валкареджио написа:... нека неговите деца се срамуват от този АНТИБЪЛГАРИН...
Е, к'ви деца?!? Тоя е некъв пе.де.рюн.гел....

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
валкареджио написа:... нека неговите деца се срамуват от този АНТИБЪЛГАРИН...
CTAHKO написа:На мен ми е интересно, дали някоя от водещите ни "безпристрастни" медии, получаващи пари от други НПО-та за "коректно" и "безпристрастно" отразяване на новините, ще обелят и думичка за това отворено писмо
djd написа:Красимир Кънев, ръйш, бил член и на борда на "Европейски център за правата на ромите".
Дали някога ще направят и "Център за задълженията на ромите" или просто роми и задължения са несъвместими понятия?
Значи в съседния вход живеят семейство цигани. Имат две (2!!!) дъщери, които ходят на училище. Едната е на 12г., но все още не са я оженили.![]()
Бащата работи в строителството. Не миришат! Не крадат! Не вдигат шум!
Значи не е въпроса дали са цигани или не. А дали имат желание да живеят като нормални хора. И дали държавата ще принуди тези, които не искат, да го направят.
Бат Зико написа:Тук позицията на феновете на Локо Пд е малко храни куче да те лае,ако ме разбирате...
djd написа:Красимир Кънев, ръйш, бил член и на борда на "Европейски център за правата на ромите".
Дали някога ще направят и "Център за задълженията на ромите" или просто роми и задължения са несъвместими понятия?
Значи в съседния вход живеят семейство цигани. Имат две (2!!!) дъщери, които ходят на училище. Едната е на 12г., но все още не са я оженили.![]()
Бащата работи в строителството. Не миришат! Не крадат! Не вдигат шум!
Значи не е въпроса дали са цигани или не. А дали имат желание да живеят като нормални хора. И дали държавата ще принуди тези, които не искат, да го направят.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта