Готвача написа:Все си мисля,че нещата са наредени,само трябва да завършат мачовете.
Естествено, че са наредени, кога не са били? Само че сега трябваше да бъдат скрити за хората от провинцията, че ги плюем доста, ама ние не сме толкова заслепени като другите!
Само деца под 15 може би още вярват, че първенствата на Стария континент се играят сериозно, но всеки си има мнение разбира се и ги казва нещата така както той ги вижда.

Между другото, аз съм човекът с най-много точни на тая планета, добре е мненията ми да бъдат вземани под внимание, нищо, че се разколебавам и си сменям точните.

А и съм един от малцината изгледали всички мачове от 90-та година насам, да не казвам силна дума, но едва ли има друг такъв индивид на тази планета. Но започва вече да ми омръзва разни Домуси да определят правилата на играта, няма как да стане, първо да ме бият на точни тогава!

Но е и вярно, че не ми е съвсем писано да печеля от многобройните си дарби, ама ми е все тая- животът е прекалено кратък, че да трябва да мисля освен за футбол, и за пари.

[offtopic]В игрите с прогнози участвам само тази година, после кранчето на чешмата ще затвори, колкото и да ме изкушава мисълта да продължа, няма начин да се случи- кой наточил, наточил, второ пришествие няма да има!