samocska1 написа:Ето го пак тоя,ти пък кога си бил в малък град и знаеш каква е нагласата.Аз съм от малък град и тук никой не е с нагласата да става фен на лудогорец.Като има важен мач на ЦСКА се събираме с автобуси и коли и тръгваме към София,същото правят колегите от левски.За лудогорец ни боли уя.
В това,че си от малък град,няма нищо лошо!Лошото е,че не си обичаш града!Защото всички градове по света,някога са били малки.Дори такива,като Атина,Рим,Париж,Москва и Ню Йорк!Но жителите им,достойно са живяли и са защищавали мястото,където са родени.Представяш ли си атиняните,вместо да се отбраняват срещу мощната персийска армия....Да викат"Само Персия" и да живеят със съзнанието,че са част от нещо по-голямо,дето го няма в техния град!И да се мислят за велики!Това,че за Лудогорец ви боли някъде,хубаво.Но да можеше да те заболи малко за твоя град,в който сигурно и отбор има....А за бойкота.Лично аз го чакам с нетърпение,но няма да стане!Поредното глупаво изказване,дошло от синьо-червената мафия!