Мнениеот Fulcrum » 23 дек 2014 01:19
Аз съм ЗА да се дострои този стадион.Явно много хора не се абстрахират от клубни,градски,селски и нам си какви пристрастия и не виждат,че около този стадион има изграден уникален за България цялостен спортен комплекс тоест стадионът е само едно от всичките спортни съоръжения.Е ако този комплекс бъде завършен и приведен в нормален европейски вид с помощта не само на държавата,но и на частни инвеститори (е разбира се без чалгаджийници,наркомани и назобаняци) то тогава в съчетание с културно-историческите забележителности в и около Пловдив, това място може да се превърне в прекрасна дестинация за домакинство на всякакъв род състезания,а от това ще печелят и града и населението и бизнеса и държавата.Отделно Пловдив е футболен град и съм сигурен,че на мачове на национала няма да има по 1000 човека като в София понякога щото колко и да са зле националите е жалка картинка двумилионен град да не може да напълни 40 000 стадион! Именно поради това твърдо ЗА довършването на стадиона и цялостния спортен комплекс!Аз като човек от провинцията ми е все едно дали ще ходя на мач на националите в София или в Пловдив,но докато в столицата подобен комплекс няма как да се построи,то в момента го имаме почти готов в Пловдив.Защо да не се довърши,а да се хвърлят пари на вятъра в нови съоръжения със съмнителна възвращаемост? А сега едно питане към феновете на софийското Локо - Надежда с колко % покритие на трибуните е и не може ли този стадион най-лесно да се приведе към някакви евронорми сравнен с останалите стадиони в София? Оставяме настрани локация и други фактори като средата наоколо и транспортните връзки въпреки,че не са лоши като цяло.