Батков избухна: Готови сме да бойкотираме заедно с ЦСКА!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

КироВарна
Контакти:

Re: Батков избухна: Готови сме да бойкотираме заедно с ЦСКА!

Мнениеот КироВарна » 20 фев 2015 10:16

samocska1 написа:Ето го пак тоя,ти пък кога си бил в малък град и знаеш каква е нагласата.Аз съм от малък град и тук никой не е с нагласата да става фен на лудогорец.Като има важен мач на ЦСКА се събираме с автобуси и коли и тръгваме към София,същото правят колегите от левски.За лудогорец ни боли уя.

В това,че си от малък град,няма нищо лошо!Лошото е,че не си обичаш града!Защото всички градове по света,някога са били малки.Дори такива,като Атина,Рим,Париж,Москва и Ню Йорк!Но жителите им,достойно са живяли и са защищавали мястото,където са родени.Представяш ли си атиняните,вместо да се отбраняват срещу мощната персийска армия....Да викат"Само Персия" и да живеят със съзнанието,че са част от нещо по-голямо,дето го няма в техния град!И да се мислят за велики!Това,че за Лудогорец ви боли някъде,хубаво.Но да можеше да те заболи малко за твоя град,в който сигурно и отбор има....А за бойкота.Лично аз го чакам с нетърпение,но няма да стане!Поредното глупаво изказване,дошло от синьо-червената мафия!

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 20 фев 2015 10:55

:lol: :lol: :lol:
Чакаме декларацията с нетърпение

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров подкрепи собственика на Левски Тодор Батков, който обяви, че двата гранда са готови на бойкот на "А" група, ако не се изпълни искането им отборите с най-сериозна аудитория да взимат лъвския пай от приходите от телевизионните права.

"Не може едни от нас да влагат толкова много в качество на продукта футбол, а други да не дават нито лев, но да получават същите приходи. Готови сме на бойкот - сигурни сме, че без мачовете на Левски и ЦСКА по телевизията рейтингът на "А" група ще се срине", каза Тодоров пред вестник "Преса".

Днес двата клуба ще публикуват съвместна декларация с исканията си.
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 фев 2015 11:37

Кашчей написа:
samocska1 написа:Ако двата гранда си продават отделно правата,тогава другите отбори кво праим.Примерно левски и ЦСКА по канал едно а всички други по диема,кой ще даде повече пари!!?И дали изобщо диема ще даде някакви.

Ако БФС спазва собствените си права за лиценз, к`во праим с Левски и ЦСКА?

А ако "4-ти километър" спазват собствените си правила за едни други, жълти лицензи - то к'во пра'иш в тоя случай :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 фев 2015 11:47

Феновете на Ботев сте малко като оная приказка за Вуте, дето Нане казал и абе и аз да съм зле, ама Вуте требе да е по-зле! :lol: :lol: :lol:

При вас омразата ви към Левски и ЦСКА надделява над обичта към вашия отбор. Защото като замисли човек нали твърдите всичките, че Ботев е третият по-популярност отбор в България. Това значи че е и 3-ти и по-гледаемст а от там следва, че при разпределение на парите спрямо феновете на клубовете Ботев ще вземе 3-тите най-големи пари от всички отбори. Този сезон ако вземете 250 - 300 000 лева, то по-другата с-ма бихте взели едно 500 000 лева. Същото се отнася и за следващите клубове с повече фенове като Берое, Локо Пд и Черно Море те също биха взели повече пари от сега. Отборите които биха изгорели лошо при този вид разпределение са Лудогорец, Литекс, Локо Сф, Славия, Хасково и Марек. Нима за Локо Пд няма значение дали ще вземат 200 000 или 400 000 лева, като всеки лев там е изключително важен. И ако приемем, че Левски и ЦСКА формират 75-80% от гледаемостта и фенската маса, то Ботев, Локо Пд, Берое и Черно Море формират също общо около 15-20% от останалата част. На практика остават свободни едни 5% за всички други клубове в страната и за мен няма как да е честно отбор като Литекс да взима повече пари от Черно Море или Локо Пд при положение, че последните имат десетки пъти повече публика, това е абсурдно.

Но вие сами си решавате дали омразата или любовта са по-важни. Защото и аз мразя ЦСКА но разбирам, че това искане е добро за Левски като клуб въпреки, че е добро и за ЦСКА. Но вие си знаете най-добре!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
bnboris0v

Мнениеот bnboris0v » 20 фев 2015 12:16

Но вие сами си решавате дали омразата или любовта са по-важни. Защото и аз мразя ЦСКА но разбирам, че това искане е добро за Левски като клуб въпреки, че е добро и за ЦСКА. Но вие си знаете най-добре!

абе прав си но не е честно. Гледаемост може да генерира мач м/у Левски и Лудогорец защото примерно ще е "завързан". И аз бих гледал този мач без да съм фен на някой от двата отбора. И ако Левски има много фенове то Лудогорец няма (макар че анкетата в Гонг ме убеждава в друго :) ). Спред мене парите трябва да се разпределят според класирането

Иначе успях да гласувам в тая анкета няколко пъти без да съм хакер :twisted: Гонг се изложиха много, но това не е важно

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 20 фев 2015 12:35

Батков е човека съсипал Левски. Заради управленските му безумия в последните години много фенове вече не гледат Левски. От отбор мачкащ всичко в България го превърна в посредствен отбор /така е, колкото и да не ми харесва/. Изпусна момента след влизането в ШЛ да надгради отбора и вместо това го срути... Сега ще се съюзява с ЦСКА за едни... смешни пари за футболен отбор... Един истински треньор че и футболист нямаме от години, той тръгнал да бойкотира първенството. Наслушали сме се на приказки - днес едно, утре друго. А феновете на Левски и ЦСКА вместо да си видят батаците само плюят по единствените дето градят в последните години и отбор и игра и имидж. Не Лудогорец са ни виновни, а Батков, Томов и Титан!
Ще кажете че няма други? Ами с тези - толкова! И не другите са ни виновни, че са по-добри, та да ги плювате безспир... Злобата ви край няма, ама тя е плод на безсилие...

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 20 фев 2015 12:58

Avanti_Ragazzi написа:. И ако приемем, че Левски и ЦСКА формират 75-80% от гледаемостта и фенската маса, то Ботев, Локо Пд, Берое и Черно Море формират също общо около 15-20% от останалата част. На практика остават свободни едни 5% за всички други клубове в страната

:) :) :) Даже 99% гледаемост формират Левски и ЦСКА и всички пари трябва да отидат в тях.Всички искат да ги гледат тези грандове,затова и стадионите в страната отесняват вече за техните мачове.

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 20 фев 2015 13:03

Avanti_Ragazzi написа:Феновете на Ботев сте малко като оная приказка за Вуте, дето Нане казал и абе и аз да съм зле, ама Вуте требе да е по-зле! :lol: :lol: :lol:

При вас омразата ви към Левски и ЦСКА надделява над обичта към вашия отбор. Защото като замисли човек нали твърдите всичките, че Ботев е третият по-популярност отбор в България. Това значи че е и 3-ти и по-гледаемст а от там следва, че при разпределение на парите спрямо феновете на клубовете Ботев ще вземе 3-тите най-големи пари от всички отбори. Този сезон ако вземете 250 - 300 000 лева, то по-другата с-ма бихте взели едно 500 000 лева. Същото се отнася и за следващите клубове с повече фенове като Берое, Локо Пд и Черно Море те също биха взели повече пари от сега. Отборите които биха изгорели лошо при този вид разпределение са Лудогорец, Литекс, Локо Сф, Славия, Хасково и Марек. Нима за Локо Пд няма значение дали ще вземат 200 000 или 400 000 лева, като всеки лев там е изключително важен. И ако приемем, че Левски и ЦСКА формират 75-80% от гледаемостта и фенската маса, то Ботев, Локо Пд, Берое и Черно Море формират също общо около 15-20% от останалата част. На практика остават свободни едни 5% за всички други клубове в страната и за мен няма как да е честно отбор като Литекс да взима повече пари от Черно Море или Локо Пд при положение, че последните имат десетки пъти повече публика, това е абсурдно.

Добре де ,тея цифри от къде си ги измисляте ми е чудно ?Виждат се 4000 фена на стадионите ви .Да ,може би имате най-голяма посещаемост ,но само не ми говори за гледаемостта .

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 фев 2015 13:25

Adrian Monk написа:
bobo_13 написа:
Adrian Monk написа:Е да де, ама според едно проучване Манчестър Юнайтед има "само" 659 (шестстотин петдесет и девет) милиона привърженици по света, където също гледат Висшата лига... 8-)

http://www.sportal.bg/news.php?news=367260

П.П. Писал съм и друг път в този форум: На г-н Тодор Батков трябва да се забрани да прави публични изказвания - те носят само вреди на "Левски"... 8-)

Уф...ама българското първенство няма да се излъчва в чужбина. Нормално е когато се броят лайкове да са много феновете. В това проучване пише, че феновете са имали право да посочат повече от 1 любим клуб А да не говорим, че тези 600 мнл. 50 са в Европа, а останалите в Азия и Китай. То затова всички отбори във ВЛ взеха да ходят там по турнета и да носят йероглифи на екипите си.

Къде ми сравняваш ти ВЛ с българското първенство. Като ми сложат кожени седалки като на стадионите в Англия, тогава ми ги сравнявай....или поне да имаме равни терени

Пак не си разбрал, ами какво да те правя... :lol: Никой не сравнява нашето умряло първенство с Висшата лига. Идеята ми е, че Манчестър Юнайтед има много по-голямо право да иска лъвския пай от ТВ права, защото неговите мачове се гледат от много милиони хора по света. Това е в отговор на колегата, който беше написал, че Ман Ю, Ливърпул и т.н. имали около 5 % фенове в Англия. Хайде прочети пак написаното и го осмисли (ако можеш)... 8-)
[offtopic]Писна ми вече от неграмотни и неинтелигентни хора в този форум, които мислят с 5-6 мозъчни клетки, а с останалите пазят равновесие... :evil:[/offtopic]

Само да коригирам нещата.
Значи парите от ТВ права в Англия за които четем как се разпределят в разни статии са парите от ТВ права от британски телевизии. 5.1 млрд които ще получи Висшата лига в следващите 3 години са именно от сделки с две британски телевизии. От чужбина вероятно идват около 2 - 2.5 млрд макс 3 млрд за Висшата лига. Които нямам представа как се разпределят.

т.е. Аванти е прав, защото коментира парите които се разпределят от британските телевизии.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 фев 2015 13:30

Val3ncia написа:
Avanti_Ragazzi написа:Феновете на Ботев сте малко като оная приказка за Вуте, дето Нане казал и абе и аз да съм зле, ама Вуте требе да е по-зле! :lol: :lol: :lol:

Добре де ,тея цифри от къде си ги измисляте ми е чудно ?Виждат се 4000 фена на стадионите ви .Да ,може би имате най-голяма посещаемост ,но само не ми говори за гледаемостта .

Питаш 100 човека "На кой български отбор сте фен?" - поне 80 ще са Левски или ЦСКА :!: Колко кренвирш-любителя ще има от 100, а :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - България”