А да. И Адолф също, лидера на на Мюнхен

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Lord of memory написа:Тия трябва ли да ги знам ?
Lord of memory написа:Немски имена не помня освен Мюлер, Шмайхел и брат му на Дарт Вейдър - Кан, а за оня другия мучачос се сетих че е от Порто, но те все пак имаха свестен тренер, за разлика от вас.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
LevSkarCh3 написа:Lord of memory написа:Немски имена не помня освен Мюлер, Шмайхел и брат му на Дарт Вейдър - Кан, а за оня другия мучачос се сетих че е от Порто, но те все пак имаха свестен тренер, за разлика от вас.
Шмайхел е датчанин - не немец
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
LevSkarCh3 написа:Lord of memory написа:Немски имена не помня освен Мюлер, Шмайхел и брат му на Дарт Вейдър - Кан, а за оня другия мучачос се сетих че е от Порто, но те все пак имаха свестен тренер, за разлика от вас.
Шмайхел е датчанин - не немец
Bavareca написа:Байерн яко се изгаври с Ман4естър верно през 2001...
Пауло Серджо ги уби насред селото им,а после останалите баварци им строшиха вратовете в Германия,а после взеха и Шампионската лига!
Ман4естър е един безли4ен тимец в момента,а Байерн се видя снощи...класа!
Бижутера написа:Bavareca написа:Байерн яко се изгаври с Ман4естър верно през 2001...
Пауло Серджо ги уби насред селото им,а после останалите баварци им строшиха вратовете в Германия,а после взеха и Шампионската лига!
Ман4естър е един безли4ен тимец в момента,а Байерн се видя снощи...класа!
![]()
![]()
Сега Лорд Ъф Мемори ще избухне с епопея за дърварите
![]()
![]()
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта