Батков избухна: Готови сме да бойкотираме заедно с ЦСКА!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Re: Батков избухна: Готови сме да бойкотираме заедно с ЦСКА!

Мнениеот Val3ncia » 20 фев 2015 13:52

boabbb написа:
Val3ncia написа:
Avanti_Ragazzi написа:Феновете на Ботев сте малко като оная приказка за Вуте, дето Нане казал и абе и аз да съм зле, ама Вуте требе да е по-зле! :lol: :lol: :lol:

При вас омразата ви към Левски и ЦСКА надделява над обичта към вашия отбор. Защото като замисли човек нали твърдите всичките, че Ботев е третият по-популярност отбор в България. Това значи че е и 3-ти и по-гледаемст а от там следва, че при разпределение на парите спрямо феновете на клубовете Ботев ще вземе 3-тите най-големи пари от всички отбори. Този сезон ако вземете 250 - 300 000 лева, то по-другата с-ма бихте взели едно 500 000 лева. Същото се отнася и за следващите клубове с повече фенове като Берое, Локо Пд и Черно Море те също биха взели повече пари от сега. Отборите които биха изгорели лошо при този вид разпределение са Лудогорец, Литекс, Локо Сф, Славия, Хасково и Марек. Нима за Локо Пд няма значение дали ще вземат 200 000 или 400 000 лева, като всеки лев там е изключително важен. И ако приемем, че Левски и ЦСКА формират 75-80% от гледаемостта и фенската маса, то Ботев, Локо Пд, Берое и Черно Море формират също общо около 15-20% от останалата част. На практика остават свободни едни 5% за всички други клубове в страната и за мен няма как да е честно отбор като Литекс да взима повече пари от Черно Море или Локо Пд при положение, че последните имат десетки пъти повече публика, това е абсурдно.

Но вие сами си решавате дали омразата или любовта са по-важни. Защото и аз мразя ЦСКА но разбирам, че това искане е добро за Левски като клуб въпреки, че е добро и за ЦСКА. Но вие си знаете най-добре!

Добре де ,тея цифри от къде си ги измисляте ми е чудно ?Виждат се 4000 фена на стадионите ви .Да ,може би имате най-голяма посещаемост ,но само не ми говори за гледаемостта .

Питаш 100 човека "На кой български отбор сте фен?" - поне 80 ще са Левски или ЦСКА :!: Колко кренвирш-любителя ще има от 100, а :lol:

Къде ще ги питаш ? В София ?Ами айде да отидем в Пловдив да питаме 100 човека на кой отбор са фенове .

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 фев 2015 14:38

boabbb написа:Питаш 100 човека "На кой български отбор сте фен?" - поне 80 ще са Левски или ЦСКА :!: Колко кренвирш-любителя ще има от 100, а :lol:

Което съвсем не значи, че тези фенове гледата само отборите на които симпатизират .... нали :)
Последната година много левскари се заричаха, че повече няма да си късат нервите с техните футбалери .... и предполагам са гледали Марек и Хасково с надеждата, че има и по-слаби от техните в А група :)
Според мен, 20 % от парите да са по равно, 30% според класирането и 50% според ТВ рейтинга .... нали все пак говорим за разпределяне на пари от ТВ права!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 20 фев 2015 15:43

Val3ncia написа:Къде ще ги питаш ? В София ?Ами айде да отидем в Пловдив да питаме 100 човека на кой отбор са фенове .

Именно. Много интересна би била подобна анкета направена някъде по центъра на Пловдив.
Ако от 100 човека 10 отговорят че са фенове на друг отбор а не на Ботев (по-голямата част) или на Столипиново-тея по-мургавите анкетирани,аз ше се прекръстя на Садък Ераносян...
Професор по география

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 20 фев 2015 15:47

bnboris0v написа:Иначе успях да гласувам в тая анкета няколко пъти без да съм хакер :twisted: Гонг се изложиха много, но това не е важно

Такива анкети са супер тъпотия: кой вика отбор ше гледате по телевизията?Гачели става въпрос за разгрявка само на един отбор та да се каже кой.
Еми аз ше гледам и ЦСКА и Левски и Лудогорец и Литекс,Берое,Черно море и т.н. как мога да кажа че ше гледам само Ботев?
Професор по география

Върни се в “Футбол - България”