Фабио Ешпиньо за колко срещи ще го накажа за средният пръст

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

nov_potrebitel
Контакти:

Re: Фабио Ешпиньо за колко срещи ще го накажа за средният пръст

Мнениеот nov_potrebitel » 24 ное 2014 21:28

angelco77 написа:
sin4ec написа:Глейте само тия Лц как ще ги изплющим насред Разград! :mrgreen:

Синчец,откъде това самочувстие,че ше биете в Разград,бе баце? :shock:
Иначе лошо няма,изплющете ги,ако можете.Ама си мисля,че много ше падате там. :mrgreen:

Не е,като да не сме ги били,защо да не стане пак?

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 24 ное 2014 21:40

angelco77 написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Факт е обаче, че няма друг отбор освен Левски който да е изплющавал Разград малко по сериозно. 8-)

Провери си пак фактите,млади момко.Сигурно си искал да напишеш освен Литекс който да е изплющавал Разград малко по сериозно. ;)

Явно говориш за едно 4:2 и куп равенства? Общо две победи имате... Докато ние сме ги били 3 пъти и нямаме кьораво равенство, тоест почти винаги е здрава битка... 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 24 ное 2014 22:37

sin4ec написа:Глейте само тия Лц как ще ги изплющим насред Разград! :mrgreen:

Напоследък само ние им се зъбим сериозно...
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 24 ное 2014 22:39

Аз да попитам: кое е по-сериозното и обидно нарушение? Да се изплюеш в лицето на противников играч или да покажеш среден пръст? За плюене наказаха пишман национала Дяков за 1 среща, а сега за средния пръст очаквате повече ли?!?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Phoenix_bird
Контакти:

Мнениеот Phoenix_bird » 24 ное 2014 22:44

Син до гроб_ написа:Аз да попитам: кое е по-сериозното и обидно нарушение? Да се изплюеш в лицето на противников играч или да покажеш среден пръст? За плюене наказаха пишман национала Дяков за 1 среща, а сега за средния пръст очаквате повече ли?!?

За мен е еднакво обидно и унизително,футбалери от едно неградско отборче да имат такова поведение....
ОТ ОГЪНЯ НА ВАШАТА ОМРАЗА , ОСТАНА САМО ПЕПЕЛТА.......

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 24 ное 2014 22:48

От тук пишещите цесекари да разбирам че за неприлични жестове трябва да има наказание, а за псувни и ругатни по съдии и длъжностни лица не се полага.
А този среден пръст на Ешпиньо, не че го оправдавам, дали е самоинициатива или е реакция на стойчовата скамейка.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 24 ное 2014 22:56

Син до гроб_ написа:Аз да попитам: кое е по-сериозното и обидно нарушение? Да се изплюеш в лицето на противников играч или да покажеш среден пръст? За плюене наказаха пишман национала Дяков за 1 среща, а сега за средния пръст очаквате повече ли?!?

Член 22, точка 4 от ДП за сезон 2014/2015, отваряте и четете, баси тук всеки пише свободни съчинения.
Наказанието на Ешпиньо е само финансово за некоректно поведение и е в размер на 3000 лева.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 ное 2014 23:33

k20dan4o написа:От тук пишещите цесекари да разбирам че за неприлични жестове трябва да има наказание, а за псувни и ругатни по съдии и длъжностни лица не се полага.
А този среден пръст на Ешпиньо, не че го оправдавам, дали е самоинициатива или е реакция на стойчовата скамейка.

Да беше дошъл в Сектор В на Армията да видиш след гола му какво показа и от кое бе провокирано ;). Камерите не са го заснели, защото повтаряха гола. Затова бе изпратен по него и камъка, което си е тотална простотия де ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 24 ное 2014 23:45

ros написа:
k20dan4o написа:От тук пишещите цесекари да разбирам че за неприлични жестове трябва да има наказание, а за псувни и ругатни по съдии и длъжностни лица не се полага.

Да беше дошъл в Сектор В на Армията да видиш след гола му какво показа и от кое бе провокирано ;). Камерите не са го заснели, защото повтаряха гола. Затова бе изпратен по него и камъка, което си е тотална простотия де ;)

Всичко е един омагьосан кръг ! Защо е реагирал така ? Защото най-вероятно са го посрещнали с "турци сте " , "селяни " и "уууу" !
Аз друг въпрос имам , кога ще започнат да наказват клубовете и заради скандиранията на публиките им ? Никога най-вероятно ..цирк ! :x

Върни се в “Футбол - България”