Новият мутант в Българският футбол - ПФК Бургас/Нефтохимик

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Новият мутант в Българският футбол - ПФК Бургас/Нефтохимик

Мнениеот subzero » 12 яну 2015 08:06

Нова декларация срещу ПФК Бургас и кмета,кога ????
Баси смешниците.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 12 яну 2015 09:33

марко йорданов написа:нефтохимик ще го има докато ги има феновете на отбора и това е поредното доказателство! мястото на този отбор е в А група, и то в нейното чело. малко са в българия отборите с толкова вярна публика.

Не разбрах само как това почерненото означава, че мястото на един отбор е в челото, пък било то и на псевдофутболното ни първенство? Ако играчите на клуба могат да си заслужат това място с игра - да, там е. Ама заради някаква си публика един спортен клуб да има претенции .. не е сериозно ;)

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 12 яну 2015 17:52

Щом си казал, че съм от масовката - добре. Аз просто обичам отбора си във всяка дивизия. Имам си мнение. Не смятам, че вятъра духа точно в посоката, която си усетил. Само горе-долу.
Да, бях против ПФК "Бургас" през лятото, защото не смятах за редно Общината да решава да прави допълнителен клуб в града при положение, че съществуват Черноморец и Нефтохимик. Смятах, че ни е изгодно да бъдем едно цяло с Мастер при тяхно желание, макар, че знаех, че ще се правим и иначе. Още повече бившия "Мастер" използваше доста голям брой от играчите, които Нафтата използваше в Б и В група. Подсъзнателно ги възприемах като Нефтохимик 2 (в кръга на шегата).

По отношение на определенията, които даваш:
"Лесноманипулативен" - Няма да споря, ти си психолог, познаваш ме лично и отдавна, можеш да даваш подобни оценки. Помисли за възпитанието си.
"Необразован" - Магистър съм по икономика. Имам и други квалификации. CV нужно ли е да ти изпращам?
"Последовател" - Да. На Нефтохимик. Под всякаква достойна форма. Засега намирам настоящата за такава.
Не смятам, че знаеш накъде е редно и правилно "да бичат" хората, обичащи Нефтохимик.
Привържениците на Нефтохимик знаят що за "капацитет" съм. А твоите агресивни коментари показват що за капацитет си ти, г-н izumrud.
Понякога такива като теб ме карат да съжалявам за все още останалата ми толерантност към Черноморец и привържениците му.

P.S.: Добър последовател на ntodorov си.
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 яну 2015 09:55

Господин Рашков,
Виждам, че сте поставили моето име в послеслов.
Пиша ви на Вие, защото нямам честта да Ви познавам, а и
четейки Вашата автобиография разбирам, че сме от една...гилдия.
Вие обаче познавате ли ме, че търсите мои последователи ?
Знаете ли, какви са целите и стремежите ми, че да така смело да ме вграждате на
подобен и твърде висок за моята особа пиедестал...
И понеже почти сте си направили СV съм длъжен и аз да направя
своето: На 45 години съм, с две висши образования, магистър съм,
работя на две места, живея порядъчно, имам верни приятели, ходя на
мачове от осем годишен ( от 1977 година), когато Бургас не познаваше отбор със зелен цвят
по екипите си. Тогава нямаше и отбор на име Нефтохимик. Все пак. При все, че живеете в Свищов аз ви поздравявам, че
сте избрали бургаски отбор да лежи на сърцето ви, но не поздравявам избирателната Ви позиция...
Ако не ме лъже паметта, като основна причина да мразите Черноморец изтъквахте "уродската"
същност на абревиатурата му ПСФК, а "идеята" да се мразят феновете му и да се насажда омраза към
тях беше точно тази, че някои от тях припознаха този отбор. Сега вие изпаднахте в същата ситуация, но ...надухте
фанфарите. За разлика от Вас, аз нямам право да Ви "съдя", най-малко, защото ВЕЧЕ не ме интересува този отбор ( твърде далечен от старата му идея),
но пък не ми пречи да бъда тотално отвратен от ситуацията с футбола в НАШИЯ град и не само...
Смятах да не взимам отношение по темата, но прочитайки името си бях длъжен да го направя.
Предпочитам всеки да си обича отбора и да не се бърка в любовта на инак мислещите. Ако сред вашите фенове
намерите такива "последователи" - споделете ги.
ПС: Нямам честта да познавам колегата izumrud, но в голяма част от неговите писания намирам истини, които
аз със сигурност не мога да изпиша по същия начин...Най-малко, защото изглежда, че е е човек много вътре в нещата
и в кухнята на отборите.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 яну 2015 16:30

ntodorov написа:Господин Рашков,
мачове от осем годишен ( от 1977 година), когато Бургас не познаваше отбор със зелен цвят
по екипите си. Тогава нямаше и отбор на име Нефтохимик. Все пак. При все, че живеете в Свищов аз ви поздравявам, че
сте избрали бургаски отбор да лежи на сърцето ви, но не поздравявам избирателната Ви позиция...
Ако не ме лъже паметта, като основна причина да мразите Черноморец изтъквахте "уродската"
същност на абревиатурата му ПСФК, а "идеята" да се мразят феновете му и да се насажда омраза към
тях беше точно тази, че някои от тях припознаха този отбор. Сега вие изпаднахте в същата ситуация, но ...надухте
фанфарите. За разлика от Вас, аз нямам право да Ви "съдя", най-малко, защото ВЕЧЕ не ме интересува този отбор ( твърде далечен от старата му идея),
но пък не ми пречи да бъда тотално отвратен от ситуацията с футбола в НАШИЯ град и не само...
Смятах да не взимам отношение по темата, но прочитайки името си бях длъжен да го направя.
Предпочитам всеки да си обича отбора и да не се бърка в любовта на инак мислещите. Ако сред вашите фенове
ПС: Нямам честта да познавам колегата izumrud, но в голяма част от неговите писания намирам истини, които
аз със сигурност не мога да изпиша по същия начин...Най-малко, защото изглежда, че е е човек много вътре в нещата
и в кухнята на отборите.

Не разбирам нуждата от тази омраза, след като в Бургас и без това футболът е почти загинал. Вижте ги майните докъде я докараха, скоро даже ще се борят и за оцеляване сигурно, но пък никога не спират с постоянните си глупости, които обаче на никого не помагат. Като цяло, ситуацията с футболчето в най-хубавия морски град е плачевна. :|

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 16 яну 2015 09:36

ntodorov написа:Господин Рашков,
и в кухнята на отборите.

Мисля, че мога да чета без напрежение подобен коментар. Аз също помня Нефтохимик, когато не беше модерно да си "Грийн Файтърс" например. Винаги съм смятал, че Левски може без София Запад, ЦСКА без Офанзива и Анималс, Локо Пд, Ботев и прочие, да не ги изреждам. Не съм от това поколение. Случката с битото дете в София е пресен, случая от Пловдив също. Аз такива работи не прощавам. Извинявам се, че не съм намерил верния тон да говоря на Вие. Но просто явно прекалено се ядосвам на коментарите на привържениците на Вашия клуб в този форум и се подвеждам да се изказвам в грубия тон. Извинете също, че използвах името Ви. Чертите, които описахте като свои трудно намирам в останалите "черноморци". Поне от този форум. Дано да бъркам за тези извън него. Бъдете здрав!

P.S.: Мога да "бера гайле", но ще ви кажа. Не мразя клуба, на който сте привърженик. Мразя това, в което го превърнаха.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”