Костадинов с яростна атака към Любослав Пенев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

БАЙ ШНУР
Контакти:

Re: Костадинов с яростна атака към Любослав Пенев

Мнениеот БАЙ ШНУР » 24 ное 2014 18:08

Перуци ли ще излезе най-чистия от тия лайна?

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 24 ное 2014 18:14

г-н Благодара си е поръчал някой да му напише няколко реда...така за пред хората.Няколко реда от които разбираме,че те усилено се трудят с пот начело.Само,че след броени дни ще излезете с новия треньор и тогава зад кой ще се криете мишоци?
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 24 ное 2014 18:17

За разлика от Пенев, то поне Костадинов говори за конкретни неща(наистина скандални), а не 29 минути глупости
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

drizhelev1
Контакти:

Мнениеот drizhelev1 » 24 ное 2014 18:34

Скоро ще разберем, кой с коя и как се е таковал..... Много е грозно когато бивши съотборници /още от юношеските формации/ , съученици и приятели започнат да се карат и да си говорят чрез медиите.
BORN TO RUN

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 ное 2014 18:43

Logical person написа:
2.По отношение на неграмотността само ще кажа, че с г-н Любчо учихме заедно в едно училище и това не е университетът в Оксфорд.

С това съм напълно съгласен :lol: :lol:

Училището,ако не се лъжа беше „Вилхелм Пик“ и беше образцов техникум по онова време :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 24 ное 2014 18:45

Аз умен футболист който да става за ръководител не съм виждал от поне 20 години.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 24 ное 2014 18:48

Сега г-н Любчо, трябва да отговори смислено, че неграмотника(според г-н Любчо) Костадинов, го завря у на кучето....
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 24 ное 2014 18:49

caci написа:Аз умен футболист който да става за ръководител не съм виждал от поне 20 години.

Гонзо...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 24 ное 2014 18:57

svence написа:Сега г-н Любчо, трябва да отговори смислено, че неграмотника(според г-н Любчо) Костадинов, го завря у на кучето....

Тоя не може да се подпише камо ли да напише нещо такова...подали са му набран текст и той се е подписал отдолу с г-н БлагодарА
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 ное 2014 19:04

Лично аз заставам на страната на Любо,Костадинов е доказан лайнар и интригант,жалко ,че на времето се застъпвах пред много от нашите фенове да не го псуват за многобройните му пропуски пред врата на противника,така и си остана недолюбван на Армията ,въпреки ,че името му стои в Алеята на Славата и до ден днешен!Това според мене и един от хората,взели пряко или косвено участие в отнемането на лиценза през 2008г.,комарджия ,един от най-големите приятели на Перуката ,чиито кум е,а също и на Насо -кажи ми кои са приятелите ти да ти кажа кой си ти :idea: :!: Относно Любо-нека излезе и да каже защо наистина отиде в „Ботев“ и след това си би камшика при разпада на отбора :!: Почти сигурен съм,че леваците ,чиито треньор беше до вчера го бойкотириха или по своя воля или са подкукоросани от някои ,като сливенския мангал Лечков-тоя па за какъв голем футболист се взема :? ,какво е постигнал като такъв,че не сещам,добре ,че навремето дойде в ЦСКА да поиграе една година,та да получи трамплин за развитие,най-малко пък той е човекът,който да критикува играчи като Бербатов,Марто и Стенли и то на всеуслушание :!: Венци Корема и ДОМУСА-не ми се говори за тия лайновози щото ше повърна :x
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Футбол - България”