Кашчей написа:dreben23 написа:Аз пък не виждам никакъв смисъл един отбор да влезе в Шампионска лига, да спечели някви там сериозни за нашите стандарти милиони евро и сетне половината реално да ги е раздал на филанкишиите из А група, дето няма да видят първа шестица и през крив макарон примерно през следващите 50-100 години. На това му се вика хубава работа, ама българска!
Изкарвайте калкулаторите и ще видите колко много будали има в българския футбол!
Само да поясня, аз си имам своите съмнения, че се дават и финансови стимули и на отборите кандидати за титлата, които водят с непосилна за стопяване разлика в точки дори за А група. И що да ги няма като всички излизат и си казват след мачовете.
"Играли сме добро, ала сме немали шансо".![]()
Толкова точки с игра за един-два кръга не се топят толкова лесно, тука ни правят на балами всичките.
Значи някои купуват у нас мачове, защото им е уредено влизането в групите на ШЛ, откъдето пък се сдобиват с пари, защото ..дали играят или не-все им плащат, а те после плащат на тези, с които са се разбрали у нас.
Хичкок да ти е някакъв?!?
Зависи, ако е българин и това е възможно. Но предпочитам Спилбърг! Както казах точки не се губят толкова лесно и случайно от порядъка на два кръга, имам право да се съмнявам.

Между другото, Буш е трябвало да изпълни дузпата, не Фелипе, май, май пак ще си позная аз кво се е случило.

Ама се иска акъл и изострени футболни сетива за тия неща! Не само да гледаш и участваш във филми, трябва и да ги режисираш от време на време.

Хичкок и Спилбърг репи да ядат пред ужасите в А група!