Батков избухна: Готови сме да бойкотираме заедно с ЦСКА!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

mrbean56
Контакти:

Re: Батков избухна: Готови сме да бойкотираме заедно с ЦСКА!

Мнениеот mrbean56 » 19 фев 2015 17:58

Мммм...ще викаме ура от цяла България...Гледайте си ги там в София! Не сме умрели за скапаните ви отбори!! Ако ФК Батков и "се сакату" бойкотират първенството, ще направят такова добро на бг-футбола, каквото никой не е правил! А на Батков, само заради това, че се съюзява с чорбарите по какъвто и да е повод, трябва да му спукат г***!! :(

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 19 фев 2015 18:00

Ми то из съм Pay per View, защото за мен би било много по-изгодно да пратя 3, 4 смс на месец на цена от 0.3 или 0.40 ст. и да гледам Левски. Така или иначе аз други мачове в нашето първенство освен на Левски не гледам. Пък и когато ходя на мач ще спестя някоя и друга стотинка. А съм с 2 ръце за Pay per View. Но това значи, че отбори като Марек, Славия, Локо Сф, Хасково, Литекс, та дори и Лудогорец да вземат нищожни пари в рамките на 2 до 3 % всеки. Как точно си представяте това да се случи. Кой ще плати за да гледа Хасково-Марек, Литекс-Славия, Локо Сф-Марек или пък Лудогорец - Хасково кой? Така, че този вариант никога няма да се приеме именно заради отборите с по-малко фенове.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 19 фев 2015 18:06

Долно уйно написа:
bobo_13 написа:Като имат най-голяма фенска маса Левски и ЦСКА защо са в най-окаяно финансово положение и на мач ходят по 2-3 000 човека?

Те лесно могат да се оправят, но друг отбор ако изпадне в тяхната несъстоятелност единственото нещо е фалит.
Обичани или не, такива са реалностите.

Абе лесно-трудно гледам вече колко години СЕ ОПРАВЯТ
Интериорни врати - Врати хармоника

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 фев 2015 18:06

Avanti_Ragazzi написа:Ми то из съм Pay per View, защото за мен би било много по-изгодно да пратя 3, 4 смс на месец на цена от 0.3 или 0.40 ст. и да гледам Левски. Така или иначе аз други мачове в нашето първенство освен на Левски не гледам. Пък и когато ходя на мач ще спестя някоя и друга стотинка. А съм с 2 ръце за Pay per View. Но това значи, че отбори като Марек, Славия, Локо Сф, Хасково, Литекс, та дори и Лудогорец да вземат нищожни пари в рамките на 2 до 3 % всеки. Как точно си представяте това да се случи. Кой ще плати за да гледа Хасково-Марек, Литекс-Славия, Локо Сф-Марек или пък Лудогорец - Хасково кой? Така, че този вариант никога няма да се приеме именно заради отборите с по-малко фенове.

Е, то нали съперниците на терена са два.

Левски и този, от среща.
Ако Левски си продава сам правата, така или иначе ще трябва да договори и % за всеки съперник.
Резонно е, когато сме домакини, ние да прибираме 70 или 80 % от полученото като заплащане за мача.
Когато сме гости, ще е големият проблем, но "малките" за да вземат все пак някакви пари, трябва да получават поне 50 % при домакинствата си.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 19 фев 2015 18:07

Те и Славия навремето са имали голяма фенска маса, ама виж ги къде са сега. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 19 фев 2015 18:09

Шнур за Батков. Поредна унизителна медийна изява. Всеки трябва да взима според класирането и боря изиграни и предавани мачове. Така отборите ще имат стимул за борба за по-високи позиции. Срамно е да гледам левскари, които са готови и с ЦСКА да се хванат под ръка, само и само за някой лев повече, при това несправедливо. Само държавните отбори отбори Барса и Реал получават такова разпределение на парите. Вие искате ли Левски да е държавен отбор :shock:

Аз искам справедливо първенство, за съжаление, всеки без изключение урежда мачове от време на време. Поне европейските изяви са истински, така че браво на Лудогорец засега :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 19 фев 2015 18:09

После и останалите отбори ще бойкотират първенството и айдееее...отиде Кольо у ряката! Има А-група, има проблеми...няма А-група, няма проблеми... :)
фен на еднодневката

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 19 фев 2015 18:15

THE G.A.M.E написа:
Avanti_Ragazzi написа:Ми то из съм Pay per View, защото за мен би било много по-изгодно да пратя 3, 4 смс на месец на цена от 0.3 или 0.40 ст. и да гледам Левски. Така или иначе аз други мачове в нашето първенство освен на Левски не гледам. Пък и когато ходя на мач ще спестя някоя и друга стотинка. А съм с 2 ръце за Pay per View. Но това значи, че отбори като Марек, Славия, Локо Сф, Хасково, Литекс, та дори и Лудогорец да вземат нищожни пари в рамките на 2 до 3 % всеки. Как точно си представяте това да се случи. Кой ще плати за да гледа Хасково-Марек, Литекс-Славия, Локо Сф-Марек или пък Лудогорец - Хасково кой? Така, че този вариант никога няма да се приеме именно заради отборите с по-малко фенове.

Е, то нали съперниците на терена са два.

Левски и този, от среща.
Ако Левски си продава сам правата, така или иначе ще трябва да договори и % за всеки съперник.
Резонно е, когато сме домакини, ние да прибираме 70 или 80 % от полученото като заплащане за мача.
Когато сме гости, ще е големият проблем, но "малките" за да вземат все пак някакви пари, трябва да получават поне 50 % при домакинствата си.

Е даде ама Левски и Цска ще взимат смс за всеки мач, а Хасково, Марек, Славия, Литекс, Локо Сф, та и Лудогорец само когато играят с Левски и Цска.

Нали не се съмняваш колко смс би събрал един мач Левски-Хасково и колко един Лудогорец-Марек разликата би била фрапантна в едната посока. И накрая като се направи калкулацията отборите с по-малко фенове ще вземат едно голямо нищо в рамките на няколко %. Затова се говори и за месечен абонамент а не за Pay per View. Защото Pay per View-то е изгодно само за Левски и Цска и до някъде за Ботев, Берое, Локо Пд и Черно Море. За другите отбори е тотално неизгодно.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 19 фев 2015 18:17

А защо не го направят 60% от парите да се делят между всичките 12 отбора, а останалите 40% според класирането. Така хем ще има пари за малки и големи отбори, хем големите ще взимат малко повече заради класирането си. :roll: Това 60/40 е просто пример, може и други цифри да са. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 19 фев 2015 18:19

Питахте ли останалите отбори дали са съгласни да обират трохите. Ами ако и те решат да бойкотират, ще си играете Левски-ЦСКА 36 мача в годината...
фен на еднодневката

Върни се в “Футбол - България”