Ново правило на ФИФА спира картотеки и отнема точки
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Андре-Пиер Жиняк 96
Re: Ново правило на ФИФА спира картотеки и отнема точки
Аз съм съгласен да се въведе това правило стриктно стига да се прилага за всички отбори еднакво, ако ще и да засегне любимият ми отбор, щом не си плащаме, ще си носим последствията. За жалост обаче това няма да се приложи у нас или ако се приложи ще е избирателно. 

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
- Captain Stottlemeyer
Обичам Батков написа:Мисли колко милостиня трябва да съберете в зала Армеец за да съществувате, това мисли, а не Пакурар - Макурар! От гледане в чуждата паница няма да разберете кога са ви закрили!
Мамина златна красноармейска рожбо, сине на полка, май само ти не си разбрал, че мероприятието в "Арена Армеец" е за да се помогне финансово на баскетболния отбор на "Левски" (какъвто баскетболен отбор вие изобщо нямате)...

Що се отнася до ПФК "Левски", пак не бери грижа. "Левски" го има вече 100 години и ще го има винаги. За ЦСКА обаче не мога да гарантирам...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- 7 е добро число
То хубаво приемат закони БФС-то , но после самите те търсят вратички да не ги прилагат !
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Captain Stottlemeyer написа:Обичам Батков написа:Мисли колко милостиня трябва да съберете в зала Армеец за да съществувате, това мисли, а не Пакурар - Макурар! От гледане в чуждата паница няма да разберете кога са ви закрили!
Мамина златна красноармейска рожбо, сине на полка, май само ти не си разбрал, че мероприятието в "Арена Армеец" е за да се помогне финансово на баскетболния отбор на "Левски" (какъвто баскетболен отбор вие изобщо нямате)...Не се коси, ще спасим баскетболния "Левски". Аз лично нямам възможност да присъствам утре в залата, но купих талон за дарение. Предполагам, че и други хора са направили като мен.
А и "Арена Армеец" ще бъде пълна, можеш да бъдеш сигурен в това.
![]()
Що се отнася до ПФК "Левски", пак не бери грижа. "Левски" го има вече 100 години и ще го има винаги. За ЦСКА обаче не мога да гарантирам...
Що бе 100г. си е пределна възраст,пък и на кой му дреме какво гарантира някакъв си милиционер

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Сега остава ЦСКА да изпаднат и всичко ще е ок.
- Обичам Батков
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Обичам Батков написа:Мисли колко милостиня трябва да съберете в зала Армеец за да съществувате, това мисли, а не Пакурар - Макурар! От гледане в чуждата паница няма да разберете кога са ви закрили!
Мамина златна красноармейска рожбо, сине на полка, май само ти не си разбрал, че мероприятието в "Арена Армеец" е за да се помогне финансово на баскетболния отбор на "Левски" (какъвто баскетболен отбор вие изобщо нямате)...Не се коси, ще спасим баскетболния "Левски". Аз лично нямам възможност да присъствам утре в залата, но купих талон за дарение. Предполагам, че и други хора са направили като мен.
А и "Арена Армеец" ще бъде пълна, можеш да бъдеш сигурен в това.
![]()
Не Армеец ще ви спаси вас, а Боко тиквата и Домусчиев все пак той трябва да има тренировъчен терен в София, а Батков с чупка в кръста му даде Герена!
Върни се в “Футбол - България”