honda написа:Old_death написа:bodil написа:dafquezz написа:Трябва да има сурово наказание за феновете на ЦСКА, задето нито един от тях не успя да спука чутурата на Ешпиньо. Поне три мача без публика за такова провинение. Да се научат другия път да се целят по-прецизно.
Майтапа настрана, цесекар съм, но за подобни малоумия трябва да има ИСТИНСКИ наказания. Това, че Стойчо не показал медицинско, или че камъните не улучили никого, е меко казано малоумно извинение.
А, да не забравя, преди време Щефан Ефенберг няколко години не игра за националния отбор заради един среден пръст. Доколкото съм чел Спас Джевизов пък пропуска мач с Байерн Мюнхен, заради среден пръст към синята публика. Просто отбелязвам някои факти. Нямам представа дали в съответните срещи делегата е описал случката в доклада...
Спас Джевизов удари дете, което подаваше топките. А иначе това е сложен казус за средните пръсти. Значи публиката те псува цял мач на майка, леля, деца и т.н., на теб не ти издържат нервите и им показваш жест. Трябва да бъдеш наказан, ок а публиката? Там казват няма последици. А от жеста има ли? Просто тема за размисъл. Не казвам, че съм прав. Разсъждавам на глас.
Чувствам се задължен лекичко да пооправя писанието ти , за да се стигне по близо до историческата истина . Преди реванша с Байерн през 1982 - ра година , ЦСКА имаше мач с Левски за първенство . От ръководството на армейците искаха мача да бъде отложен с един ден , но сините отказват . ЦСКА печели мача с 2-1 , но дава свидни жертви . Кракът на Пламен Марков е разпорен и пропусна реванша заради контузия , а Джевизов бе наказан от БФС да не играе в реванша , заради червен картон , получен след спречкване с Пламен Николов по време на мача с Левски . Това е случай без аналог в световната футболна история ! Това съвсем не кореспондира с тезата ти за удар на дете . Футболът и феновете по нашите географски ширини е такъв . Ако на някой не му харесва отношението и приказките на публиката , да обува цвичките и да започне работа в операта . И без това там от десетилетия страдат от дефицит на балетисти , пък и публиката е възпитана и не праща поздрави до роднините от женски полИначе може да продължаваш да расъждаваш .
Сигурен ли си в това,което си написал?
Да не е случайно преди реванша срещу Ливърпул,а не срещу Байерн?![]()
Не е имало никакво искане за отлагане на мача-мача с Левски беше в събота,а срещу Ливърпул в сряда,аз лично не виждам никакви причини и ЦСКА да иска отлгане на мача с един ден ,съмнявам се ЦСКА да са искали да играят в неделя с Левски и в сряда с Ливърпул![]()
Пак нещо си се объркал Пл.Марков не беше контузен в този мач,доколкото си спомням беше контузен в мач с Етър![]()
Във въпросния мач се контузи Р.Здравков ,но не след съприкосновение с играч на Левски ,а при изчистване влизаща във вратата на ЦСКА топка след удар на М.Вълчев(между другото имаше доста спорове дали топката не мина голлинията,но така или иначе червения талибан Ахмет Яшаров не даде гол)
На Сп.Джевизов беше даден червен картон за удар без топка на Пл.Николов след шпагат на защитника.![]()
Май пак си написал една камара глупости в желанието да се направиш на много осведомен.
Сега искам да ми посочиш колко случая в историята на българския футбол има когато вече обявен съдия е бил заменян с друг ,след натиск на единия от отборите. Аз се сещам за 4 такива случая в последните 50 години и в четирите случая ,е ставало след натиск от страна на един и същ отбор и този отбор се казва.....ЦСКА. Някакъв коментар?Между другото в два от случаите обявения съдия е заменен от един и същ съдия,който по случайност е и юноша и бивш футболист на .....ЦСКА(хоп изненада
). в единия от случаите ,съдията ,който не беше харесан от ЦСКА по-малко от месец след това беше съдия на финал на ЕП. А друг съдия е вече споменатия от мен А.Яшаров ,за да заколи ритуално Левски в най-скандалния мач в цялата история на българския футбол, пускайки гол след като Г.Славков игра на 2 пъти с двете си ръце с топката преди да я вкара във вратата.
Колко пъти се е случвало два поредни мача на един и същ професионален футболен клуб да бъдат съдийствани от един и същ съдия? Дали е случайно или не въпросния съдия е същия ,за който пиша по-горе и отново става дума за ...ЦСКА
Много добре че си спомняш за изгонването на Джевизов само дето не споменаваш че Пл.Николов догони нападателя на пистата и този "шпагат" беше опит за чупене на крак ,след което Спас го хвана за гушата.За Яшаров имаш спомен,а нещо за Жежов да кажеш че после и дълги години беше директор и на стадиона Ви.Много ти е избирателна паметна някои неща помниш,други забравяш...