"А" група - в платен канал
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: "А" група - в платен канал
Хахахаха темата е за платен канал за А група.......Вие отново го обърнахте на Левски и ЦСКА. ХАхахаха
Интериорни врати - Врати хармоника
Зависи от услугата, която се предлага. Коментарите и студиата не им ги искам. Да ми обясняват как някой "контактува с топката" все едно е медиум, който комуникира с починал далечен роднина на познат или за "спекулативен удар" - не благодаря. Да си наврат пишман разбирачите отзад. А група, с тези отбори, в това си състояние не буди интерес в мен. И какво остава след като "коментаторите" им са идиоти, студиата им са безумни, а мачовете от А група са безсмислени, грозни, ясни, чак дразнещи? Картина с атмосфера от дербитата във Висшата лига. Това мога да го постигна и чрез интернет, но да кажем бих си позволил да се поглезя с 2-3лв максимум на месец за подобно преживяване. Но се повтарям- картина с атмосфера. И да бутнат бонус някой мач от Южна Америка. Другото не ми е нужно, само ме дразни и ми пречи.
П.П. Ако пък закрият А група - най-добре.
П.П. Ако пък закрият А група - най-добре.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
BadBoy написа:Eminem написа:Точно пък с Висшата лига не могат да ме уплашат, имам си bein sport.
Имаш, тъй като операторът ти го излъчва незаконно и не е трудно да изчезне от телевизията, все пак всеки сам избира риска си.
Даже не е обърнал внимание, че са му превключили френския беин, където няма Премиершип

Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите

Аз съм съгласен да си плащам за да гледам българското първенство, стига да не е някаква космическа сума.
batbozho написа:"...... че у нас за футбол се дават нищожни пари в сравнение със Западна Европа. ............
За нищожно първенство-нищожни пари.

1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!
който няма 5 лева да му дам ебахти хората а за пиене да се наквасите като свине имате 

седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
Диема нали се опитваха да го направят с Премиершип и преди няколко години, видяха какъв успех имаха. Сега ще е абсолютно същото - пълен провал.
Ха-ха-ха-ха! Платен канал за "Ъ" група!
Това е най-големият виц за всички времена! ЦСКА има телевизия, дори може да стане платена! Когато обаче стане платена-потребителите няма да са много, въпреки че съдържанието е в ХД качество! След като повечето ЦСКА-ри няма да могат да отделят скромните 2-3 лева(на месец), за да гледат любимия си отбор, защото финансовото им положение не го позволява! Тогава сигурно ще отделят двойно по-голяма сума, за да глeдат всички останали отбори в "магическата" Ъ група! Същото се отнася и за другата най-голяма група потребители -левскарите! Тогава, като извадим от всички потребители 80%, останалите си плащайте и си гледайте неземната "Ж" група!
ПП Един голям % от ЦСКА-рите ще направят като мен-няма да дам и стотинка за "шоу", печалбата от което, ще бъде прибирана от Киро "Гела"!!
Предпочитам да дам, дори 50 лева на месец, за ЦСКА TV!

ПП Един голям % от ЦСКА-рите ще направят като мен-няма да дам и стотинка за "шоу", печалбата от което, ще бъде прибирана от Киро "Гела"!!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
-
- Контакти:
IvailoRz написа:И аз ще ги давам , както и всеки фен на бг футбола ,САМО АКО дават всеки един мач с хубаво качество , повече камери и да не ми се пречкат разни колони като на Тича (примерно защото за тази случка се сещам) ...
Къде ги видя тия колони на Тича?

CSKA 78 написа:Ха-ха-ха-ха! Платен канал за "Ъ" група!![]()
Това е най-големият виц за всички времена! ЦСКА има телевизия, дори може да стане платена! Когато обаче стане платена-потребителите няма да са много, въпреки че съдържанието е в ХД качество! След като повечето ЦСКА-ри няма да могат да отделят скромните 2-3 лева(на месец), за да гледат любимия си отбор, защото финансовото им положение не го позволява! Тогава сигурно ще отделят двойно по-голяма сума, за да глeдат всички останали отбори в "магическата" Ъ група! Същото се отнася и за другата най-голяма група потребители -левскарите! Тогава, като извадим от всички потребители 80%, останалите си плащайте и си гледайте неземната "Ж" група!
ПП Един голям % от ЦСКА-рите ще направят като мен-няма да дам и стотинка за "шоу", печалбата от което, ще бъде прибирана от Киро "Гела"!!![]()
![]()
Ами като не гледате мачовете на Лудогорец, после на какви основания ще твърдите че са уговорени....или то това си го говорите наизуст?
фен на еднодневката
Върни се в “Футбол - България”