Нека видим кой си е написал домашното

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
ralka_levskarka написа:Дано има повече такива отбориСлед няколко години ще са и в А група, може би.
terata написа:trimontium написа:Защо има толкова олигофрени и повече ли се изявяват те във форумите или наистина са си толкова много... Ето този въпрос ме мъчи мен. Повечето коментари показват, че даже не сте прочели статията - то си пише че има осветление. Пише, че не е готов още, че има боксова зала или ринг, волейбол, баскетбол, лекоатлетическа писта и т.н и т.н. Статията не е за парите, които са похарчени. Дори от заглавието става ясно, че строеж е започнал..., но друго си е да си изцвъкаш набързо коментара. Все големи разбирачи, по приказката на Г.Г. да Ви попитам:"А Вие къщичка за пиленца построили ли сте?"
И аз тва се питам. А сега се върни, прочети отново статията и после хубаво помисли кой е олигофрена. Осветление има едно от помощните игрища. Строежа е завършен, а има работа само по пистата. Та кво викаш си строил?
Лимонадения Джо написа:trimontium написа:Защо има толкова олигофрени и повече ли се изявяват те във форумите или наистина са си толкова много... Ето този въпрос ме мъчи мен. Повечето коментари показват, че даже не сте прочели статията - то си пише че има осветление. Пише, че не е готов още, че има боксова зала или ринг, волейбол, баскетбол, лекоатлетическа писта и т.н и т.н. Статията не е за парите, които са похарчени. Дори от заглавието става ясно, че строеж е започнал..., но друго си е да си изцвъкаш набързо коментара. Все големи разбирачи, по приказката на Г.Г. да Ви попитам:"А Вие къщичка за пиленца построили ли сте?"
На питането ти отговарям така- не, не съм построил къщичка за пиленца. Не съм имал достъп до програмите за развитие на селските райони, не членувам в политически партии, не съм и ръководил група за източване на ДДС и т.н. Форум е място, в което да изложиш своето мнение, но понякога е възможно да се различава от твоето. Нужна е толерантност към чуждото мнение. Относно стадиончето-разбира се, че е похвално това, което са направили в Брацигово. Много по-добре да се строи нещо такова, а не нищо да не правим и да се оплакваме колко сме зле.
ehh написа:Перфектен за Б група и нито група нагоре. А дали са 5 млн е друг въпрос
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост