Боби Михайлов свиква извънреден Изпълком утре
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Captain Stottlemeyer
Re: Боби Михайлов свиква извънреден Изпълком утре
Утре в 12.00 пред Руската църква!!!
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- stefan_bg2
- Контакти:
Аз искам да кажа, че тоя Момиров ли е къв е е много нагъл и долен престъпник, аз лично ако имам възможността да го срещна ще му счупя гадната уста дето много говори!
Не искал да коментира съдията как ще иска той си свърши работата в услуга на варненлията Момиров- престъпник, до живот да си гниеш в затвора!

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
-
Captain Stottlemeyer написа:Утре в 12.00 пред Руската църква!!!
Чии ша го дървите там. Знаиш къв студ ше е....

Dis_ написа:Според вас дали ще се промени нещо утре след поредното спешно събиране ?
Статия за утрещния Изпълком
Перуци ще награждава Момиров и "заслужилите" съдии с грамоти. Същите щели да си получат пликовете със премиите за "поръчките" срещу Левски !!!!!!! Щели да приемат пролетния "План за борба с Левски и за разрушаване на всичко ценно и смислено във футбола" .........

Последна промяна от Yoda на 13 дек 2009 20:33, променено общо 1 път.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
stefan_bg2 написа:Аз искам да кажа, че тоя Момиров ли е къв е е много нагъл и долен престъпник, аз лично ако имам възможността да го срещна ще му счупя гадната уста дето много говори!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не искал да коментира съдията как ще иска той си свърши работата в услуга на варненлията Момиров- престъпник, до живот да си гниеш в затвора!
Такива изроди никога няма да влязат в пандиза. Все едно Томов да влезе или Б. Михайлов ...

Б.Михайлов и Моми-ров се опитват да превърнат футбола във "КЕЧ" , а феновете в идиоти 

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Yoda написа:Б.Михайлов и Моми-ров се опитват да превърнат футбола във "КЕЧ" , а феновете в идиоти
То вече се е превърнало...

- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Всички съдии да се сменят заедно с Момиров. Такова съдийство превръща хората в обезумели, вместо да си почиват спокойно в събота и неделя.
ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
Който и да застане начело на централата и съдийска комисия няма да направи отборите ни по-силни.

Айде стига,никой не ви е виновен че не можете да играете и сте слаби като петниста хиена! В момента играете истински мачове и затова е така
,затова падате
.

Върни се в “Футбол - България”