Теория на конспирацията - БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Теория на конспирацията - БФС

Мнениеот dreben23 » 02 дек 2014 02:09

Кашчей написа:
dreben23 написа:Аз пък не виждам никакъв смисъл един отбор да влезе в Шампионска лига, да спечели някви там сериозни за нашите стандарти милиони евро и сетне половината реално да ги е раздал на филанкишиите из А група :mrgreen: , дето няма да видят първа шестица и през крив макарон примерно през следващите 50-100 години. На това му се вика хубава работа, ама българска! :)

Изкарвайте калкулаторите и ще видите колко много будали има в българския футбол! :mrgreen:

Само да поясня, аз си имам своите съмнения, че се дават и финансови стимули и на отборите кандидати за титлата :lol: , които водят с непосилна за стопяване разлика в точки дори за А група. И що да ги няма като всички излизат и си казват след мачовете.

"Играли сме добро, ала сме немали шансо". :)
Толкова точки с игра за един-два кръга не се топят толкова лесно, тука ни правят на балами всичките. :lol:

Значи някои купуват у нас мачове, защото им е уредено влизането в групите на ШЛ, откъдето пък се сдобиват с пари, защото ..дали играят или не-все им плащат, а те после плащат на тези, с които са се разбрали у нас.
Хичкок да ти е някакъв?!?

Зависи, ако е българин и това е възможно. Но предпочитам Спилбърг! Както казах точки не се губят толкова лесно и случайно от порядъка на два кръга, имам право да се съмнявам. :)
Между другото, Буш е трябвало да изпълни дузпата, не Фелипе, май, май пак ще си позная аз кво се е случило. :mrgreen:
Ама се иска акъл и изострени футболни сетива за тия неща! Не само да гледаш и участваш във филми, трябва и да ги режисираш от време на време. :)

Хичкок и Спилбърг репи да ядат пред ужасите в А група! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
count_zero
Контакти:

Мнениеот count_zero » 02 дек 2014 02:22

Абе, конкретно за нашите, и аз имам ужасно предчувствие. Много ревем. Прекалено шумно. И ми се натрапват неща от сорта на: "ОК, ще ви пуснем ПАК и ПАК и ПАК пред нас, майната й на титлата и точките, парата е добра, ама нали, ще ни линчуват нашите фенове, нали ги виждате на стадиона? Не можеме ли да ви пцуеме и хулим поне, както се играе наедро - е виж, у Парламенто им върже 25 години вече?! А, можеме ли, можеме ли да ви хулиме?" - "М, няма проблем!" :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
that's a team, gentlemen! and either we heal now as a team, or we will die as individuals.
that's football guys, that's all it is. now, what you gonna do?

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 02 дек 2014 09:16

В един филм винаги трябва да има интрига,иначе кой ще го гледа!
фен на еднодневката

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 02 дек 2014 10:16

А бе наистина ли никой нищо не вдява тука , а?
Към момента Лудогорец е с коефициент 25,350. Това означава , че през лятото ще е поставен за влизане в ШЛ до ІІІ кръг и 50/50 за ІV кръг , т.е. последния за групите. В смисъл до ІІІ кръг ще среща отбори от типа на Актобе , Карабах , Дебрецен , Слован.
За какъв им е на другите отбори от А група да стават шампиони , като ще бъдат непоставени още от ІІІ кръг - Левски е 10.100 , ЦСКА е с 7,850 , Литекс 6,850 и т.н.
Ясно е , че тези отбори до никъде няма да стигнат. Влизането в ШЛ носи много сериозни приходи за всеки влязъл там бг клуб.
За това гледаме римейк на 8-те точки разлика с Левски през 2009 година. Тогава още зимата се заговори , че имат коефициент за поставен за влизане и , че ЦСКА ще се пусне от хорото. Накрая като се случи , всички ахнаха. Бе вие доматите с колците ли ги ядете!?!?
Няма как , ШЛ дават много пари и отбора който има шанс за влизане в групите, Лудогорец с добрият си коефициент , трябва да прави проби да ги вземе , а това става , ако е шампион. Така , че аз днес ви казвам , че Лудогорец е новия шампион /отделно , че са добър отбор/. Надпреварата ще бъде за 2-ро , 3-то и нататък местата в класирането. Айде , който разбрал , разбрал......

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 02 дек 2014 14:23

dreben23 написа:Аз пък не виждам никакъв смисъл един отбор да влезе в Шампионска лига, да спечели някви там сериозни за нашите стандарти милиони евро и сетне половината реално да ги е раздал на филанкишиите из А група :mrgreen: , дето няма да видят първа шестица и през крив макарон примерно през следващите 50-100 години. На това му се вика хубава работа, ама българска! :)

Изкарвайте калкулаторите и ще видите колко много будали има в българския футбол! :mrgreen:

Само да поясня, аз си имам своите съмнения, че се дават и финансови стимули и на отборите кандидати за титлата :lol: , които водят с непосилна за стопяване разлика в точки дори за А група. И що да ги няма като всички излизат и си казват след мачовете.

"Играли сме добро, ала сме немали шансо". :)
Толкова точки с игра за един-два кръга не се топят толкова лесно, тука ни правят на балами всичките. :lol:

Много ти е дребен, Дребен.

Колко от ваш'те взеха кинти в директния мач? Сигурно и СПАСИТЕЛЯ е взел някой лев, понеже слушам как блее, че оправЯл дълговете. В дяла на ЕКЗЕКУТОРА пък никой, никога не се е съмнявал. Той знае откъде капе и не се притеснява да си го поиска. Такова обясняние не пасва ли перфектно за последните няколко "двубоя" на ЦеЦеКа? Пък и самия ти го спомена небрежно, мислейки, че никой няма да се усъмни в морала на СПАСИТЕЛЯ и ЕКЗЕКУТОРА?

Бтв, Екзекутора доста успешно екзекутира пореден сезон на любимия си ЦеЦеКа.

Връх на лицемерието е да обвиняваш друг за собствените грешки. ЦеЦеКа има осигурени не една и две титли с помощта на съмнителни сделки и практики.

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 02 дек 2014 18:12

Очевидно има 2 варианта.
1. Всичко е един театър, който се разиграва с цел да се изперат малко пари и да се изкара каквото може от феновете. Може, кой знае ...
2. Просто у нас футбол няма. Толкова сме зле, че жалката картинка, която представляват мачовете от А група, всъщност е върха на възможностите на куците коне, наречени футболисти. Гледайки националите и играта на отборите ни срещу истински футболисти - може и това да е ;)

Жалкото е, че трети вариант няма. И въпреки това на следващото "дерби" между Левски и ЦСКА пак ще се напълни с хора и колелото ще си се върти, а историята ще се повтаря ;) С помощта на верните фенове, които биват водени за носа. Който и от двата варианта да е истината - всичко е поправимо, стига да се окаже натиск. Но "разделяй и владей" засега поне работи идеално за шефчетата на футбола у нас.

Върни се в “Футбол - България”