ntodorov написа:А за Черноморец какво да жалим.Истинския Черноморец гдето го ръководеше Дражев бе затрит , а този се появи като правоприемник на Вихър Айтос.Така че всичко си идва на мястото.
action66". Теб пък, кой те кара да жалиш нещо. Това, което не е мило за теб е мило за нас и обратно. Знаеш ли, колко ме сърби грездея за твоя отбор ( който и да е той), ама не си вра гегата, в неговите дела. Така, че и ти недей да се буташ сред жалейките. Гледам, че пише 66 след името ти. Га почна да гледаш футбол, че започна да пишеш за популярните в Бургас отбори. Гат си се пръквал ( ако това 66 е рождената ти година ) Бургас не познаваше друг отбор освен Черноморец.
И преди да "плачеш" за Дражев ти наясно ли си колко абревиатури смени тогавашния Черноморец ???? Помниш ли последния Черноморец, с какво име игра в А група. Ако не помниш или паметта ти е избирателна ще те подсетя: заигра с "квотата" на Конелиано Герман и се наричаше: Черноморец Бургас София, а играеше домакинските си мачове на.... стадион Васил Левски.
Мерси от такъв "истински" Черноморец...Пред подобен отбор предпочитам Черно море Варна да поддържам. Гледам, че си "навътре" и с нещата около стадиона. Стадиона не беше взет, беше продаден на Събев и противно на всяка воля и логика там заигра Черноморец. Питате се, защо Черноморец остана без публика,...Ами за това. Никой, никога не е приел този стадион за наш. Искаме си нашия и около него започват да се случват нещата...Впрочем точно покрай този стадион Лазур, тогавашните управници в Черноморец с корпоративни и алчни интереси изсмукаха отбора, като към дълговете на отбора се трупаха наемите за да играем там. 120 000 на месец. КъФ е проблема ? Плащаш - играеш...Впрочем и за секунда не съм съжалявал, че повярвах и поддържах името Черноморец с абревиатурата ПСФК, защото точно този отбор е на път да даде началото на стария, истински Черноморец, воден, управляван и издържан от истински черноморци. За това беше и направено сдружението ( ако знаеш, въпреки, че не държа), чиято цел е да закара това САКРАЛНО за нас име на неговото си място, сред истинските му и стари привърженици.
ПС: По темата. През хаспела ми е, какво казва Събев. Ако е решил да дава пари под формата на спонсорство - добре. Всеки лев е ценен, а и парите не миришат. Сега отборът ни тръгна по другия и единствения правилен път - естествения му. Хората, които обичат идеята Черноморец се хванаха в ръце, отвориха души и кесии и, ако е рекъл Господ - по-бързо ще се преборим с тази болест, защото времето си върви, а нито аз, нито ти сме вечни, а и Черноморец, какъвто и когато и да е ще си бъде част от Бургас. А ти стискай палци да не изживеете с ТИМ, това, което ние - с Дражев, Събев, Мъбев и разните му нищо не значещи имена пред това на отбора ни.