Георги Илиев- Цветан Василев ...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: Георги Илиев- Цветан Василев ...

Мнениеот 1912plovdiv » 10 дек 2014 18:21

mark1926 написа:Нека говорим цивилизовано, с факти и заключения, обосновани от действителността, а не какво му се иска на дадения запалянко :!:

Добре бе Г-н Цивилизован.... разбрахме че вие сте по-доволни на една титла отколкото на стадион , база, майната им на децата и т.н. ....

поне я кажи КЪДЕ е тая титла да ида да я вида ... така и така ние титла с Ц.В. нямаме .... кажи къде е да отида да се снимам с нея ? :oops: :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 10 дек 2014 18:23

всички разпитани играчи са шокирани от подробности, които знаят разследващите. Полицаите имали информация за уредени и манипулирани мачове в най-дребните детайли.

императрица Костадинка и Тунчев цял ден на разпит.лоша работа.небългарщина,марбея и още нещо ;)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 10 дек 2014 18:30

1912plovdiv написа:
mark1926 написа:Нека говорим цивилизовано, с факти и заключения, обосновани от действителността, а не какво му се иска на дадения запалянко :!:

Добре бе Г-н Цивилизован.... разбрахме че вие сте по-доволни на една титла отколкото на стадион , база, майната им на децата и т.н. ....

поне я кажи КЪДЕ е тая титла да ида да я вида ... така и така ние титла с Ц.В. нямаме .... кажи къде е да отида да се снимам с нея ? :oops: :lol:

Тук въпросът е как с база за снимки,т.е. най- малкият стадион е празен, снимайте си се, КЪДЕ са. .. 50 000 празнуващи титлата - или базата, колко се събрахте за новата база, ааа :?:
Последна промяна от mark1926 на 10 дек 2014 18:37, променено общо 1 път.

maveryc
Контакти:

Мнениеот maveryc » 10 дек 2014 18:36

Пич недей говори дали ни е не можем да си напълним базата ами кажи вие защо ходите по една шепа хора на мач.
Имам много приятели Локомотивци който редовно ви ходят на мачове и като стане на въпрос за публиката винаги поименно могат да ми ги изброят. Вие поне "уж имате стадион" ако може това да се нарече стадион. Нищо лично
А и кажи как влезнахте в А група като бяхте на 6 място ако не ме лъже паметта.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 10 дек 2014 18:41

maveryc написа:Пич недей говори дали ни е не можем да си напълним базата ами кажи вие защо ходите по една шепа хора на мач.
Имам много приятели Локомотивци който редовно ви ходят на мачове и като стане на въпрос за публиката винаги поименно могат да ми ги изброят. Вие поне "уж имате стадион" ако може това да се нарече стадион. Нищо лично
А и кажи как влезнахте в А група като бяхте на 6 място ако не ме лъже паметта.

Мога да отговоря , кажи си твоето мнение ПЪРВО за президентите ни :!: Създай обосновано мнение ЗАЩО се е случило при нас питането ти и обосновано ще ти се отговори, а не ПОДМЯТАНИЯ :!:

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 10 дек 2014 18:59

mark1926 написа:
1912plovdiv написа:

Тук въпросът е как с база за снимки,т.е. най- малкият стадион е празен, снимайте си се, КЪДЕ са. .. 50 000 празнуващи титлата - или базата, колко се събрахте за новата база, ааа :?:

Стадионът е празен ама само в мечтите на селските мухльовци :lol:

А 500 000 селяни и цигани мятащи гюбеци на безпатната чалга били празнували титлята на Локо :lol:

А на дербито половината последна останала трибуна за 3000 души ... празна :oops:

Аз на базата имам снимка ... ти с тенекията .... КОГА :?: :mrgreen:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 10 дек 2014 19:05

mark1926 написа:Нека сравним двамата президенти , когато са имали по четири години в пловдивския футбол. С условието, че г-н Василев все още се води собственик на Ботев в крайно комплицирана ситуация.

Локомотив Пловдив с Георги Илиев

За дни отборът влезе от Б група в А група
постигна следните места в А група- 4; 6; ШАМПИОН; бронзов медалист

В Европа отпадна от Брюж и Болтън , отстрани ОФК Белград

стадион Локомотив не му бе даден на концесия , подобрения нямаше

Ботев Пловдив с Цветан Василев

от аматьорския футбол във В група ги изведе до професионалния футбол в Б група
от Б група ги изведе до А група
в А група записаха две четвърти места

в Европа отпаднаха от Щутгард и втородивизионен отбор(ще помоля тук да ме допълнят кой отстраниха първата година и името на тима от втора дивизия)

Построиха най-скъпата и модерна база за 14 милиона в Коматево
започнат бе строеж на стадион, строи се и в момента, със забавени срокове и липса на достатъчно финанси.

Статистика в дербито-за купата има по едно участие с президент г-н Илиев и г-н Василев и двете бяха спечелени от Локомотив 1-2 на ст. Христо Ботев, и 1-1 на Лаута и 1-2 в Коматево.
В шампионатните мачове- три победи за Локо и две ремита при г-н Илиев
четири победи за Ботев(едната служебна победа) и три равенства при г-н Василев

купата- Ботев игра финал, койта загуби, Локомотив полуфинал.

Според много фенове на Ботев базата в Коматево е равна на титлата на Локомотив 2004, това продиктува и пускането на тази тема. Нека обсъдим в нормална дискусия постигнатото от двата тима и техните президенти.

За мен един отбор това са неговите фенове и колкото повече и верни са те , толкова по- добре.

Феновете се печелят не с бетон, а с игра, резултати, сърце, емблема. Титлата на Локомотив бе почетена от 50 000 хиляди Пловдивчани на централния площад, невиждано събитие в България. Станахме най- посещаванйят отбор и на гостуване и домакинство. ЦЯЛО поколение младежи и деца в Пловдив станаха Локомотивци, влезли в семейството на черно- бялата общност, покорени от неизживяни никога колосални емоции.

Титлата не бе идвала в Пловдив от 1967, през 2004 Локомотив я спечели за първи път в своята история. И единствен до този момент. Никога не бих заменил титлата ни за една база като тази в Коматево. Феновете на Ботев за пореден път не си пълнят базата-стадион, не я пълниха и с четвъртите си места в А група, особено при недоволството при г-н Станимир Стоилов, ЗАЩО ли, защото децата не стават фенове заради лъскав стадион , а заради душата на този стадион, заради сълзите от радост, заради безкрайна вярност, поради сбъдването на най- големите си мечти, поради свещеното райе, пълнещо стадиона, пък бил той и от сив бетон. Феновете, това са отбора, институция надвишаваща отделен състезател, отделен президент, но когато президент , състезатели и запалянковци постигнат невижданото е миг който ти се иска да продължи безкрайно- ГЕОРГИ ИЛИЕВ ЗАВИНАГИ :!:

Георги Илиев и Цветан Василев подходиха по различен начин в харченето на парите си... благодарение на г-н Василев опазихме децата на Пловдив от мания по Ботев, страстта с която ставаха фенове на Локомотив Пловдив...

Нека спазваме добрия тон, дал съм основно черно- бялата гледна точка, очаквам и тази на жълтите фенове.

Нека и неутралният запалянко ни запознае със своето мнение. Нека се има предвид, че Ботев е печелил титлата два пъти, за последно преди 47 години, Локомотив един единствен път- 2004...

ОБОРЕТЕ МЕ...

maveryc
Контакти:

Мнениеот maveryc » 10 дек 2014 19:09

Мога да отговоря , кажи си твоето мнение ПЪРВО за президентите ни :!: Създай обосновано мнение ЗАЩО се е случило при нас питането ти и обосновано ще ти се отговори, а не ПОДМЯТАНИЯ :!:[/quote]

Моето мнение и за двамата не е добро единият е убиец и наркодилър другия всчики знаем в момента какво се случва. Единия горилите му пребиваха хора по негово желание ( присъствах на един случай ) другия се крие и не смее да се прибере но прибере ли се и за него ще пишем в минало време. Единия е Убиец и наркодилър а другият е крадец и то не доказано понеже зад тази прословута банка седят много по големи хора от Ц. Василев но истината никога няма да е разберем ние обикновеннте хорица.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 10 дек 2014 19:15

Първо да се извиня че се меся във вашия спор, но все пак всеки има право на мнение. Аз съм привърженик на "Левски" и ненавиждам жълтите, но трябва да се съглася с тях, че една база е много по-добра от една тенекиена купа, още повече, че говорим за България. Аз ако имам право бих избрал да пратя детето си да тренира там където има наистина условия за това, а базата на "Ботев" наистина я предлага. Вярно е също, че всяко хлапе се влияе от успехите на даден отбор, но повече от всичко се влияят от това родителите му какво правят и в случая кого подкрепят. Така, че тази титла която спечелихте през 2004 надали ви е спечелила повече привърженици. По тая логика лудите след три поредни титли и много добро представяне в ШЛ трябваше да имат една камара привърженици, но все си остават с един файтон, а на последния им мач и толкова нямаше. Надявам се да не съм бил голословен, както и се извинявам още веднъж че се намесих във вашия спор. ;)
И само Левски оле

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 10 дек 2014 19:21

Каква е тази тема за олигрофрени?Сравнение между мутра и най голямия крадец в новата ни история?!Не че другите собственици са по читави,ама трябва съвсем да нямаш връзка с главния мозък,че да пускаш подобна тема.
Закривай!!!!

Върни се в “Футбол - България”