Отбор от четвърта дивизия започна на стадион за 5 милиона
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Отбор от четвърта дивизия започна на стадион за 5 милиона
Това ако е стадион за 5 млн.........яко лапане е падало.
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Че какво са му направили толкова за 5 милиона? Няколко седалки, нови съблекални и терен толкова ли струват? Защо няма осветление? Какво ви харесва толкова? На литекс стадиона е 100 пъти по хубав от това игрище.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
До началото на лятото в Етрополе също готов нов стадион и обновена зала, за 5 милиона.

ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!
ehh написа:Перфектен за Б група и нито група нагоре. А дали са 5 млн е друг въпрос
Доколкото знам, строежът се финансира по Евр.програма "Разтеж и устойчиво развитие.........". Такива стадиони се строят на много места в страната- Криводол(даже е готов), Годеч, Крупник и др. В Земен(напр.) строят стадион, спортна зала и басейн за 3,5млн. , който са се оказали недостатъчни и общината ще инвестира допълнително 1,2млн. Най-интересно е, че Земен има 1500 жители, от които по-малко от 100 са под 18години. За кой го строят този стадион се чудя, но... Стадионите, построени по програмите за развитие на селските райони не могат да се използват за професионален спорт 5 години от завършването им. Друг е въпросът, как ще се финансира поддръжката на построените стадиони и как ще изглеждат след 5 години.
Принципно няма лошо да се направят повече такива бази, даже е много добре. Но не вярвам това съоръжение да струва 5 млн.
Себастиан Фетел написа:Че какво са му направили толкова за 5 милиона? Няколко седалки, нови съблекални и терен толкова ли струват? Защо няма осветление? Какво ви харесва толкова? На литекс стадиона е 100 пъти по хубав от това игрище.
Вашия пък е невероятен.
"Усвояване" та дрънка...
... и после внезапно си направих секуро.
- anihilator
- Контакти:
Какви 5 милиона нормални ли сте за тая кошара 

- trimontium
- Контакти:
Защо има толкова олигофрени и повече ли се изявяват те във форумите или наистина са си толкова много... Ето този въпрос ме мъчи мен. Повечето коментари показват, че даже не сте прочели статията - то си пише че има осветление. Пише, че не е готов още, че има боксова зала или ринг, волейбол, баскетбол, лекоатлетическа писта и т.н и т.н. Статията не е за парите, които са похарчени. Дори от заглавието става ясно, че строеж е започнал..., но друго си е да си изцвъкаш набързо коментара. Все големи разбирачи, по приказката на Г.Г. да Ви попитам:"А Вие къщичка за пиленца построили ли сте?"
[rimg]http://wiki.openstreetmap.org/w/images/c/cf/12_black_yellow-round.svg[/rimg]
- Лимонадения Джо
- Контакти:
trimontium написа:Защо има толкова олигофрени и повече ли се изявяват те във форумите или наистина са си толкова много... Ето този въпрос ме мъчи мен. Повечето коментари показват, че даже не сте прочели статията - то си пише че има осветление. Пише, че не е готов още, че има боксова зала или ринг, волейбол, баскетбол, лекоатлетическа писта и т.н и т.н. Статията не е за парите, които са похарчени. Дори от заглавието става ясно, че строеж е започнал..., но друго си е да си изцвъкаш набързо коментара. Все големи разбирачи, по приказката на Г.Г. да Ви попитам:"А Вие къщичка за пиленца построили ли сте?"
На питането ти отговарям така- не, не съм построил къщичка за пиленца. Не съм имал достъп до програмите за развитие на селските райони, не членувам в политически партии, не съм и ръководил група за източване на ДДС и т.н. Форум е място, в което да изложиш своето мнение, но понякога е възможно да се различава от твоето. Нужна е толерантност към чуждото мнение. Относно стадиончето-разбира се, че е похвално това, което са направили в Брацигово. Много по-добре да се строи нещо такова, а не нищо да не правим и да се оплакваме колко сме зле.
Върни се в “Футбол - България”