А група-борбата за първата шестица

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: А група-борбата за първата шестица

Мнениеот Thurman Murman » 08 дек 2014 19:40

dembi написа: Надежда,Тича,Герена,Ст.Загора,Хасково,Пловдив,как ви посрещат? А когато вие закарате 75 000 извън Пловдив тогава говори за посещения! А 5 на Тича миналото първенство? А дербито с 0 папагали? Още да давам ли примери?

:lol: :lol: :lol: Mustafa, велик си, искам автограф от теб :mrgreen: Тва за 75-те хиляди гостуване надхвърля дори и мокрите сънища на пишман-историкът ВлаТко Салфетката, сервитьорче по образование. Чудя се и не мога да реша това ли е по-смешно или, че на нас ни викали цигани :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T5Dxgbb1TZg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sM84IllFpSg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QULvKcB-Lpw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q_VF5zBEAZI[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=33bBcRGDZjY[/youtube]

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 08 дек 2014 20:04

Thurman Murman написа:Чудя се и не мога да реша това ли е по-смешно или, че на нас ни викали цигани :lol:

Мисля че това надминава по безумие дори измислената им нова рождена дата братле,аз просто съм безсолвесен пред този АБСОЛЮТЕН ВРЪХ в столипинската софистика,заеби, тия истината за нищо я нямат...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 08 дек 2014 21:21

След Харманли-Торонто, новия хит е 75 000. Камп Ноу ряпа да яде :)

dembi
Контакти:

Мнениеот dembi » 08 дек 2014 22:48

Цецо Чука написа:
dembi написа:Ти наистина си мнооооого заблуден :mrgreen: Надежда,Тича,Герена,Ст.Загора,Хасково,Пловдив,как ви посрещат? А когато вие закарате 75 000 извън Пловдив тогава говори за посещения! А 5 на Тича миналото първенство? А дербито с 0 папагали? Още да давам ли примери?

ААОАЙАХАХАХАХАХАХАХ,виж кво Реджеп, земи се спри,щото следващото ти твърдение,което УБЕДЕНО ще защитаваш е че Слънцето изгрява от Запад,че Земята е плоска и че Абрамович е на път да ви купи.

Спри се че ставаш смешен.

Локомотив-Осъм,бараж за влизане в А група,на националния стадион! Затова вземи и прочети малко и после говори! А 45 000 в Б-група? Вие също бяхте,но имахте по 5-7 000!? :mrgreen: :mrgreen: Незнам кой е смешния в случая?

dembi
Контакти:

Мнениеот dembi » 08 дек 2014 22:58

DarkPsy написа:След Харманли-Торонто, новия хит е 75 000. Камп Ноу ряпа да яде :)

Явно мангалите не четете! Това е сухата статистика! Не съм казал че в тази бройка е нямало и поне 5 000 папагала! Аз поне тогава пътувах с ботевист,така че спокойно може да попиташ и баща ти,като го навестиш в панделата за кражби! :mrgreen:

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 08 дек 2014 23:51

dembi написа:Това е сухата статистика! Не съм казал че в тази бройка е нямало и поне 5 000 папагала! Аз поне тогава пътувах с ботевист,така че спокойно може да попиташ и баща ти,като го навестиш в панделата за кражби! :mrgreen:

Според мен са били поне 200 000...

Ахахахаха, Нежния ви слага ебати чубрицата в тея кебапчета,искам и аз такава...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 09 дек 2014 04:40

Има три сигурни отбора в първата шестица,бих прибавил и четвърти.За останалите два е трудно да се прогнозира.ЦСКА,Лудогорец,Берое,Левски.С играта до сега Литекс заслужава,а за шестото място се надявам любимият ми Ботев да се пребори.Трудно,но не и невъзможно.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 09 дек 2014 04:52

dembi написа:
Цецо Чука написа:
dembi написа:Ти наистина си мнооооого заблуден :mrgreen: Надежда,Тича,Герена,Ст.Загора,Хасково,Пловдив,как ви посрещат? А когато вие закарате 75 000 извън Пловдив тогава говори за посещения! А 5 на Тича миналото първенство? А дербито с 0 папагали? Още да давам ли примери?

ААОАЙАХАХАХАХАХАХАХ,виж кво Реджеп, земи се спри,щото следващото ти твърдение,което УБЕДЕНО ще защитаваш е че Слънцето изгрява от Запад,че Земята е плоска и че Абрамович е на път да ви купи.

Локомотив-Осъм,бараж за влизане в А група,на националния стадион! Затова вземи и прочети малко и после говори! А 45 000 в Б-група? Вие също бяхте,но имахте по 5-7 000!? :mrgreen: :mrgreen: Незнам кой е смешния в случая?

Баража с Ловеч се игра пред 20 000 и го гледах по телевизията,но на дербито с Берое за влизане в А група бях на стадиона.За това не пишете 45 000,а някои дори се позовават на една каширана версия за 68000, до като има живи свидетели.Капацитета по това време на градският стадион беше 37 000 седящи,45 000 с правостоящите,но той не беше пълен.При това имаше поне 10 000 от Стара Загора.Пълният капацитет на 9 септември рядко се запълваше.Дори и на дербитата имаше по 35000-40000.Зад вратите долу винаги имаше свободни места.

dembi
Контакти:

Мнениеот dembi » 09 дек 2014 14:52

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
dembi написа:
Цецо Чука написа:

Баража с Ловеч се игра пред 20 000 и го гледах по телевизията,но на дербито с Берое за влизане в А група бях на стадиона.За това не пишете 45 000,а някои дори се позовават на една каширана версия за 68000, до като има живи свидетели.Капацитета по това време на градският стадион беше 37 000 седящи,45 000 с правостоящите,но той не беше пълен.При това имаше поне 10 000 от Стара Загора.Пълният капацитет на 9 септември рядко се запълваше.Дори и на дербитата имаше по 35000-40000.Зад вратите долу винаги имаше свободни места.

Бях и на двата мача,поне знаете с кой отбор е мача,за разлика от малките пишлемета! Официално се води че сме били 45 000, верно че според мен бяха около 38-40 000,но дори и това неможахте да го стигнете,а последните години имахте мнооооооого възможности!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 10 дек 2014 06:00

Демби,стадионите вече не са със същият капацитет,а и буферните зони не позволяват да подобрят рекорда ви във Б група.Вашите измишльотини нямат край.Като се започне от баража,през Ихтиман и Казнлък и се стигне до Бургас.Лаута е с капацитет 6800 плюс гостуващата клетка,но вие събирате над 12 000.Един във друг ли гледате мача,или смятате и гледащите от блоковете в Тракия.Почетният ви президент го каза преди години ,,в Пловдив имаме 8000 фена,но те са ни верни до гроб''.Както и ,,кандидатирах се в Столипиново ,защото там са по-голямата част от привържениците ни''.

Върни се в “Футбол - България”