АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 окт 2014 01:44

ivo55 написа:Левски, ами Левски е национален герой. Друг е въпросът, че зад името му се крие (и го позори) отборът на всички власти (търговско дружество). Отбор създаден от ... и те не знаят и те спорят. Отбор без история. Отбор, отдавна закрит ( и то няколко пъти). Но като тумор винаги избуяващ отново и някъде и заграбващ без правно основание историята на вече несъществуващи юридически лица. Отбор специализиран в това да се навежда. Отборът на навеждащите се. На тези, които когато е трябвало са били поклонници на чуждестранна монархическа династия, когато е трябвало са викали с всичка сила 'Хайл Хитлер" пред международната общественост, когато е трябвало са мъкнели гротескно голям бюст на вожда "Сталин" към някакъв световнобеизсвестен връх и то седмици преди рождения му ден ..., за да не би някой да се наведе преди тях..., когато е трябвало са били отборът на политическата мафия разграбила България (бакърджийчета), когато е трябвало са били отборът на еврейската мафия и то официално (Чорни), когато е трябвало са били отборът на мутрите (СИК-Тонев-Боко), а когато е трябвало са били отборът на партията на турците в България, проповядващи неоосманизма - ДПС (Пеевски). Тоест, отборът не само на комунизма, а на всички власти, отборът на навеждащите се. Едно от срамните петна в историята на България.

Да дам ли линкове за още 10 теми да го paste и там? Шемет..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 29 окт 2014 02:08

Последното нещо заради, което съм от ЦСКА е комерсиалността. Когато започнах да подкрепям отбора той губеше с 0:8 от Литекс, започваше сезона без половина си футболисти, които нямаха картотеки, губеше титлата след Кървави голове и подобни. И досега общо взето дали заради непочтеннни и слаби управници, дали заради некадърни и неизвестни футболисти, повечето ми изживявания като фен на отбора, чисто спортно-технически са предимно негативни. За ЦСКА, а оттам и за всички други отбори, които разбира се не толкова силно подкрепям съм на първо място заради публиката и начина на подкрепа, която има. Заради чувството да се слееш с хиляди други, дошли на стадиона от другия край на страната със СОБСТВЕНАТА СИ КОЛА, платили да отидат на мач със СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ. И които въпреки Лупи, Омар Косоко, Нджонго Присо и ред други тъмни субекти ще бъдат там и следващия път. Да няма да идат на мача с Хасково. Но когато наистина трябва те ще са там.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 29 окт 2014 08:04

Мисля си, можем да се съгласим, че най-голяма част от нас са придобили клубните си пристрастия, подражавайки на баща или дядо. Не говорим за "облъчване", нека бъдем честни, във всяко нормално семейство бащата и/или дядото са изключително важни фигури в израстването на момчетата. Това са хората, на които подражаваме, съзнателно или не, нашите герои, които ни показват какво е да бъдеш мъж. И съвсем нормална част от това израстване е да приемеш отбора на баща си или дядо си за свой. Доста рядко се случва синът да е от различен отбор от бащиния си или дядовия си. Това е нормална приемственост между мъже, която трудно може да бъде обяснена, но е характерна за нас. Най-важното от всичко е, че истинският мъж е невъзможно да "смени" отбора на сърцето си, обикновено това е равносилно на това да се отречеш от баща си.

Жените, нормално, поради изменчивата си природа трудно разбират тези връзки и тази лоялност. Наскоро приятелката ми, гледайки мача на Лудогорец с Реал, ми изтърси нещо от рода на "Виж колко са добри Лудогорец, защо не СТАНЕШ от тях?"... е, кажете ми, какво мога да обясня на човек, който е в състояние да зададе подобен въпрос?!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 29 окт 2014 08:52

Авторе, струва ми се че използуването на думата "комерсиалност" в подобно изречение не носи достатъчно смисъл във въпроса който си искал да зададеш!
Би ли ми разтълкувал намеренията си задавайки подобен въпрос?

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 29 окт 2014 09:26

djd написа:На мен баща ми е от Левски (заради Гунди), дядо ми е от ЦСКА. Вероятно като малък и двамата са ми говорили за своя любим отбор в опит да ме вербуват за каузата. :)
Аз обаче тогава повече се интересувах да ритам топката, отколкото да ходя да гледам мачове.
Станах от ЦСКА заради Стойчо Младенов, Цецо Йончев, Джеки, Джони Велинов, Ради Здравков, Спас Джевизов и най-вече заради мачовете с Ливърпул и Байерн. Стоичков в началото не ми правеше впечатление с играта си, запомних го с представянето му във финала за купата през 1985. :) Точно в този мач Левски ми станаха антипатични - Пламен Николов проби дупка в крака на Ради Здравков, а Емил Спасов хвана за гушата Костадин Янчев. Добре че Ицата се намеси авторитетно и отърва Коцето. :) Боби Михайлов тръгна да души пък съдията, но този път Ицата не се намеси. Не знам защо. :)
Както и да е.
Та цесекар съм заради големите футболисти и великите мачове, които изигра ЦСКА в началото на 80-те. Стремежът за победа винаги е водещ в този отбор независимо от името на съперника. Имаме легенди, но не се кланяме на икони. Никой не е по-голям от ЦСКА, колкото и много да е дал на клуба.

Станал си от ЦСКА заради велики футболисти,като тези,които изреждаш.Браво!Значи уважаваш таланта и положеният труд за неговото утвърждаване.Но защо възхищавайки се такива личности си станал от ЦСКА?Ст.Младенов и Джеки дойдоха от Берое,Джони Велинов от ЧЕРНО МОРЕ,Ради Здравков от Локомотив Сф,Спас Джевизов и Янчев от Черноморец Бургас,Ицата от Пловдив и т.н.!!!!А ти стана от ЦСКА.Е има ли такава логика???

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 29 окт 2014 12:39

Фен съм нa Левски, зaщото бaщa ми е левскaр, дядо ми също е бил.
Родом съм от Рaзгрaд и ще кaжa, че съм ходил нa мaчове нa Aнтибиотик Лудогорец, още кaто игрaехa с тъмно-сини екипи в долните полу-профи. дивизии.
Увaжaвaм Лудогорец, зaрaди товa което прaвят, но не могa дa си обясня кaк хорa от Рaзгрaд - фенове нa Левски и ЦСКA сегa говорят зa тях,кaто зa говедa и чорбaри...

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 окт 2014 14:48

КироВарна написа:
djd написа:На мен баща ми е от Левски (заради Гунди), дядо ми е от ЦСКА. Вероятно като малък и двамата са ми говорили за своя любим отбор в опит да ме вербуват за каузата. :)
Аз обаче тогава повече се интересувах да ритам топката, отколкото да ходя да гледам мачове.
Станах от ЦСКА заради Стойчо Младенов, Цецо Йончев, Джеки, Джони Велинов, Ради Здравков, Спас Джевизов и най-вече заради мачовете с Ливърпул и Байерн. Стоичков в началото не ми правеше впечатление с играта си, запомних го с представянето му във финала за купата през 1985. :) Точно в този мач Левски ми станаха антипатични - Пламен Николов проби дупка в крака на Ради Здравков, а Емил Спасов хвана за гушата Костадин Янчев. Добре че Ицата се намеси авторитетно и отърва Коцето. :) Боби Михайлов тръгна да души пък съдията, но този път Ицата не се намеси. Не знам защо. :)
Както и да е.
Та цесекар съм заради големите футболисти и великите мачове, които изигра ЦСКА в началото на 80-те. Стремежът за победа винаги е водещ в този отбор независимо от името на съперника. Имаме легенди, но не се кланяме на икони. Никой не е по-голям от ЦСКА, колкото и много да е дал на клуба.

Станал си от ЦСКА заради велики футболисти,като тези,които изреждаш.Браво!Значи уважаваш таланта и положеният труд за неговото утвърждаване.Но защо възхищавайки се такива личности си станал от ЦСКА?Ст.Младенов и Джеки дойдоха от Берое,Джони Велинов от ЧЕРНО МОРЕ,Ради Здравков от Локомотив Сф,Спас Джевизов и Янчев от Черноморец Бургас,Ицата от Пловдив и т.н.!!!!А ти стана от ЦСКА.Е има ли такава логика???

Ако си фен на един отбор заради играчите какво правим ако преминат в кръвния враг ?
А дори играчите в отбора да са от значение само в началото, при оформянето на симпатиите.. имало е време, когато всеки отбор си е имал добрите играчи, съответно сигурно решаващи са ставали други фактори.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Мнениеот Emmanuel » 07 ное 2014 22:10

"Защото са силните на деня" да се изличи от възможните отговори :) Силните на деня са оцветени в зелено!

Върни се в “Футбол - България”