Батков избухна: Готови сме да бойкотираме заедно с ЦСКА!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Батков избухна: Готови сме да бойкотираме заедно с ЦСКА!

Мнениеот bobo_13 » 19 фев 2015 15:14

Абе хора не ви ли писна всеки ден едно и също да се обсъжда.

В момента е в сила още стария договор. НОвия договор за по 6 млн. на сезон влиза в сила от следващия сезон. Там клубовете са се договорили

40% от 6-те милиона се разпределят поравно м/у всички отбори
30% след 1-ия дял
30% при крайното класиране.

Тези 3.96 лв НЕ ОТИВАТ В КЛУБОВЕТЕ, а отиват в Нова Тв са си покриват разходите за правата, излъчването и т.н..

Щом са им толкова важни на Левски и ЦСКА тия пари, къде спаха досега? Нали участваха на преговорите. В цял свят се разпределят по този начин, с изключение на Барса и Реал, които са държавни отбори на Испания и Каталуния(която се бори за независимост) и си правят каквото искат. Това са 2 медийни продукта, които въпреки 500 млн дългове продължават да бъдат тикани напред. Ако в Испания извадят Барса и Реал, тогава всички ще си отдъхнат и ще имат едно прекрасно първенство и много интересно. Сега кое миу е интересното? Всеки мач Барса или Реал бият с по 5-6 на 0, а като отидат в Европа се окъкват. Всички ще са доволни и съдии, че няма вече да се излагат да свирят някакви измислени дузпи.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 фев 2015 15:14

Нещата са много простички 8-) Домакинските мачове на Левски и ЦСКА да се предават само на абонатите на Мегалан и колкото пари съберат, толкова 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 19 фев 2015 15:15

ivan56 написа:
malchev написа:Не съм съгласен.. всички пари трябва да отиват в Лудогорец.. те са единствените, гледани.. тях по цял свят ги гледат, за другите - нищо!!!

Аз да ви питам, колко хора, които не са от Пловдив и СА фенове на Ботев и Локо познавате?? А на Берое, които не са от СЗ??
Защото аз не съм от София и съм 3то поколение Левскар. Извинявайте, но покрай мен всички са фенове на Левски или ЦСКА. Тези хора пътуват за някой мачове, но най-вече гледат по телевизията. Не гледат Славия - Хасково, гледат Левски или ЦСКА срещу който и да е. Това е истината. Всичко останало са пълни глупости!
Има много отбори в България с големи и вярни публики. Има 2 отбора в България с публика и фенове във всеки един град, всеки знае кои са те.

Ами подкрепяй си местният отбор бе,що трябва да си от Левски или от ЦСКА.Ето това е разликата с Англия,Германия,Испания итн.И да вие не сте нито Барселона или Реал сами да си продавате правата.

Ох, това най-го обичам.. първо, от къде знаеш дали има местен отбор от където съм и колко го подкрепям?
Второ, казах че съм 3то поколение левскар. Не заради трофеи, а защото дядо ми, лека му пръст подкрепяше този отбор. По какви причини, няма да обяснявам, но не заради трофеи, повярвай :)

И отново ви питам.. защото никой не отговаря. Колко фенове на Локото и Ботев познавате от Каспичан примерно? Или от Котел? Не ви питам за морал и кой отбор АЗ трябва да подкрепям. Питам ви средно статистическия дядо Ставри от с. Варвара на кой отбор е най-вероятно да симпатизира: Левски, ЦСКА или Марек?

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 19 фев 2015 15:17

malchev написа:
Ох, това най-го обичам.. първо, от къде знаеш дали има местен отбор от където съм и колко го подкрепям?
Второ, казах че съм 3то поколение левскар. Не заради трофеи, а защото дядо ми, лека му пръст подкрепяше този отбор. По какви причини, няма да обяснявам, но не заради трофеи, повярвай :)

И отново ви питам.. защото никой не отговаря. Колко фенове на Локото и Ботев познавате от Каспичан примерно? Или от Котел? Не ви питам за морал и кой отбор АЗ трябва да подкрепям. Питам ви средно статистическия дядо Ставри от с. Варвара на кой отбор е най-вероятно да симпатизира: Левски, ЦСКА или Марек?

Дядо ти Бог да го прости сигурно е бил и комунист и вероятно член на БКП, ти комунист ли си сега?
Изображение

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 19 фев 2015 15:19

+ тъй като работя в междунардона компания и съм през седмица в Англия да ви разбия мита: не знам защо само повтаряте като папагали за този местен патриотизъм там - всички англичани, които познавам си симпатизират на големи отбори. Било то Ливърпул, Арсенал и т.н. Да, малките отбори също имат фенове, но това НЕ значи че някой от малко градче задължително подкрепя само местния отбор!

Стига сте повтаряли неща, които сте чули или прочели някъде.. това, че някой казва нещо не значи, че то задължително е 100% факт! :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 фев 2015 15:20

malchev написа:
ivan56 написа:
malchev написа:Не съм съгласен.. всички пари трябва да отиват в Лудогорец.. те са единствените, гледани.. тях по цял свят ги гледат, за другите - нищо!!!

Аз да ви питам, колко хора, които не са от Пловдив и СА фенове на Ботев и Локо познавате?? А на Берое, които не са от СЗ??
Защото аз не съм от София и съм 3то поколение Левскар. Извинявайте, но покрай мен всички са фенове на Левски или ЦСКА. Тези хора пътуват за някой мачове, но най-вече гледат по телевизията. Не гледат Славия - Хасково, гледат Левски или ЦСКА срещу който и да е. Това е истината. Всичко останало са пълни глупости!
Има много отбори в България с големи и вярни публики. Има 2 отбора в България с публика и фенове във всеки един град, всеки знае кои са те.

Ами подкрепяй си местният отбор бе,що трябва да си от Левски или от ЦСКА.Ето това е разликата с Англия,Германия,Испания итн.И да вие не сте нито Барселона или Реал сами да си продавате правата.

Ами аз лично в Хасково познавам 3-ма от Ботев, 2-ма от Славия и 2-ма от Локо Сф. Със сигурност има още доста фенове и на други отбори. Така че грешно е да се твърди, че само Левски и ЦСКА имат фенове из страната 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 19 фев 2015 15:20

veselinsk написа:
malchev написа:

Дядо ти Бог да го прости сигурно е бил и комунист и вероятно член на БКП, ти комунист ли си сега?

Човека ти задава елементарен въпрос, а ти почваш да му разтягаш локуми за Маркс и Енгелс ... Шантава работа ! ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 19 фев 2015 15:21

veselinsk написа:
malchev написа:

Продължаваш с невероятните заключения. Явно имаш гадателски умения, за съжаление аз предпочитам да говоря с хора, боравещи с факти. Приятен ден.

Потребителски аватар
Furia Ceca

Мнениеот Furia Ceca » 19 фев 2015 15:22

Иване, а я ми кажи нещо за Италия...Коментирай, че в Милано Юве има повече фенове отколкото в самия град Торино :oops: :oops: Левски и ЦСКА имат най-много фенове и съвсем нормално да бъдат подкрепяни извън София и това си е феномен. Лудогорец да изиграят няколко мача в София, ама не срещу Роналдо и Джерард да видим дали ще напълнят стадиона, пък ако ще и да дават по два кренвирша суха храна...Тия глупости, че всеки трябва да си подкрепя местния отбор са абсолютни глупости...всеки може да си подкрепя каквото пожелае.
А ТодорА нещо се превъзбужда като отдава почит на Апотола...поредна порция глупости е надробил. Преди време беше казал, че ще громим онези, сега ще бойкотира А група...

#KeepFightingMichael
#Делянскипедерасталеале
Офтопик:

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 19 фев 2015 15:23

Аз като фен на ЦСКА СФ мисля ако се бойкотира да е от следващият сезон. Трябва да се борим за титлата докрай, искам гелосаният наглец да е втори на пролет. :)

Върни се в “Футбол - България”