Костадинов с яростна атака към Любослав Пенев
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Костадинов с яростна атака към Любослав Пенев
Перуци ли ще излезе най-чистия от тия лайна?
- obi4am_pirin
- Контакти:
г-н Благодара си е поръчал някой да му напише няколко реда...така за пред хората.Няколко реда от които разбираме,че те усилено се трудят с пот начело.Само,че след броени дни ще излезете с новия треньор и тогава зад кой ще се криете мишоци?
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

-
- Контакти:
За разлика от Пенев, то поне Костадинов говори за конкретни неща(наистина скандални), а не 29 минути глупости
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
Скоро ще разберем, кой с коя и как се е таковал..... Много е грозно когато бивши съотборници /още от юношеските формации/ , съученици и приятели започнат да се карат и да си говорят чрез медиите.
BORN TO RUN
Logical person написа:2.По отношение на неграмотността само ще кажа, че с г-н Любчо учихме заедно в едно училище и това не е университетът в Оксфорд.
С това съм напълно съгласен![]()
Училището,ако не се лъжа беше „Вилхелм Пик“ и беше образцов техникум по онова време

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Аз умен футболист който да става за ръководител не съм виждал от поне 20 години.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Сега г-н Любчо, трябва да отговори смислено, че неграмотника(според г-н Любчо) Костадинов, го завря у на кучето....
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
- Drunken_Master
- Контакти:
caci написа:Аз умен футболист който да става за ръководител не съм виждал от поне 20 години.
Гонзо...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- obi4am_pirin
- Контакти:
svence написа:Сега г-н Любчо, трябва да отговори смислено, че неграмотника(според г-н Любчо) Костадинов, го завря у на кучето....
Тоя не може да се подпише камо ли да напише нещо такова...подали са му набран текст и той се е подписал отдолу с г-н БлагодарА
хахахахах

Лично аз заставам на страната на Любо,Костадинов е доказан лайнар и интригант,жалко ,че на времето се застъпвах пред много от нашите фенове да не го псуват за многобройните му пропуски пред врата на противника,така и си остана недолюбван на Армията ,въпреки ,че името му стои в Алеята на Славата и до ден днешен!Това според мене и един от хората,взели пряко или косвено участие в отнемането на лиценза през 2008г.,комарджия ,един от най-големите приятели на Перуката ,чиито кум е,а също и на Насо -кажи ми кои са приятелите ти да ти кажа кой си ти
Относно Любо-нека излезе и да каже защо наистина отиде в „Ботев“ и след това си би камшика при разпада на отбора
Почти сигурен съм,че леваците ,чиито треньор беше до вчера го бойкотириха или по своя воля или са подкукоросани от някои ,като сливенския мангал Лечков-тоя па за какъв голем футболист се взема
,какво е постигнал като такъв,че не сещам,добре ,че навремето дойде в ЦСКА да поиграе една година,та да получи трамплин за развитие,най-малко пък той е човекът,който да критикува играчи като Бербатов,Марто и Стенли и то на всеуслушание
Венци Корема и ДОМУСА-не ми се говори за тия лайновози щото ше повърна 

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Върни се в “Футбол - България”