boabbb написа:Val3ncia написа:Avanti_Ragazzi написа:Феновете на Ботев сте малко като оная приказка за Вуте, дето Нане казал и абе и аз да съм зле, ама Вуте требе да е по-зле!![]()
![]()
![]()
При вас омразата ви към Левски и ЦСКА надделява над обичта към вашия отбор. Защото като замисли човек нали твърдите всичките, че Ботев е третият по-популярност отбор в България. Това значи че е и 3-ти и по-гледаемст а от там следва, че при разпределение на парите спрямо феновете на клубовете Ботев ще вземе 3-тите най-големи пари от всички отбори. Този сезон ако вземете 250 - 300 000 лева, то по-другата с-ма бихте взели едно 500 000 лева. Същото се отнася и за следващите клубове с повече фенове като Берое, Локо Пд и Черно Море те също биха взели повече пари от сега. Отборите които биха изгорели лошо при този вид разпределение са Лудогорец, Литекс, Локо Сф, Славия, Хасково и Марек. Нима за Локо Пд няма значение дали ще вземат 200 000 или 400 000 лева, като всеки лев там е изключително важен. И ако приемем, че Левски и ЦСКА формират 75-80% от гледаемостта и фенската маса, то Ботев, Локо Пд, Берое и Черно Море формират също общо около 15-20% от останалата част. На практика остават свободни едни 5% за всички други клубове в страната и за мен няма как да е честно отбор като Литекс да взима повече пари от Черно Море или Локо Пд при положение, че последните имат десетки пъти повече публика, това е абсурдно.
Но вие сами си решавате дали омразата или любовта са по-важни. Защото и аз мразя ЦСКА но разбирам, че това искане е добро за Левски като клуб въпреки, че е добро и за ЦСКА. Но вие си знаете най-добре!
Добре де ,тея цифри от къде си ги измисляте ми е чудно ?Виждат се 4000 фена на стадионите ви .Да ,може би имате най-голяма посещаемост ,но само не ми говори за гледаемостта .
Питаш 100 човека "На кой български отбор сте фен?" - поне 80 ще са Левски или ЦСКАКолко кренвирш-любителя ще има от 100, а
Къде ще ги питаш ? В София ?Ами айде да отидем в Пловдив да питаме 100 човека на кой отбор са фенове .