Отбор от четвърта дивизия започна на стадион за 5 милиона

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

e4sy
Контакти:

Re: Отбор от четвърта дивизия започна на стадион за 5 милиона

Мнениеот e4sy » 22 яну 2015 14:40

Всички плачете за усвояването , един въпрос за домашно - Колко усвои чичо Лупи и същевременно какво направи :idea:
Нека видим кой си е написал домашното :arrow: :idea: :mrgreen:

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 22 яну 2015 16:07

ralka_levskarka написа:Дано има повече такива отбори :) След няколко години ще са и в А група, може би.

Лудогорец и Литекс изкуствени отбори ли са :?:
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 яну 2015 16:48

Хубаво е да се строят стадиони и бази, но където има полза от това.
Такова крадене става с тези европейски проекти, че не е истина. И не само със стадионите, а с всички проекти свързани с европейски пари. Направиха футболни терени, които уж струват милиони в села и градове с по 1000 жители, повечето възрастни. Кой ще играе на тях и как ще се издържат тези терени.........

Потребителски аватар
trimontium
Контакти:

Мнениеот trimontium » 23 яну 2015 08:11

terata написа:
trimontium написа:Защо има толкова олигофрени и повече ли се изявяват те във форумите или наистина са си толкова много... Ето този въпрос ме мъчи мен. Повечето коментари показват, че даже не сте прочели статията - то си пише че има осветление. Пише, че не е готов още, че има боксова зала или ринг, волейбол, баскетбол, лекоатлетическа писта и т.н и т.н. Статията не е за парите, които са похарчени. Дори от заглавието става ясно, че строеж е започнал..., но друго си е да си изцвъкаш набързо коментара. Все големи разбирачи, по приказката на Г.Г. да Ви попитам:"А Вие къщичка за пиленца построили ли сте?"

И аз тва се питам. А сега се върни, прочети отново статията и после хубаво помисли кой е олигофрена. Осветление има едно от помощните игрища. Строежа е завършен, а има работа само по пистата. Та кво викаш си строил? :mrgreen:

Аз, приятелю, съм си построил необходимото - къщичка за около 5% от стойността, която толкова ви вади очите. Олигофрени са тези, за които акцента в статията е стойността, а не това, което е направено. Ако е пасище, се питат защо не се поддържат стадионите в малките, а и в големите населени места, ако се направи - защо се е направило, ако е посочена стойността - то веднага ви става ясно, че това не струва толкова и са "усвоявали".... И не, не съм противник на различните мнения, но тук нещата стават прекалени.
[rimg]http://wiki.openstreetmap.org/w/images/c/cf/12_black_yellow-round.svg[/rimg]

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 23 яну 2015 11:07

Лимонадения Джо написа:
trimontium написа:Защо има толкова олигофрени и повече ли се изявяват те във форумите или наистина са си толкова много... Ето този въпрос ме мъчи мен. Повечето коментари показват, че даже не сте прочели статията - то си пише че има осветление. Пише, че не е готов още, че има боксова зала или ринг, волейбол, баскетбол, лекоатлетическа писта и т.н и т.н. Статията не е за парите, които са похарчени. Дори от заглавието става ясно, че строеж е започнал..., но друго си е да си изцвъкаш набързо коментара. Все големи разбирачи, по приказката на Г.Г. да Ви попитам:"А Вие къщичка за пиленца построили ли сте?"

На питането ти отговарям така- не, не съм построил къщичка за пиленца. Не съм имал достъп до програмите за развитие на селските райони, не членувам в политически партии, не съм и ръководил група за източване на ДДС и т.н. Форум е място, в което да изложиш своето мнение, но понякога е възможно да се различава от твоето. Нужна е толерантност към чуждото мнение. Относно стадиончето-разбира се, че е похвално това, което са направили в Брацигово. Много по-добре да се строи нещо такова, а не нищо да не правим и да се оплакваме колко сме зле.

Напълно подкрепям trimontium! Той подскача срещу тези, които без да помислят върху инфото, без да прочетат дори написаното бързат да се изхрачат на всичко хубаво, което някой, някъде се е наел, организирал и направил. А то наистина не е никак малко за стадиона с всички екстри, тренировъчни терени, няколкото зали, пистата, осветления, различни помещения, паркинг и инфраструктура наоколо, което си струва много пари! Това не са "различни" мнения, а тотално отричане и оплюване от раз, без замисляне на основа безхаберие, завист, омраза или просто "изява" във форума! И е напълно прав trimontium, аман от плювци и неверници по природа. А иначе за толерантността и различните мнения съм "за". Има и такива, като например хора, които се питат има ли целесъобразност една такава база в малки населени места, ще се използва ли достатъчно интензивно за да има печалба и кой и как ще я поддържа? Ето това, лимонаден.. е различно мнение и никой не е против такива. Аз самия си зададох тези въпроси и съм малко скептично настроен относно интензитета на използване и особено от поддръжката. Защото за нея са нужни бая пари, а като няма достатъчно постъпления... но нека това го мислят осъществилите проекта. Да се надяваме, че ще съумеят за управляват правилно и поддържат качествено построеното, защото иначе всичко си губи смисъла... Всъщност развиването на толкова вида спорт в каквото и населено място да е си е постижение и е само за добро! Виждал съм подобни бази на отбори от 4-та до 6-та дори лига в развити европейски страни, с условия по-добри от нашите професионални футболни отбори?! Хората са много напред в това отношение и сега, когато и у нас се правят опити за нещо такова.. дайте да ги оплюем и омаскарим предварително?! Ами нека подкрепим такива прояви и да видим занапред какво ще стане. Ако просъществуват добре поддържани и функциониращи години напред и се вдигне нивото на спорта в региона - хубаво. Ако ли не - жалко.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 23 яну 2015 14:00

ehh написа:Перфектен за Б група и нито група нагоре. А дали са 5 млн е друг въпрос

Стадиона ли? Като гледам на какви ниви се играе в А група не виждам да има някаква разлика в критериите между групите ;) Къде разкаляно, къде с липсващи сектори, къде с рушащи се такива, къде всичко накуп .. жалки сме просто и това ни е нивото, така че стадиончето си става и за "професионален" футбол, доколкото тук изобщо може да става дума за такъв.

Върни се в “Футбол - България”