За някой лев повече...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Re: За някой лев повече...

Мнениеот dickinson » 19 фев 2015 10:39

samo_levski написа:
изобщо си нерелевантен на постовете ми, не знам за кво изобщо се обаждаш, най-вероятно се чустваш засегнат.

ти се изказа неподготвен и демонстрира омраза и затова се обадих
няма да се занимавам с тебе повече, трябва да работя за да могат с данъците ми се построят магистралите на хората да отидат до морето, метрото и не знам коя си тангента а да не забравя и санирането

името bruce dickinson ако не ти говори нещо няма проблем, прочети в интернет и няма общо с чалгата

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 19 фев 2015 10:53

в интернет човек може да бъде такъв, какъвто не е в реалния живот.

нито съм се изказал неподготвен, нито съм демонстрирал "омраза".

констатирам факти.

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 19 фев 2015 10:56

pampi написа:... Бербатов не се е отрекъл от Родината си, Чоби! Това, което прави за талантливите български деца чрез фондацията си, е пример за родолюбие! Такива мрънкачи, като тебе и оня с поста под тебе, дето нищо не са дали на Отечеството си, а само цоцат и мрънкат, това не може да го разберат. Бог де пази България от такива като тебе, дето само скимтят по форумите, а реално с нищо не помагат на тая държава! ... 8-)

Бербатов не е просто момче, памперс. ;) Благодарение на фондацията той и другите дарители намаляват данъчната си основа и съответно пестят от данъци. От друга страна, Барби си създава имидж пред балъци като теб. :lol: С един куршум - два заека. Иначе и веригата Lidl са регистрирани като фондация (немската думичка е Stiftung), но не съм чул стоките в техните магазини да са безплатни... 8-) И още нещо: Защо като е толкова безкористен Бербатов, не създаде футболна академия (каквато цел беше декларирал преди време) в родния Благоевград, а до последно се натискаше за Борисовата градина в София и след като го отрязаха, целта се изпари!? Защо не дари 1 (една) своя седмична заплата, за да спаси от изгонване от "А" група родния си "Пирин"!?... :roll:
По темата: Напълно съм съгласен с първото място на Владо Стоянов! :)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 19 фев 2015 14:12

Adrian Monk написа:
pampi написа:... Бербатов не се е отрекъл от Родината си, Чоби! Това, което прави за талантливите български деца чрез фондацията си, е пример за родолюбие! Такива мрънкачи, като тебе и оня с поста под тебе, дето нищо не са дали на Отечеството си, а само цоцат и мрънкат, това не може да го разберат. Бог де пази България от такива като тебе, дето само скимтят по форумите, а реално с нищо не помагат на тая държава! ... 8-)

Бербатов не е просто момче, памперс. ;) Благодарение на фондацията той и другите дарители намаляват данъчната си основа и съответно пестят от данъци. От друга страна, Барби си създава имидж пред балъци като теб. :lol: С един куршум - два заека. Иначе и веригата Lidl са регистрирани като фондация (немската думичка е Stiftung), но не съм чул стоките в техните магазини да са безплатни... 8-) И още нещо: Защо като е толкова безкористен Бербатов, не създаде футболна академия (каквато цел беше декларирал преди време) в родния Благоевград, а до последно се натискаше за Борисовата градина в София и след като го отрязаха, целта се изпари!? Защо не дари 1 (една) своя седмична заплата, за да спаси от изгонване от "А" група родния си "Пирин"!?... :roll:
По темата: Напълно съм съгласен с първото място на Владо Стоянов! :)

Мунчо, Мунчо... ами създай си имидж и ти пред балъци като мен, бе! Дари едни пари на нуждаещи се хора, намали си данъчната основа и СПЕСТИ от данъци... :lol:
Аман от мижитурки, дето само лаят... Кеф а, като оплюеш някой успял като Бербатов и Стоичков, ти се дига самочуствието, комплексираното ти сърчице започва да пърха ускорено, шибваш му една бира и си лягаш щастлив... Пак повтарям, Бог да пази България от такива българи! Амин! 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 19 фев 2015 20:24

Доколкото ми е известно Бербатов не играе всяка седмица. Играе по мач най-много два на месец.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “Футбол - България”