в.Труд : Тотален хаос с платения футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: в.Труд : Тотален хаос с платения футбол

Мнениеот dafquezz » 23 фев 2015 18:50

soccerav написа:Аз затова съм се разбързал щото вече подадох заявката за утре, а от 2 дни гледам всякакви истории и си викам да не би тия 4 лева да се умножат. Ок, много ти благодаря!! Жив и здрав да си :) !

Брат, ти може да имаш приемник, може да са ти активирали пакета, но трябва да си сигурен, че приемникът ти може да възпроизведе HD каналите, пък дори и с по-ниско качество. За целта, не може в пакета, който ползваш да нямаш поне 2-3 безплатни HD канала, БНТ1 HD примерно със сигурност имаш - превключи на него и виж какво се случва. Ако виждаш само информация за канала и черен екран, или има звук без картина, ти трябва HD декодер. Смяната при нас се заплаща 49,90 не знам при другите оператори как е. На Тошиба от '93 CAM няма как да сложиш, варианта ти е само HD декодер. Ако ти поискат някаква подобна идиотска сума се поинтересувай дали не може да минеш на малко по-скъп абонамент, в който влиза безплатен HD приемник. Ако плана ти е по-стар, напълно възможно е да има нещо, по-скъпо в рамките на 2-3 лева, с което да ти дадат декодер без пари.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 23 фев 2015 18:58

Домусчиев и Нова на луди Ви направиха и сега гледат сеира :lol:

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 23 фев 2015 18:59

dafquezz написа:
soccerav написа:Аз затова съм се разбързал щото вече подадох заявката за утре, а от 2 дни гледам всякакви истории и си викам да не би тия 4 лева да се умножат. Ок, много ти благодаря!! Жив и здрав да си :) !

Брат, ти може да имаш приемник, може да са ти активирали пакета, но трябва да си сигурен, че приемникът ти може да възпроизведе HD каналите, пък дори и с по-ниско качество. За целта, не може в пакета, който ползваш да нямаш поне 2-3 безплатни HD канала, БНТ1 HD примерно със сигурност имаш - превключи на него и виж какво се случва. Ако виждаш само информация за канала и черен екран, или има звук без картина, ти трябва HD декодер. Смяната при нас се заплаща 49,90 не знам при другите оператори как е. На Тошиба от '93 CAM няма как да сложиш, варианта ти е само HD декодер. Ако ти поискат някаква подобна идиотска сума се поинтересувай дали не може да минеш на малко по-скъп абонамент, в който влиза безплатен HD приемник. Ако плана ти е по-стар, напълно възможно е да има нещо, по-скъпо в рамките на 2-3 лева, с което да ти дадат декодер без пари.

Телевизора не е мой и не знам за HD каналите, но БНТ HD съм сигурен, че го няма. Бащата ме пита за него по време на Световното, но не можах да го изнамеря :? . Ок, ще го имам предвид, благодаря ти!

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 23 фев 2015 19:10

Аз подкрепям доставчика си Булсатком в спора му с изнудвачите от Нова .Та те имат най-скапаните програми ,Нова Тв се хваща ефирно ,Диема и Нова спорт се обезмислят напълно от новия канал ,Диема фемили и Кино Нова са пълни бози .Според мен до лятото този канал ще фалира .
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

5EV
Контакти:

Мнениеот 5EV » 23 фев 2015 19:25

Аз пък не подкрепям доставчика си БУЛСАТКОМ .

urkoto

Мнениеот urkoto » 23 фев 2015 19:26

А Уреца не разбра, в крайна сметка Мтел предлагат ли го този канал в програмата си...?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Spiro Spirov
Контакти:

Мнениеот Spiro Spirov » 23 фев 2015 19:28

От мен няма да получат и 4 стотинки, камо ли 4 лева! Откъде-накъде ще им давам повече от 10% отгоре на всичко (телефон, телевизия, нет) само заради един нов канал (хайде, два, ама вторият е проформа)? Мине се-не мине година, ще преместят мачовете на друг нов канал, този път с малко по-висока такса, защото качеството, видиш ли, е още по-върховно. Както е казал съвременният философ, всичко е халя-хуля! :mrgreen:

Отдавна се чудя как да спра да си губя времето с подобни глупости пред телевизора. Ето ти идеален начин. :)

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 23 фев 2015 20:28

парци написа:Продължавам да чета мнения и продължавам да се изумявам що за ОВЦЕ живеят по тия географски ширини.

Стригани овце....много стригани.....и още ще бъдат стригани

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 23 фев 2015 21:06

Да ми налапат патката и стотинка няма да им дам, даже като нищо скоро ще махна и антената и без това на ден гледам 15 минути телевизия.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 23 фев 2015 21:20

Шефът на Нова: През 2012 два месеца нямаше БГ футбол, а никой не се оплака

Резултатите от уикенда показват, че десетки хиляди души са гледали сблъсъците през почивните дни. В същото време получихме по-малко от 10 оплаквания, като всички бяха свързани с незадоволителната скорост на интернет от страна на интеренет доставчика.

[offtopic]http://topsport.ibox.bg/news/id_247453365[/offtopic]

Търсих основната тема, но така и не я намерих, затова ще пиша тук.
Аз съм един от тези, които подадоха оплакване и въобще не беше свързан с незадоволителната скорост на моя интернет (~75 Mbps), а с невъзможност да се гледа през телефона. Отговорът от страна на гонг.плей беше - при Вас е проблемът, сайтът е оптимизиран да може. (звучи страшно познато, ако някой е имал вземане-даване с "гонгаджия")
След което направих една камара тестове в продължение на няколко часа им изпратих отговор с прикачен видеоклип със записан екран да се убедят, че не е в мен проблемът. Отговор все още не съм получил!!!
Та, ако някой си прави сметка да гледа през различно устройство от компютър (лаптоп) да има едно на ум.
п.с. Забравих да спомена - ХД, ама друг път. (Забавното, че има бутон HD on/off) Натисках го десетина пъти, но така и не получих ХД сигнал. :)
...

Върни се в “Футбол - България”