Доклад обвинява Тасков за 4 грешки (спестени 2 Ч. картона)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Popokatepetal
Контакти:

Re: Доклад обвинява Тасков за 4 грешки (спестени 2 Ч. картона)

Мнениеот Popokatepetal » 24 ное 2014 16:45

bastuna2003 написа:
ticha i vladislav написа:
bastuna2003 написа:
ticha i vladislav написа:
RedeviL написа:
ticha i vladislav написа:Koй е Таско Тасков?Къде е играл футбол,в кой град,в кой отбор,на кой отбор е фен?Дайте повече информация,все пак е от софийската съдийска комисия?

Това, какво значение има!? Фенските пристрастия на съдиите ни отдавна не играят роля в техните отсъждания. Друг е основният стимул, който ги подбужда да свирят в орпедлена посока.

Eх, като няма никакво значение,тогава кога ще видим на Тича в мач с Цска да ни свири съдия юноша на Черно море?
Е,като видим нещо такова,тогава значи се е оправил футбола в България,феновете са станали нормални и тренъорите отдавна не вият като линейки на умряло.

Нагъл си! Точно на Тича преди година ви свиреше г-н Йорданов! Много бързо забравяте каква сеч беше. Айде дай един пример, кога на мач Черно Море-ЦСКА съдията ви е ощетил.
Във Варна футбол не се играе от години. На този "стадион" се практикува някакъв друг спорт.

Така е прав си,ти не си нагъл, само в София се играе футбол,софийските съдии са най-добрите,само софийски съдии трябва да свирят на софийските отбори,другите да го духат,те само пречат.
Принципите и еднаквите критерии не важат,тях кучета ги яли.

Аз ти говоря с факти. Последните 10 мача Черно Море-ЦСКА не сте ощетени нито веднъж, за разлика от клането срещу нас миналата година. Стадионът ви е нива - факт! Ти плюеш по София по инерция. Като нямате какво да кажете го обръщате на прочувствани слова, неподплатени с факти. Разберете, че в момента Левски и ЦСКА са слаби спортно технически и финансово и го карат на мускули, а хегемонът е друг. Но това скоро ще свърши и ви е страх :mrgreen:
Тази година изпадат Марек и Хасково, а догодина е наред някой от вашите отбори, защото Бат Венци и Гигов няма да позволят някои неща. Да не ревете тогава като кучета ;)

Как не те е срам да лъжеш толкова нагло???? Нали точно последния ви мач на Тича, не свириха чиста дузпа за Морето след като ваш играч игра с ръка в наказателното поле. Но Стойчо и тогава рева и "забрави" да коментира точно тази ситуация, която между впрочем беше при резултат 0-0. Аз вече съм ви свикнал де. Комунистическите ви прийоми за пропаганда и манипулация на масите са закодирани в днк-то ви. Невъзможно е човек да се пребори с тях.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 24 ное 2014 16:57

Popokatepetal написа:Как не те е срам да лъжеш толкова нагло???? Нали точно последния ви мач на Тича, не свириха чиста дузпа за Морето след като ваш играч игра с ръка в наказателното поле. Но Стойчо и тогава рева и "забрави" да коментира точно тази ситуация, която между впрочем беше при резултат 0-0. Аз вече съм ви свикнал де. Комунистическите ви прийоми за пропаганда и манипулация на масите са закодирани в днк-то ви. Невъзможно е човек да се пребори с тях.

Айде ми дай един клип, в който е свирена такава дузпа - топката е отклонена от защитник и от един метър леко закача ръка на друг защитник, която е прилепена към тялото, без да отива към вратата или да има някой нападател да я отиграе. Съдийчето остави цял мач блъскане и ритане на нивата, да не говорим за жестовете на Райков и балтиите на Венков. Такива може да ги разправяш на някой, който не е гледал мача. Тази година срещу нас ощетиха единствено Ботев, но техните привърженици имат акъл и потърсиха причините за загубата в себе си.
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 ное 2014 17:28

mistreated написа:
TristaNNN написа:И така, след като си избраха дата и час за мача, след като си смениха и съдията, уважаемите красноармейци отново не можаха да победят зеления си комплекс за спортна малоценност. :oops:
Гарнирано с рев по съдията и неуместна ирония с корени от село Плоски ....безценно 8-)

Точно вас пък как не ви е срам изобщо да коментирате този мач и 2 отбора, които се борят за ТИТЛАТА, а не за влизане в шестицата?!

Ние сме от Левски и ще си коментираме каквото пожелаем 8-) Освен това сме на точка от третото място и на пет от второто, а все пак остават мноооого мачове. Ние шестицата няма да я изпуснем, не бери грижа ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 ное 2014 17:36

TristaNNN написа:
mistreated написа:
TristaNNN написа:И така, след като си избраха дата и час за мача, след като си смениха и съдията, уважаемите красноармейци отново не можаха да победят зеления си комплекс за спортна малоценност. :oops:
Гарнирано с рев по съдията и неуместна ирония с корени от село Плоски ....безценно 8-)

Точно вас пък как не ви е срам изобщо да коментирате този мач и 2 отбора, които се борят за ТИТЛАТА, а не за влизане в шестицата?!

Ние сме от Левски и ще си коментираме каквото пожелаем 8-) Освен това сме на точка от третото място и на пет от второто, а все пак остават мноооого мачове. Ние шестицата няма да я изпуснем, не бери грижа ;)

Няма как да не се притесняваме.Може да опущите шестицата,а ние на вас разчитаме да вземем точки.Току виж вместо вас в първата шестица влезне да играе отбор с кална нива вместо терен и като нищо може да затънем в калта и класирането на А група.Отделно мачовете ни с вас са дерби,а не тези двубои с делиорманци.И ако на пролет дербито липсва,то за това ще сте виновни вие!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 ное 2014 17:46

GOLEADOR написа:Няма как да не се притесняваме.Може да опущите шестицата,а ние на вас разчитаме да вземем точки.Току виж вместо вас в първата шестица влезне да играе отбор с кална нива вместо терен и като нищо може да затънем в калта и класирането на А група.Отделно мачовете ни с вас са дерби,а не тези двубои с делиорманци.И ако на пролет дербито липсва,то за това ще сте виновни вие!

Обясснявам и на теб: Няма как да изпуснем шестицата!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 24 ное 2014 18:08

bastuna2003 написа:
Popokatepetal написа:Как не те е срам да лъжеш толкова нагло???? Нали точно последния ви мач на Тича, не свириха чиста дузпа за Морето след като ваш играч игра с ръка в наказателното поле. Но Стойчо и тогава рева и "забрави" да коментира точно тази ситуация, която между впрочем беше при резултат 0-0. Аз вече съм ви свикнал де. Комунистическите ви прийоми за пропаганда и манипулация на масите са закодирани в днк-то ви. Невъзможно е човек да се пребори с тях.

Айде ми дай един клип, в който е свирена такава дузпа - топката е отклонена от защитник и от един метър леко закача ръка на друг защитник, която е прилепена към тялото, без да отива към вратата или да има някой нападател да я отиграе. Съдийчето остави цял мач блъскане и ритане на нивата, да не говорим за жестовете на Райков и балтиите на Венков. Такива може да ги разправяш на някой, който не е гледал мача. Тази година срещу нас ощетиха единствено Ботев, но техните привърженици имат акъл и потърсиха причините за загубата в себе си.

Не се било свирело такава дузпа????? Ръката била прилепена за тялото????!!!!!! Ощетили били само Ботев????!!!!!!!! О, неееее вие сте неспасяем случай. А на Локо сф гола защо го отмениха и то пак при тезултата 0-0. Какво съвпадение!!!! Разчитате, че като мине малко врем след дадено събитие и хората са позабравили за някои неща. Тогава започвате да преиначавате фактите и да създавате нова "реалност". Коронния ви номер е това.

Потребителски аватар
streetbard
Контакти:

Мнениеот streetbard » 24 ное 2014 19:44

Стойчо и другите от босовете на ЦСКА създадоха военната атмосфера преди мача и сега се оплакват от съдиите.Където,ако мачът се беше свирил по правилата ,трябваше да бъде прекратен на почивката,поради много червени картони и изгонени треньори.Същото и в Пловдив.И там мачът беше за прекратяване,заради маймунски подвиквания,от страна на феновете на Ботев.Пише го в правилниците.Големи педанти всички за,да се гледат правилника точка по точка.В коя държава на биха наказали един треньор,който постоянно обвинява съдиите.Че Алекс Фърюсън отнесе супер солено наказание.Стойчо,Вили,Гонзо обаче не може.Цялата обстановка,около мачовете е ненормална.Даже,трябва да се каже Евала на съдиите,че успяват криво-ляво да изкарат мачовете,а не са тръгнали да гонят по пет човека от отбор.Искате да накажат Ешпиньо.Нека,заслужава.А,Стойчо,за глупостите след мача?Това европейско поведение ли е?Докато в България не се прекрати един мач,заради червени акртони,няма да се научат.И Кайсара и Минев се овчици в ШЛ.А Кайсара всеки мач в БГ скача да се бие.Не може така.Прекалено много се позволява и на треньори,и на футболисти,и на президенти ,и на публика

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 ное 2014 19:59

TristaNNN написа:
GOLEADOR написа:Няма как да не се притесняваме.Може да опущите шестицата,а ние на вас разчитаме да вземем точки.Току виж вместо вас в първата шестица влезне да играе отбор с кална нива вместо терен и като нищо може да затънем в калта и класирането на А група.Отделно мачовете ни с вас са дерби,а не тези двубои с делиорманци.И ако на пролет дербито липсва,то за това ще сте виновни вие!

Обясснявам и на теб: Няма как да изпуснем шестицата!

Лежи ти на тази кълка,но аз виждам само два сигурни мача на Левски (домакинства на Хасково и Марек).Ако Херо не ви вземе от нова година,може да ритате и във втората шестица.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”