soccerav написа:Аз затова съм се разбързал щото вече подадох заявката за утре, а от 2 дни гледам всякакви истории и си викам да не би тия 4 лева да се умножат. Ок, много ти благодаря!! Жив и здрав да си!
Брат, ти може да имаш приемник, може да са ти активирали пакета, но трябва да си сигурен, че приемникът ти може да възпроизведе HD каналите, пък дори и с по-ниско качество. За целта, не може в пакета, който ползваш да нямаш поне 2-3 безплатни HD канала, БНТ1 HD примерно със сигурност имаш - превключи на него и виж какво се случва. Ако виждаш само информация за канала и черен екран, или има звук без картина, ти трябва HD декодер. Смяната при нас се заплаща 49,90 не знам при другите оператори как е. На Тошиба от '93 CAM няма как да сложиш, варианта ти е само HD декодер. Ако ти поискат някаква подобна идиотска сума се поинтересувай дали не може да минеш на малко по-скъп абонамент, в който влиза безплатен HD приемник. Ако плана ти е по-стар, напълно възможно е да има нещо, по-скъпо в рамките на 2-3 лева, с което да ти дадат декодер без пари.