КБ, 1/8 финали: Дунав (Русе) - Локомотив (Горна Оряховица)
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- radoslav_rashkov
- Контакти:
Re: КБ, 1/8 финали: Дунав (Русе) - Локомотив (Горна Оряховица)
dunavfc написа:Не е футболен град ? По какви критерии, точно не е футболен град Русе ? Днес имаше към 4-5 хил. души на стадиона , гостите от Горна могат да потвърдят, каква беше и атмосферата на стадиона през целият мач, дори и след мачът, въпреки, че загубихме . Феновете на Горна също заслужават уважение, защото бяха стабилна бройка и подкрепяха през целият мач отбора си. Естествено не мина и без комплексарски изцепки, но няма как.
С мачове като днешният, гордостта, че съм фен на този отбор се засилва още повече . Невероятна воля, невероятна борбва, невероятно себераздаване ! При това на един безумен терен, който не става и за гледане на прасета, но това си е наш проблем.
Какво да потвърдим бре, вие в това Русе в училище не учители математика, че не може да броите. На стадиона общо с нас от Горна, които бяхме около 120-130 човека имаше не повече от 1000-1200 човека.
Колкото до мача, като изключим факта, че след като поведохме Таско Тасков направи всичко само дето гол не пробва да ни вкара, за да изравните, се получи хубав здрав мач макар и на тежък терен. САМО ЛОКО ГО.
Позволи ми и без да имам познания по висша математика да познавам стадиона си и да мога да преценя, колко души е имало ? По малко от 3000 хил. души няма как да е имало, защото толкова са продадени билети, пък колко влизат без вход си остава загадка.
Таско Тасков, към когото нямам никакви претенции, ако искаше да ни бута, щеше да ни даде дузпа, защото имаше такива предпоставки.
Вие бяхте един изключително борбен , но и слаб отбор, който щом е на 2-ро място в "Б" група, то значи, че ние няма да имаме никакви проблеми да бъдем в топ 5.
Таско Тасков, към когото нямам никакви претенции, ако искаше да ни бута, щеше да ни даде дузпа, защото имаше такива предпоставки.
Вие бяхте един изключително борбен , но и слаб отбор, който щом е на 2-ро място в "Б" група, то значи, че ние няма да имаме никакви проблеми да бъдем в топ 5.
- DrAvalanche
- Контакти:
Да де, само че първо трябва да влезете, а след като влезете да не се отказвате за да се анулират резултатите и пренареди класирането в полза на някой зализан с гел резач на кораби.dunavfc написа: Вие бяхте един изключително борбен , но и слаб отбор, който щом е на 2-ро място в "Б" група, то значи, че ние няма да имаме никакви проблеми да бъдем в топ 5.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

dunavfc написа:Позволи ми и без да имам познания по висша математика да познавам стадиона си и да мога да преценя, колко души е имало ? По малко от 3000 хил. души няма как да е имало, защото толкова са продадени билети, пък колко влизат без вход си остава загадка.
Вие наистина не може да смятате или броите 1 продаден билет за 2 баси хората баси въображението имате. Какви претенции да имате, какви предпоставки зя дузпа за вас, Таско последните 20-минути свиреше всичко за вас. дузпи и то очевидни имаше, но за нас и мача мажеше да се реши и по-рано, но Таско не посмя още 1-вото полувреме, когато при центриране в вашето наказателно, Л. Генчев скочи да вкара токата в мрежата, но бе изблъскан в гръб с двете ръце от ваш защитник. Второто пак при центриране Смирнов тръгна за топката и излизаше на чиста позиция за да вкара втори гол, но бе ударен явно с лакет в лицето и после за по сигурно блъснат с ръце в гърдите и накрая за капак при наша атака голмайстора в мача Карапетров пак тръгна и изпревари ваш защитник атакувайки едно извеждащо подаване и вашия защитник виждайки, че ще го изпусне без да се замисля си го препъна в пенала. Мечтите са безплатни и всеки има право на тях, но да те светна все пак този сезон Б-група е много силна и равностойна и всеки може независимо, като домакин или гост да бие всеки И ТОЧНО ТУК СИ ПРАВ ДА ЛОКО ГО Е МНОГО БОРРБЕН ОТБОР И ПРИТЕЖАВА СТРАХОТЕН КОЛЕКТИВ И ТОЧНО ЗА ТОВА УСПЯВА ДА ПЕЧЕЛИ ПОВЕЧЕТО МАЧОВЕ С ИНАТ И ВОЛЯ И АКО ПОГЛЕДНЕШ РЕЗУЛТАТИТЕ И СТАТИСТИКАТА НИ ОТ ИЗМИНАЛИЯ ПОЛУСЕЗОН ЩЕ РАЗБЕРЕШ, ЧЕ СЪМ ПРАВ.
А колко сте далеч в момента от първата 5-ца на Б група ще установиш от факта, че Локо ГО е с 3-та най-слаба защита в групата и е допускал голове и от най-слабите отбори в нея, а вие, които сте с най-силното нападение във всички В групи не успяхте да я пробиете въпреки натиска, на който я подложихте дори със съдийска подкрепа на моменти.
Добре, публиката беше 500 човека, съдията свири за нас, остана да уточним играта. Как оценяваш представяне на двата отбора ? Има ли втори отбор на терена или май само един се опитваше да направи нещо ? И въпреки, че 0-0 ни устройваше, не спряхме и за миг да играем атакуващо, не си позволихме и да бавим играта по селската, както го направихте вие в последните 20 мин. ( както го правят и всички останали отбори ) .
Така стана и голът ви, нашите бяха излезли прекалено напред, контра и гол....
Много излишна агресия вкарваш в нещата, няма смисъл.
ПП: Когато човек е сгрешил, няма нищо по нормално и адекватно от това, да се извини и да се поправи. Та, билетите , които са продадени официално са 1100, колко са влезли гратис, не знам, но едва ли бройката общо минава 2000 души. Затова признавам, че съм сгрешил и силно преувеличил, явно съм имал грешна представа за нещата от позицията на която съм бил на стадиона.
Така стана и голът ви, нашите бяха излезли прекалено напред, контра и гол....
Много излишна агресия вкарваш в нещата, няма смисъл.
ПП: Когато човек е сгрешил, няма нищо по нормално и адекватно от това, да се извини и да се поправи. Та, билетите , които са продадени официално са 1100, колко са влезли гратис, не знам, но едва ли бройката общо минава 2000 души. Затова признавам, че съм сгрешил и силно преувеличил, явно съм имал грешна представа за нещата от позицията на която съм бил на стадиона.
Върни се в “Футбол - България”