Veso1913 написа:Чу ме Господ!Исках да паднете с някакво грешно решение/я/ на съдията за да ви заболи.Да ви заболи така,както нас ни боли през всичките тези години,когато ви подпираха тенденциозно.Вярно е че малко ви ощети съдията-само с един отменен гол,но въпреки всичко ви пусна фъндък при гола ви,който беше абсолютна засада.И каква стана тя?Равносметката имам в предвид.Един гол аванта,един гол отменен.Статуквото се запазва.Да ама нашите четири гола бяха от игра и то БЕЗСПОРНИ!Както и сам мога да прочета,нямате претенции към нито един от тях.Тогава питам аз,за какво ревете?Ще ви дам и отговор.Ревете си по принцип.Защото така сте свикнали.Че и чорбата намесихте в заверата,което ме радва изключително много!Пак си намерихте виновни.Сега са ЦСКА и съдията+Димо и Боби!Как не ви идва на ум че сте безумно слаби и при по-добро стечение на обстоятелствата,нямаше да имате даже и този комплект точки с който завършихте сезона.Сега следва една последна победа над Лацио,стига и там да не ви метне някой съдия или Платини или Бог знае кой.Като ни пляснахте една тройка на Герена и ние имахме претенции за дузпата,ама играхме много слабо.И си го признахме.Защото сме мъже!А вие...Отбора на народа!Не сте никакъв отбор,а сбирщина от мъже в чорапогащи!И това се видя през изминалия сезон.Падна съдийската подкрепа и ви лъсна несъстоятелния отбор.Няма съдийски аванти,няма победи,няма Европа за вас.,,Вечните четири,вече не са абонирани за Европа!"Че и плашат!Кого плашите бе нещастници?Уши щели да режат,глави да чупят.Я се вземете в ръце!Като не ви изнася,преместете си отборчето я в Турция я в Македония или Румъния и си трепете съдии на воля.Ама не ви стиска,нали?Защото там най-вероятно още първата година ще сте в зоната на изпадащите.Най-подпирания отбор-отбора на всички власти умира.И се радвам че съм съвременник на това!
ЗАПОМНИ ЕДНО , МОМЧЕНЦЕ ЛЕВСКИ НИКОГА НЯМА ДА УМРЕ , ЛЕВСКИ ПАК ЩЕ СТАНЕ ШАМПИОН , ЛЕВСКИ ПАК ЩЕ ВДИГНЕ КУПА , ЛЕВСКИ ПАК ЩЕ РАДВА ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ , ДОКАТО НА ТАКИВА КАТО ВАС ИМ СЕ ПАДА ДА СЕ РАДВАТ ВЕДНЪЖ НА 5 ГОДИНИ И ТО ЗА ТОВА , ЧЕ СА ПОБЕДИЛИ ЛЕВСКИ