"А" група - в платен канал

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: "А" група - в платен канал

Мнениеот bobo_13 » 20 яну 2015 00:44

Хахахаха темата е за платен канал за А група.......Вие отново го обърнахте на Левски и ЦСКА. ХАхахаха
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 20 яну 2015 01:00

Зависи от услугата, която се предлага. Коментарите и студиата не им ги искам. Да ми обясняват как някой "контактува с топката" все едно е медиум, който комуникира с починал далечен роднина на познат или за "спекулативен удар" - не благодаря. Да си наврат пишман разбирачите отзад. А група, с тези отбори, в това си състояние не буди интерес в мен. И какво остава след като "коментаторите" им са идиоти, студиата им са безумни, а мачовете от А група са безсмислени, грозни, ясни, чак дразнещи? Картина с атмосфера от дербитата във Висшата лига. Това мога да го постигна и чрез интернет, но да кажем бих си позволил да се поглезя с 2-3лв максимум на месец за подобно преживяване. Но се повтарям- картина с атмосфера. И да бутнат бонус някой мач от Южна Америка. Другото не ми е нужно, само ме дразни и ми пречи.

П.П. Ако пък закрият А група - най-добре.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 20 яну 2015 01:07

BadBoy написа:
Eminem написа:Точно пък с Висшата лига не могат да ме уплашат, имам си bein sport.

Имаш, тъй като операторът ти го излъчва незаконно и не е трудно да изчезне от телевизията, все пак всеки сам избира риска си.

Даже не е обърнал внимание, че са му превключили френския беин, където няма Премиершип ;)
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 яну 2015 02:59

Аз съм съгласен да си плащам за да гледам българското първенство, стига да не е някаква космическа сума.

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 20 яну 2015 07:29

batbozho написа:"...... че у нас за футбол се дават нищожни пари в сравнение със Западна Европа. ............

За нищожно първенство-нищожни пари. :lol:
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 20 яну 2015 07:33

който няма 5 лева да му дам ебахти хората а за пиене да се наквасите като свине имате :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 20 яну 2015 07:39

Диема нали се опитваха да го направят с Премиершип и преди няколко години, видяха какъв успех имаха. Сега ще е абсолютно същото - пълен провал.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 20 яну 2015 08:36

Ха-ха-ха-ха! Платен канал за "Ъ" група! :lol: :lol: Това е най-големият виц за всички времена! ЦСКА има телевизия, дори може да стане платена! Когато обаче стане платена-потребителите няма да са много, въпреки че съдържанието е в ХД качество! След като повечето ЦСКА-ри няма да могат да отделят скромните 2-3 лева(на месец), за да гледат любимия си отбор, защото финансовото им положение не го позволява! Тогава сигурно ще отделят двойно по-голяма сума, за да глeдат всички останали отбори в "магическата" Ъ група! Същото се отнася и за другата най-голяма група потребители -левскарите! Тогава, като извадим от всички потребители 80%, останалите си плащайте и си гледайте неземната "Ж" група!

ПП Един голям % от ЦСКА-рите ще направят като мен-няма да дам и стотинка за "шоу", печалбата от което, ще бъде прибирана от Киро "Гела"!! 8-) :)
Предпочитам да дам, дори 50 лева на месец, за ЦСКА TV!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

zeleno-beliya
Контакти:

Мнениеот zeleno-beliya » 20 яну 2015 08:41

IvailoRz написа:И аз ще ги давам , както и всеки фен на бг футбола ,САМО АКО дават всеки един мач с хубаво качество , повече камери и да не ми се пречкат разни колони като на Тича (примерно защото за тази случка се сещам) ...

Къде ги видя тия колони на Тича? :?:

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 20 яну 2015 09:02

CSKA 78 написа:Ха-ха-ха-ха! Платен канал за "Ъ" група! :lol: :lol: Това е най-големият виц за всички времена! ЦСКА има телевизия, дори може да стане платена! Когато обаче стане платена-потребителите няма да са много, въпреки че съдържанието е в ХД качество! След като повечето ЦСКА-ри няма да могат да отделят скромните 2-3 лева(на месец), за да гледат любимия си отбор, защото финансовото им положение не го позволява! Тогава сигурно ще отделят двойно по-голяма сума, за да глeдат всички останали отбори в "магическата" Ъ група! Същото се отнася и за другата най-голяма група потребители -левскарите! Тогава, като извадим от всички потребители 80%, останалите си плащайте и си гледайте неземната "Ж" група!

ПП Един голям % от ЦСКА-рите ще направят като мен-няма да дам и стотинка за "шоу", печалбата от което, ще бъде прибирана от Киро "Гела"!! 8-) :)
Предпочитам да дам, дори 50 лева на месец, за ЦСКА TV!

Ами като не гледате мачовете на Лудогорец, после на какви основания ще твърдите че са уговорени....или то това си го говорите наизуст?
фен на еднодневката

Върни се в “Футбол - България”