bastuna2003 написа:ticha i vladislav написа:bastuna2003 написа:ticha i vladislav написа:RedeviL написа:ticha i vladislav написа:Koй е Таско Тасков?Къде е играл футбол,в кой град,в кой отбор,на кой отбор е фен?Дайте повече информация,все пак е от софийската съдийска комисия?
Това, какво значение има!? Фенските пристрастия на съдиите ни отдавна не играят роля в техните отсъждания. Друг е основният стимул, който ги подбужда да свирят в орпедлена посока.
Eх, като няма никакво значение,тогава кога ще видим на Тича в мач с Цска да ни свири съдия юноша на Черно море?
Е,като видим нещо такова,тогава значи се е оправил футбола в България,феновете са станали нормални и тренъорите отдавна не вият като линейки на умряло.
Нагъл си! Точно на Тича преди година ви свиреше г-н Йорданов! Много бързо забравяте каква сеч беше. Айде дай един пример, кога на мач Черно Море-ЦСКА съдията ви е ощетил.
Във Варна футбол не се играе от години. На този "стадион" се практикува някакъв друг спорт.
Така е прав си,ти не си нагъл, само в София се играе футбол,софийските съдии са най-добрите,само софийски съдии трябва да свирят на софийските отбори,другите да го духат,те само пречат.
Принципите и еднаквите критерии не важат,тях кучета ги яли.
Аз ти говоря с факти. Последните 10 мача Черно Море-ЦСКА не сте ощетени нито веднъж, за разлика от клането срещу нас миналата година. Стадионът ви е нива - факт! Ти плюеш по София по инерция. Като нямате какво да кажете го обръщате на прочувствани слова, неподплатени с факти. Разберете, че в момента Левски и ЦСКА са слаби спортно технически и финансово и го карат на мускули, а хегемонът е друг. Но това скоро ще свърши и ви е страх![]()
Тази година изпадат Марек и Хасково, а догодина е наред някой от вашите отбори, защото Бат Венци и Гигов няма да позволят някои неща. Да не ревете тогава като кучета
Как не те е срам да лъжеш толкова нагло???? Нали точно последния ви мач на Тича, не свириха чиста дузпа за Морето след като ваш играч игра с ръка в наказателното поле. Но Стойчо и тогава рева и "забрави" да коментира точно тази ситуация, която между впрочем беше при резултат 0-0. Аз вече съм ви свикнал де. Комунистическите ви прийоми за пропаганда и манипулация на масите са закодирани в днк-то ви. Невъзможно е човек да се пребори с тях.