Войната се разраства - ЦСКА изригна срещу Лудогорец
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Войната се разраства - ЦСКА изригна срещу Лудогорец
А относно ревливите цесекари на стадиона на Лудогорец, какво се оплаквате??? Поне не ви замеряха с КАМЪНИ 

:)
HEATSEEKER написа:BRF написа:HEATSEEKER написа:suni написа:...Oт огъня на вашата омраза, остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!
http://www.blitz.bg/sport/article/254609
''не се гаси, туй що не гасне''...баси и Иван Вазов намесиха...нямам думи![]()
![]()
![]()
Ами не казвай нищо!
Защо цитирате Вазов, при положение , че по този начин осквернявате паметта му, с малоумния си рев
Защо откраднахте името на Апостола , след като осквернявате паметта му с малоумното си поведение ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Делиормана го закрихме... 

Teo написа:Делиормана го закрихме...
Ще ти се Гео!

Аз съм от Микре Юнайтед
Отбор без минало срещу отбор без бъдеще......станахте за смях със своите любовни трепети един към друг....прасе срещу орел още не бях гледал

Kaто говорим за кремвирши ... с разликата че на оная снимка човека си е купил хот дог от стадион Национал Арена , ама така е по големите стадиони

-
Кой е този стадион Национал Арена бе? 

гражданин от село написа:Кой е този стадион Национал Арена бе?
Онзи на който стотина мангала викаха се-се-ка, без този отбор да е стъпвал там!
Аз съм от Микре Юнайтед
Абе, не е много сигурно дали си го е купил .... 10 лева екскурзия Варна - Букурещ - Варна, с включен билет за мача и някои други екстри за из пътя .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Стаст, кренвирши, армейски сърца, селски мутри, бой на хора, слава, успехи, орли, свине .. *** му мамата, объркАх се.
Не говорим ли за два отбора с равен брой (0) титли във футбола, въпреки активната държавна подкрепа, на която са се радвали в определени периоди от историята си? Два отбора, за които великите постижения в историята са да запишат 3-4 поредни мача без грандиозна загуба в професионалния (не, не този в А група ...) футбол ?
Егати патоса за тези титани на спорта, и едните, и другите хич не си дават сметка къде са им местата в историята ...
Не говорим ли за два отбора с равен брой (0) титли във футбола, въпреки активната държавна подкрепа, на която са се радвали в определени периоди от историята си? Два отбора, за които великите постижения в историята са да запишат 3-4 поредни мача без грандиозна загуба в професионалния (не, не този в А група ...) футбол ?
Егати патоса за тези титани на спорта, и едните, и другите хич не си дават сметка къде са им местата в историята ...
Върни се в “Футбол - България”