Левски и ЦСКА ще се договарят за ТВ правата

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Бат Зико

Re: Левски и ЦСКА ще се договарят за ТВ правата

Мнениеот Бат Зико » 12 фев 2015 21:48

Tommi написа:Това означава ли, че Ботев Пловдив събира почти два пъти повече зрители пред телевизорите, отколкото Левски?

Това означава единствено че ако искате повече шари,трябва да си вдигнете задниците и да идете на стадиона.. :P

Ето виждаш ли-хем ви наливам вода в мелницата, хем пък ми противоречите, бива ли така?
Професор по география

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 12 фев 2015 21:51

samocska1 написа:Фен на ботев ли беше тоя как ме издразни,ела да ни кажеш в Сандански тука феновете че симпатизираме на лудогорец,перушина ще хвърчи.

Казах "голяма част" не всички,извън София също има заклети левскари и цскари,които не ги брига за Лудогорец, затова казах "фенове" на ЦСКА и Левски-демек хората които са от тея отбори само по телевизията като ги дават,а сега са от Лудогорец-има много такива, ти ако не виждаш кавичките и/или си твърде тъп за да схванеш какво съм написал си е твоя грижа...
Професор по география

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 12 фев 2015 22:21

Я си пий хапчетата,каква голяма част,фен който си мени боята не никакъв фен,как бе ти ще ми кажеш че аз от малък съм цесекар ще ставам фен на лудогорец.Платен драскач.Ти да не обикаляш по селата и да водиш статистика,колко ти плащат да възхваляваш отбора на гела а!!!Не си никакъв фен на Ботев,трябва да се срамуват от теб истинските фенове на Ботев.

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 12 фев 2015 22:30

samocska1 написа:Я си пий хапчетата,каква голяма част,фен който си мени боята не никакъв фен,как бе ти ще ми кажеш че аз от малък съм цесекар ще ставам фен на лудогорец.Платен драскач.Ти да не обикаляш по селата и да водиш статистика,колко ти плащат да възхваляваш отбора на гела а!!!Не си никакъв фен на Ботев,трябва да се срамуват от теб истинските фенове на Ботев.

Пич, ти си малоумен, ей Богу...
Професор по география

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 13 фев 2015 01:03

Че то Левски и ЦСКА в София само срещу 3-4 отбора генерират по-сериозен интерес, останалото е плява и се гледа от малко хора.
Когато става дума за индивидуално договаряне е много вероятно в България да се договориш за по-малко, отколкото при колективен договор.
В момента една част от правата се разделя поравно, а останалата според класирането.

Хипотетично приемаме, че Литекс и Лудогорец отсвирват предаването по телевизията, тогава гостуванията остават без ефир.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Футбол - България”