Посещаемост А ПФГ 2014/2015
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- anihilator
- Контакти:
Re: Посещаемост А ПФГ 2014/2015
Сега тая класация нея знам каква е веднага мога да се хвана за нашето домакинство с локо пд имаше поне 3500 души от Пловдив поне бяха 300 -400 и определено не е най слабо посетеният ни мач през сезона както пише тук 

Малко е смешно да се каже, че на ЦСКА - Ботев е имало 3000 човека.
Само в "Г" имаше 3000, на мача с Литекс също е смешно да се каже че е имало само 4000, като 3000 бяха в Г, а "А" сектор беше 70% пълен, и в "В" имаше около 1500 човека. Но ок, нека да е 4000 средно, щом казвате..
Само за 5 мача ЦСКА събра повече публика отколкото Левски и Берое взети заедно за цял сезон, тия сухи статистики можете да си ги заврете незнам къде...

Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
Ние играем на базата а Левски имам чувството че половината сезон играха наказани без публика,така че тва не е меродавно...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
kiko75 написа:Adrian Monk написа:luxorus написа:niki87 написа:Докато на стадионите не се сложат броячи, такива статики са смехотворни.
Къде няма броячи,на Хасково със сигурност няма,за други места не знам!
А къде има броячи!?.... Пропуснал си да цитираш тази бележка в сайта, от който си копи-пействал:
"Бележка
- Оценките за посещаемост на мачовете са приблизителни и са базирани на наша преценка, усреднена с публикуваните
от другите медии оценки, като по-голяма тежест се дава на нашата оценка. Ако и вие като нас смятате, че точната
преценка на посещаемостта на футболните мачове е важна и от помощ както за любителите на футбола, така и за самите
клубове, моля, свържете се с вашия любим клуб и ги помолете да оповестяват публично точно отчетените от броячите
зрители за стадионите, които са снабдени с такава система. Ако стадионът на вашия клуб не разполага със специални
броячи, помолете такива да бъдат инсталирани, а дотогава клубовете да публикуват точна информация за броя на
продадените билети."
БЪЛГАРСКА АРМИЯ И ВАСИЛ ЛЕВСКИ другите са надвишили всеки мач с поне 30 % ако някой провери в данчното колко данаци са платили ще останем шокирани. на овчи купел се влиза с билет за баня
Ама то за Овча купел и отделен билет ли трябва? Аз си мислех, че билетчето за трамвая е достатъчно ... стига да е прилежно перфорирано

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Абе, оня ден на някакъв протест срещу Руската агресия имаше 100 човека, а по медиите бяха между 1000 и 2000, че и 2500, та вие се чудите как се броят зрителите на мачовете. Без електронни броячи, може само от клуба да кажат колко билета са продали. Към това се добавят 10% от сезонни карти (ако има такива) и ето ви посещаемост. Вместо да се смеят на Славия някои от "народа", да кажат защо на мачовете им ходят по 2000 човека - това ли е "народа" или липсата на един сектор им прави гледката много грозна и не им се ходи! Левски и ЦСКА имат не повече от 3000 истински фена, а останалото е кифли, които са фенове, за да са част от някаква социална група и да се чувстват значими като си лафят по кафетата.
Съвсем нормална статистика. Какво нелогично има в нея? Според мен си е точна на 90-95%.
-
luxorus написа:
Какво ми прави впечатление на "прима виста"?
2.Отливът на публика при Ботев 40% по-малка посещаемост от миналия сезон и точно обратно при Берое.
Хахахахахаха. Вица на годината

Morgause написа:Малко е смешно да се каже, че на ЦСКА - Ботев е имало 3000 човека.![]()
Само в "Г" имаше 3000, на мача с Литекс също е смешно да се каже че е имало само 4000, като 3000 бяха в Г, а "А" сектор беше 70% пълен, и в "В" имаше около 1500 човека. Но ок, нека да е 4000 средно, щом казвате..
Само за 5 мача ЦСКА събра повече публика отколкото Левски и Берое взети заедно за цял сезон, тия сухи статистики можете да си ги заврете незнам къде...
Споко, когато спрете да се борите за титлата или когато Томов ви нахлузи пак ше си бъдете редовните 1000 човека, както е било винаги, когато не сте 1-ви

niki87 написа:Докато на стадионите не се сложат броячи, такива статики са смехотворни.
Да, на вашето домакинство с Хасково имаше около 4 000, а в сайта ви пишеше ..... 10 000.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Венци: Славия е трети по най-гледан отбор след ЦСКА и левски ... а тука според тази извадка са 130 средно на мач буХАХхахаХХ

Венци го бива в едно.. винаги има с какво да ме разсмее

Венци го бива в едно.. винаги има с какво да ме разсмее

Върни се в “Футбол - България”