"А" група - в платен канал

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: "А" група - в платен канал

Мнениеот ehh » 20 яну 2015 23:19

Кашчей написа:
ehh написа:Стига се излагахте и вие, бе. Колко са 5 лева, че чак бойкот. Две бири не може да изпиете навън за тези пари. И после що няма пари в нашия спорт и футбол. Ами то няма фенове. Я вижте, какво става из Америка и какви пари плащат феновете да гледат спорт. Вижте и Англия. Всичко пълно, а мачовете са по платени канали.

В Англия играят ли се мачове в работен ден и в работно време.. примерно в сряда от 14 часа, или петък от 16 часа, защото така иска Скай спортс? Колко пъти в Англия се местят мачове не заради лоши атмосферни условия, а защото телевизията иска така?

Е, и? Какъв проблем е това, че да не платиш 5 лева? Иначе навсякъде се играят мачове в работен ден, разликата е, че не са в работно време. Но има държави, в които е и в работно време. Това, че тук изобилства от мачове в работно време, вина носи Лицензионната комисия. Сети се сам защо
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 20 яну 2015 23:42

Кашчей написа:
ehh написа:
Кашчей написа:
ehh написа:Стига се излагахте и вие, бе. Колко са 5 лева, че чак бойкот. Две бири не може да изпиете навън за тези пари. И после що няма пари в нашия спорт и футбол. Ами то няма фенове. Я вижте, какво става из Америка и какви пари плащат феновете да гледат спорт. Вижте и Англия. Всичко пълно, а мачовете са по платени канали.

В Англия играят ли се мачове в работен ден и в работно време.. примерно в сряда от 14 часа, или петък от 16 часа, защото така иска Скай спортс? Колко пъти в Англия се местят мачове не заради лоши атмосферни условия, а защото телевизията иска така?

Е, и? Какъв проблем е това, че да не платиш 5 лева? Иначе навсякъде се играят мачове в работен ден, разликата е, че не са в работно време. Но има държави, в които е и в работно време. Това, че тук изобилства от мачове в работно време, вина носи Лицензионната комисия. Сети се сам защо

Лицензионната комисия ли насрочи ЦСКА- Лудогорец в петък от 16 часа, при положение, че на БА има осветление? Лицензионната комисия ли прати почти всички мачове от редовния сезон миналата година на Локо Сф в понеделник? Лицензионната комисия ли прави промени в програмата на всеки кръг от първенството, или се прави по искане на телевизията, предаваща мачовете? А тя иска тези промени, защото си прави програмата с месеци напред, а от БФС не могат три месеца да направят програмата на първенството само за есенният дял. И да, 5 лева може и да не са много, но при положение, че плащам 12 лева за над 190 програми, да добавя 5 само за една, която дори не винаги ще имам възможност да гледам-не, благодаря. Нито като излъчване, нито като коментар, нито като продукт може да ме заинтересува чак толкова. Да се говори, че ако каналът е платен затова и отборите ще получат по-големи суми.....е доста наивно. Условията се договарят предварително, а после телевизията определя с колко да скубе наивниците и ентусиастите.

Насила се правиш на малоумен. Много добре знаеш кой насрочва датите и часа на срещите. ;)
Но трябва да се заядеш, дедко.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 яну 2015 23:43

ehh написа:
Кашчей написа:

Лицензионната комисия ли насрочи ЦСКА- Лудогорец в петък от 16 часа, при положение, че на БА има осветление? Лицензионната комисия ли прати почти всички мачове от редовния сезон миналата година на Локо Сф в понеделник? Лицензионната комисия ли прави промени в програмата на всеки кръг от първенството, или се прави по искане на телевизията, предаваща мачовете? А тя иска тези промени, защото си прави програмата с месеци напред, а от БФС не могат три месеца да направят програмата на първенството само за есенният дял. И да, 5 лева може и да не са много, но при положение, че плащам 12 лева за над 190 програми, да добавя 5 само за една, която дори не винаги ще имам възможност да гледам-не, благодаря. Нито като излъчване, нито като коментар, нито като продукт може да ме заинтересува чак толкова. Да се говори, че ако каналът е платен затова и отборите ще получат по-големи суми.....е доста наивно. Условията се договарят предварително, а после телевизията определя с колко да скубе наивниците и ентусиастите.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 21 яну 2015 11:19

Oще инфо,явно работата е сериозна.

Феновете на футбо­ла ще трябва да си плащат, за да гледат „А" група, но добрата новина е, че цената на кефа няма да е много висока - между 2,40 и 3 лева. Срещи­те ще се излъчват по новия канал на „Нова броудкастинг груп" Диема Спорт, на кой­то ще се качат и част от мачовете от Вис­шата лига на Англия. Засега все още не е доуточнено дали ка­налът ще стартира само с мачовете от Албиона, а едва през лятото да се включат и срещите от „А" гру­па. Не за всички ма­чове обаче феновете ще трябва да си пла­щат. Собствениците на медията предвиж­дат на този етап да излъчват по 2 мача от БГ елита и по 2-3 срещи от английския шампионат. Остана­лите ще бъдат по Ди­ема и Нова тв.

Едва след като фенът свикне с принци­па, че за футбол трябва да се плаща, цялата „А" група ще мине по Диема Спорт. Намеренията им са това да станене по-рано от го­дина и поло­вина. „Меридиан мач” научи, че засега от „Нова броудкастинг груп" планират да качат на платения канал ключо­вите двубои като ЦСКА - Левски или ЦСКА - Лудогорец, а двубоите, които са под тях в графата на зрителския интерес. Доводът на медията да започнат с плате­ните мачове от „А" група още сега е, че предстоят срещите от плейофите, където сблъсъците ще бъдат по-интересни и това ще накара феновете да си бръкнат в джо­ба. Шведските собственици прилагат съ­щата практика и с притежаваните от тях телевизии в сканди­навската страна. Те се надява­ли, че въп­реки неуспешните опити пре­ди време на Диема и Pro.bg да въве­дат плащане за мачове­те от Ан­глия и Испа­ния, сега ще е съв­сем различно. Причината е, че тук в пакета попа­дат мачове от „А" група, за ко­ито очакванията са БГ фенът да пла­ти по-лесно, отколко­то Реал - Барса.

Медията планира също така най-късно до година и половина да започне да излъч­ва всички мачове от кръга. Пак някъде по същото време се очаква и шестте ма­ча да отидат на пла­тения Диема Спорт.

От „Нова броудкастинг груп" се надяват с този ход да осреб­рят и повишилите се разходи по плащане на правата за „А" гру­па. Както вече съоб­щихме, според новия договор, който влиза от лятото на 2016 го­дина и е за срок от 5 години, ще бъдат платени 30 милиона лева. Това означава средно по 6 милиона на година. За подпи­сания първи контракт бяха платени 15 ми­лиона лева за 3 годи­ни или средно по 5 млн. на сезон.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 22 яну 2015 19:41

IvailoRz написа:Споко ве пичове ..просто се сетих как гледах един мач и камерата беше сложена на такова място , че една колона (сигурно на козирката ли незнам) попречи за момент , и като даваха повторението пречеше да се види точно това , за което пуснаха повторението . Знам къде е Тича , ходил съм поне на 5-6 мача вече . :)

Нищо лично.Просто ми идва малко в повече всички,чули-недочули да се хващат за състоянието на ТИЧА.То не че е цветущо,но такива са поне половината терени в закъсалата ни държава.Естествено нашият е все на мушка,защото тук се играе.Без значение,кой е и откъде е!Надявам се,както се говори,да го оправят тази пролет най-после.Тогава ще видим с какво ще се оправдават набедените за "грандове".А ти следващият път,като дойдеш на ТИЧА напиши ми.Като добър домакин ще те черпя една бира след мача.Добър или лош стадион,добър или лош БГ футбол,аз съм там всеки мач.А за гостуванията на които не мога да отида,ще си плащам с удоволствие на този,който ми ги показва.Независимо кой е той!Надявам се да не се повтори вечната история,да слушаме до безкрайност,безкрайни глупости за двата "гранда",измислени от комунистическата пропаганда!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 31 яну 2015 09:21

Аз пък не виждам защо след като и сега канала е платен ( в момента кабелните оператори плащат на телевизията за да излъчват диема и този разход влиза в нашите сметки всеки месец ) ще трябва да плащам допълнително. Да не говорим, че освен таксата от оператора канала си прибира и хубави парички от реклама. демек цоца от две места и със сигурност не е на загуба. Сега ако на телевизията и се струва ще 100 000 на месец е малка печалба и се опитва да си докара 4-5 пъти повече чиста пара е съвсем друг въпрос.

Освен това съм сългасен с някои от пишещите тук че е безумие да те карат да плащаш за мачове излъчвани в 14.00 в понеделник или петък тогава аз съм на работа да кажем и съответно няма как да гледам мач за който съм платил което означава че хич няма да съм хич доволен. И в други дъражи може да се излъчват мачове през седмицата но те се играят от 18 или 20 часа местно време и по това време 95% от хората са се прибрали седнали са да вечерят и си гледат мача на спокойствие. Освен това не забравяйте че средната заплата в България е около 700 лева на месец , а не 2000 лева. За пенсиите да не говорим дядовците масово взимат между 150 и 300 лева , много малко са тези с максимални пенсии и за тях 5 лева че дори и 3 лева са свързани с оцеляването им . И като се има предвид че пенсионерите в България са 2 000 000 от които да кажем 400 000 се интересуват от футбол това не е никак малка цифра която телевизията със сигурност ще загуби като рейтинг на тъй наречените дербита

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 31 яну 2015 15:28

Я сега кажете колко от вас знаете за това лайно - VOYObg (предават мачове с бг коментар) и колко сте му абонати ?
Или я да си намеря някой линк , може и на Харабелски на ми бърборят , ама е безплатен .
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 28 фев 2015 16:40

http://livestream-tv.net/diemasport.html
Каналът е спрян, поради постоянното му публикуване в форумите на gong.bg! Благодарете си един на друг!
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 01 мар 2015 15:27

Близу ще ядът дървото с 4хиляди овци са много далеч от избиването на па парите на Мтел има 120 запитвания от 90хиляди абоната -КОР ЗА НОВА КОР ЗА АГАТА

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 мар 2015 23:08

Съмнявам се на тия числа, защото най-малкото в България има хиляди заведения, които не могат да си позволят луксът да не предават "А" група и Висшата Лига.
И все пак, трябва време. Ще видиш, как всеки, който се кълнял, как нямал да дава пари на този и онзи в крайна сметка ще си плати.
Аз си платих, даже за два телевизорът и съм си супер доволен. Гледах си мачовете, като пич, докато всички мои познати си късаха нервите с всякакви стриймове и тем подобни.

Върни се в “Футбол - България”