Футболист на България за 2014 - фен тема

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

BFS
Контакти:

Re: Футболист на България за 2014 - фен тема

Мнениеот BFS » 30 ное 2014 10:01

Добре, как да стане Камбуров, като той дори не е попадал в групата на националният отбор през годината? Излиза, че едва ли не, националният селекционер не е разбирал от нищо и вие всички тука разбирате повече от него. Камбуров играе на пост, който съществува в националният отбор и на негово място са викали по-добри от него, нали???

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 30 ное 2014 10:01

radoslav_rashkov написа:Иван Цветков - заради годините, головете,скромността и верността към клуба за който играе;
Мартин Камбуров - заради това, че за никакви пари и със сърцето си спасява Локомотив от изпадане;
Сашо Тунчев и Антон Карачанаков - заради сърцатата игра и важните голове за червените;
Росен Колев, Десподов, Малинов - за таланта и мъжеството на тези години;
Георги Китанов - за недооценения му огромен талант (мое мнение);
Янаки Смирнов от Локо ГО - за разцепващия футбол 13 мача/13 гола в Б група;
Мирослав Антонов от Монтана - за постоянството в Б група и най-вече за Купата на България;
Йордан Минев - заради качествените евромачове на Лудогорец;
от легионерите - Георги Миланов и Александър Тонев;
И накрая ще спомена и аматьорите, защото там не е лесно и също се играе футбол:
головите машини на Дунав Русе - Чакъров и Будинов, с чиято помощ Дунав отбеляза над 70 гола(!);
Николай Иванов от Сливнишки герой и Стефан Христов от Спартак Плевен

Дано съм бил полезен и обективен! Но се съмнявам да угодя на "съфорумците" от Гонг...

Най-добре аргументираното мнение, пич! Останалите се лигавят. Според мен обаче трябва да дадат награда от второ място нататък, първото не го заслужава никой.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 ное 2014 10:55

Мооооцииии !!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 30 ное 2014 11:07

За мен трябва да има два критерия за избор на футболист на годината:
- да е играл силно за клубния си отбор
- да е играл силно за националния отбор
Аз не виждам кой се вмества и в двете. Георги Миланов направи силна година с ЦСКА Москва, почти всеки мач е титуляр, помогна и за титлата с онзи решителен гол срещу Зенит (а и не само с това), но за националния не направи нищо съществено. При Ивелин Попов положението е същото.
Лудогорец наистина направиха невероятен пробив в евротурнирите (пролетта в ЛЕ, сега в ШЛ), но там играчите, които дърпат отбора напред, са чужденци. Владо Стоянов е един от малкото основни играчи българи. Той обаче започна напоследък да допуска лековати голове. Дяков е доста работоспособен, но също не впечатлява особено.
И все пак, ако трябва да избера някой бих заложил на Ивайло Чочев. За мен той е незаслужено пренебрегван в националния. Вярно, че няма почти никаква игрова практика през есенния полусезон, но тази година показа страхотно израстване. Пролетта игра много силно за ЦСКА, после логично осъществи трансфер в силно първенство. Бих добавил и Симеон Славчев, но той стана жертва на конфликт между треньора и президента на Спортинг. За мен Славчев и Чочев са в момента са играчите ни с най-голям шанс да се изстрелят на много високо ниво до няколко години. Изглеждат интелигентни, здраво стъпили на земята, не летят в облаците, не мислят само за дискотеки и чалга, а се стремят да се развиват. Дано и двамата получат повече шансове за изява в близките месеци!
Бих добавил и Андрей Гълъбинов, и Илиян Мицански. Все пак вкарват често голове, бяха едни от малкото, които се разписаха и за националния тази година.
За най-проспериращ млад футболист изборът май е още по-труден. Хубавото тук е, че е труден, защото има доста момчета, които показаха израстване тази година. Което все пак е лъч надежда за българския футбол. От Левски близнаците Цоневи направиха впечатление пролетта, както и Мисяк. Странно защо Гонзо ги замрази сега. Божидар Краев също е голям талант. Кризата в Ботев направи така, че шанс за изява да получат хора като Чунчуков и Гамаков. От Литекс голямо израстване показаха Пламен Гълъбов, Малинов, Георги Минчев и Десподов. Антонио Вутов играе редовно за втория отбор на Удинезе, вкара и няколко гола. Едисон Йорданов дебютира за първия отбор на Борусия Дортмунд (макар и в контроли). За съжаление неприятни контузии получиха други две млади надежди - Китанов и Стефан Велков. Ако трябва да избирам един от младите, той би бил Десподов, заради самочувствието, с което играе.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Sokrates
Контакти:

Мнениеот Sokrates » 30 ное 2014 12:00

Според мен трябва да е Стилиан Петров. Може би единствен постигна смислена и истинска победа... :!:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 ное 2014 12:04

За голямо съжаление - Бербатов. Само той прави от време навреме нещо на някакво ниво. Иначе е най-правилно да няма наградени

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 30 ное 2014 12:16

Най - подходящ за наградата "господари на ефира" /свинкса/ мисля, че е Паришев ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 30 ное 2014 12:25

1.Владо Стоянов,2.Йордан Минев,3.....

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 30 ное 2014 12:32

Не се хабете да изсмуквате от пръстите си аргументи за и против когото и да е било от футболистите!
Фактите определят за най-заслужил да носи званието Светослав Дяков, и ничие пристрастие не може да ги подмени. За всички които обичат футбола и гледат с уважение на труда и усилията на футболистите, изборът не следва да е проблем.
За съжаление тази година Дяков нямаше конкуренция независимо, че постижението му не е с кой знае какви висоти. Момчето все пак цяла годиина полага усилия на три фронта. Неизменен титуляр в съставите за които играе, с основен принос за градивното в играта им и винаги лидер по разхода на усилия за тях!
Убеден съм, че въпреки характерното за нацията робуване на измислени идоли и инфантилни фенски страсти, повечето хора са склонни да мислят и уважават труда!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 ное 2014 12:38

А може и Валери Божинов, че вкара един гол за последните 8 години, тъкмо ще придадем смисъл и на класацията. :)

В интерес на истината най-добре ми стои Михаил Александров от Лудогорец и Александър Тунчев -ЦСКА, всичко останало е небългари. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - България”