащаме и въздуха, който дишаме.
Проблема е в самите клубове. И по-точно в отношението им към публиката!
Истината е, че ни сочат западния модел, но единственото, което ползват от него е финансовата част, другото ни го обещават за в бъдеще!
Мдааа, ама на запад са почнали с другото!
Тукашния модел си го знем като: "Дай парите пък ще видим"!
Емигрантите са го забравили, защото на запад той е подсъден!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 02 мар 2015 10:41

Голяма греда с новия сайт.
И аз тъкмо си платих абонамент и изведнъж нямам А група.
Веднага пробвах да си закупя абонамент за Диема спорт, но от чужбина това е възможно само с кредитна карта.
Платиха ми от Бг 11 лева, Лудогорец -Берое ми забиваше повече от Левски -ЦСКА миналата есен. А навигацията в сайта е отвратителна. Трябва първо да се логна, кликайки на банери като КАК ДА ГЛЕДАМ и прочие, докато се появят мачовете и оттам да си избера какво да стриймвам. Понеже забиваше през 30 сек, когато рефрешна страницата, поне минутка докато стигна обратно до картина.
А, че пропускам 80% от мачовете, защото не се излъчват в чужбина - NO COMMENT.
За огромно съжаление интернет провайдера ми спря всички стриймове и съм болен. За Челси Тотнъм пък ми искат 12 евро от кабеларката (само за този мач)...
Болен съм...
На последно място, независимо от това, че съм заплатил за 3 месеца, картината ми спира на кръгъл час (оо или 30 мин) независимо дали предаването е приключило. Такава гавра няма как да бъде подмината!

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 02 мар 2015 10:57

От мен пари няма да видят. Този следобед съм на стадиона.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 мар 2015 11:05

diplomat написа:Да, ако наистина те карат да плащаш за всеки приемник, това е направо престъпление. :evil:

Да, за всеки приемник се плаща отделно ;) Отделно много хора (по възрастни) искат, но не могат да гледат мачовете, защото са в HD формат, а телевизорите им нямат такава опция ;)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 мар 2015 11:54

Какъв годишен абонамент, като мачовете свършват след два месеца и половина, а има и прекъсвания за квалификации и приятелски срещи.
Какво ми давате за пример договора на Виваком, като IPTV-то им не осигурява HD канали, където няма оптичен интернет.
Какво се случи с Диема -екстра? Прекръстиха я на Диема-фамилия и се въртят по нея туркистански сериали.

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 02 мар 2015 12:17

Този експеримент лятото вече няма да го има помнете ми думата.от 28 бивши комунистически страни в 9 от тях минималната заплата е от 300 до 400 Евро а в Словения е 800 когато и в България стане такава тогава да ни искат повече пари за всички видиве стоки и услуги.В провинцията 80% от населението взема до 50лв [*в градовете под 60 000] ,до 100 [*в градовете от 60 до 200 000] ,и до 150 [*Варна ,Пловдив и Бургас] над минималната и не 4лв а и 2 са много и то за сам човек а представете си колко по тежко е за тези с деца.На всичкото отгоре наи гадното е че парите които ще постъпят в клубовете ще отидат за заплати и няма да се направят никакви подобрения по отвратителните ни стадиони.С тези 500 000 които ще вземат малките клубове са напълно достатъчни да си подменят седалките и да си направят нормални тухлени тоалетни,а тези с голяма фенска маса[*Левски Цска Ботев Локо пд. и Берое] трябва седалките да са по модерни тоест сгъваеми .

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 02 мар 2015 12:28

Аз като отида на стадиона и си дам парите за билет искам тях да се подобрява състоянието му а не да отиват за заплати ,ако трябва 5 г.всички отбори да играят само с юноши на които заплатата да е 1000лв а всички останали пари от спонсори собственик реклами и тв. права да отиват за ремонт на стадиона .Не може малки градове като Трявна ,Любимец,Крупник,Криводол,Брацигово,Созопол Г.Делчел и т.н. да имат на стадионите си нормални тухлени тоалетни а Левски и Цска да са с отвратителните химически и наи старите модели седалки това е не само срамно за тези велики клубове а и гавра със зрителите.Не може тези 2 отбора да си ремонтирват фенските сектори[Б и Г*] и там пак да няма нормални тоалетни а химически това е оюе веднъж казвам подигравка със феновете така само ги отблъскват от стадионите .

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 мар 2015 13:09

parvanoff написа:Като погледнеш една такава тема и мненията в нея и ти става ясно защо България е на тоя хал... Всеки чака да получи, а никой не иска да дава. А то и най-тъпия човек може да разбере, че без публика, без пари от телевизии, нито един спорт не може да има развитие и успехи... А те чакали първо да им се даде, а те после да давали-ужас...
А говорим за 4 лева-тук оня емотикон дето се плясва по челото.... :roll:

Боли ме за 4те лева. Аз съм човек който дава пари за компютърни игри вместо да ги тегля от замунда. Да не мислиш,че тези четири лева ме бъркат?не не ме бъркат. Просто мразя да ме правят на маймуна. Защото в момента Нова ни правят на маймуни.
И не заради нас хората България няма да се оправи, а заради такива като диема които не използват методи от европейските държави.

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 02 мар 2015 13:27

от прочетеното до тук си мисля че пишат И разни хора който са свързани по един или друг начин с диема или собствениците и,или пък хора на домуса.просто ей така да пропагандират да се плащат тези 4 лв.
да ок-може и да плащам,но не сега ,не по този начин .както повечето написаха проблема и за живеещите в БГ и за тези навън не е в тези 4лв,въпреки че за някои хора и това е проблем.за 2 старци с минимална пенсия само тези 4 лв са им излишни ,те може би не искат да гледат мач.да се разнообразяват.но пък има и такива с по 2-3 000лв заплата който ми мрънка тука -какво са 4 лв.ами ок .като са нищо плащаите на 10 семеиства ,бедни, кабеларката всеки месец.да гледат и те хорицата мачовете.но маи нема да стане-те не са хора ,те са просто бедняци.да ис гледат там лука на село ,пък ние ще си гледаме мачовете.
как да е с тези.проблема както повечето писаха е в начина ,в подигравката с хората.от днес за утре.дори 5 дена не оставиха гратисен период.пуснаха го от 24.02. и до края на месеца отново трябват 4 лв.и не става за 1 месец или 2 трябва за повече.ами аз лятото няма да съм вкъщи,но ще съм си платил.ще отида на море ,но пък там може и да не гледам щото в хотела може и да няма.но пък съм си платил.това просто си е геноцид над българския народ.изнудване или как искате го наречете.
щяло да има пари повече за отборите-да но за кой.маи само за 1-лудогорец.от собственика. как ще стане след като вече договориха сумите за 5 години напред.или ще има пари след 5 год.ама тогава пък може да ги няма отборите.защо първо не пуснаха каналите а след това да договарят парите от ТВ.щото отборите щяха да се усетят и да искат много повече. и как точно 3 мил за 3 год.(давани досега от тв7) са повече от 5 мил за 5 год.приблизително.
и накрая дано се провалят,дано .пожелавам им го от все сърце.и не за друго ,а отново заради отношението им към заспалия български народ,част от които съм и аз .

Върни се в “Футбол - България”