Теория на конспирацията или когато Сашо срещна футбола

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Теория на конспирацията или когато Сашо срещна футбола

Мнениеот Siegfried » 07 дек 2009 20:42

Сашо Диков е един от най-добрите български журналисти - за мен лично той винаги го е доказвал и същевременно го е показвал на телевизионната аудитория !!! Винаги изцежда дадено събитие в областта на спорта или политиката до последната капка , за да останем ние , неговите зрители , доволни ! Реших да ви предствавя и три от причините , поради което уважавам Сашо Диков като човек и журналист
1.Сашо е пич ;) Той има визията , характера и смелостта , за да прави това , в което е най-добър .
2.Предаванията му - Едно към Едно винаги са на челни позиции по отношение на зрителски интерес , не заради друго , а заради страхотните лайфове и репортажи , директно от мястото на събитието . Ако стане нещо интересно - Сашо Диков първи ще го разбере .
3.В много от думите му има истина , не само по отношение на спорта като институция , но и изобщо за цялата страна като нация , а това е наистина важно - да си обективен дори и когато истината боли ! Изисква се смелост , воля и кураж , за да кажеш това , което не всеки иска да чуе :!:
Разбира се има и едно единствено нещо , което не харесвам на Сашо -
1.Неговите теории за световната конспирация ! Станало му е ТИК да свързва всеки интересен , изпълнен със заряд , мач с черното тото или с някаква уговорка ! Човек остава понякога с впечатлението , че само това го вълнува . В главата му все се въртят някакви човечета , които му повтарят една и съща дума - КОНСПИРАЦИЯ . Сашо Диков дори може и да открие скрит замисъл в торбите за плодове и зеленчуци - като обвини букмейкъра , че е сложил твърде висок коефициент за скъсване на торбата след слагане на плода или зеленчука в нея . Понякога наистина ме заболява главата от смахнатите му теории . Скоро сигурно ще каже , че извънземните имат пръст в Казанската афера , или че Радостин Кишишев е хуманоиден хибрид , който не спира да играе цял живот .

Като изключим това - Сашо Диков е ДЪ БЕСТ !!! И му желая много успехи в работата и в живота ;)
Прикачени файлове
wdew.jpg
(11.09 KиБ) Свален 1406 пъти
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: Теория на конспирацията или когато Сашо срещна футбола

Мнениеот petrof » 07 дек 2009 20:58

Автора е дал много точна характеристика на Сашо Диков. За съжаление напоследък той набляга само и единствено на конспирациите, черното тото и разни други типично негови теми с които отблъсква някой бивши свои фенове като мен. Наистина съм го харесвал преди години, но в момента има нужда от хоспитализация в специализирано заведение.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 07 дек 2009 21:10

Много е непринуден и за тва хората му се кефят..иначе и той понякога се прави на интересен, ама за рейтинга всякакви жертви се прават...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 07 дек 2009 21:12

За мен един от най-големите му плюсове, както спомена е, че предава репортажи пряко от мястото на събитието и не само от сферата на спорта. Спомням си, че преди няколко месеца беше усетен лек трус в София и само Сашо Диков отразяваше какво се е случило, звънеше по телефони на Гражданска защита и тн. в ефир, докато по националните ни телевизии даваха турски сериали. Е, наистина търси под вола теле и понякога прекалява, но все пак е по-добре да има такива като него.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

mile_bg8
Контакти:

Мнениеот mile_bg8 » 07 дек 2009 21:37

Като го харесвате толкова,що не се ожените за него? Айде горчиво!~

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 дек 2009 21:39

За другаря Диков съм си казал мнението в друга тема.Няма представа от футбол и е комуняга,не виждам какво да му харесвам.Имал е силни предавания,но с годините изкуфява все повече и повече.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
mig31bg
Контакти:

Мнениеот mig31bg » 07 дек 2009 22:05

След като намери конспирация в мача Локо Сф - ЦСКА и изкара съдията Стефан Спасов най изрядния в мача ми падна доста сериозно в очите . Явно започва старческа деменция при Сашо , все пак е на години . :)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 07 дек 2009 22:20

На мен, общо взето, винаги ми е бил противен. Като журналист, единственото, което прави, е агресивно да натиска събеседника си, да го мачка, за да изпъкне той и да си лансира теорията. А мен ме интересува какво мисли по въпроса точно събеседникът, който, за разлика от Сашо, знае за какво става въпрос, не да слушам Сашо на негов фон. В началото не беше толкова зле, ама с времето хем все повече хора го избягват, хем и на него тая журналистика му влияе зле, както на всички журналисти - на хартия и по телевизията всичко става лесно и без усилия, та с времето хората се превръщат в самовлюбени и малоумни пачи.

Ама е вярно, че ако стане нещо интересно някъде, Сашо е там. И, ако се удържи само да показва какво става, няма равен. Колкото и да е смотана кабеларка телевизията му, от нея съм научил повече новини от която щете специализирана новинарска българска телевизия.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Батков-Вън
Контакти:

Мнениеот Батков-Вън » 08 дек 2009 10:13

petrof написа:Автора е дал много точна характеристика на Сашо Диков. За съжаление напоследък той набляга само и единствено на конспирациите, черното тото и разни други типично негови теми с които отблъсква някой бивши свои фенове като мен. Наистина съм го харесвал преди години, но в момента има нужда от хоспитализация в специализирано заведение.
много точен коментар :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Върни се в “Футбол - България”