Бомбичка откъсна ръката на футболен фен.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бомбичка откъсна ръката на футболен фен.
Горкият, сега вече ще му дойде акъла, но късно за съжаление !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
stefani написа:Горкият, сега вече ще му дойде акъла, но късно за съжаление !
Докато на теб никога няма да ти дойде за съжаление
Kamenitza1912 написа:Дано се оправи момчето, те първа живота му предстои! За съжаление напоследък дадохме много жертви....Успех Канарче, Ние сме с теб!
Може ли да попитам "те първа" брат на по втарям ли е?
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

Ами така ще е, докато не ги забранят тези бомбички, факли и димки. Стадионът не е бойно поле, не е място, където да си избиваш комплексите, а място където да си подкрепяш отбора и да гледаш като нормален човек футбол, без да си притесняваш, че нещо ще ти се случи. Като искат атмосфера, да се учат как го правят на запад.

Re: Бомбичка откъсна ръката на футболен фен, има опасност за жив
T&T написа:kubik написа:Днеска едни папагали нещо под сурдинка си говориха,че за довечера са подготвлили нещо и ще ни взривяват.![]()
Това съвсем сериозно.
Както се казва има Господ и гледа
Много просто парче си
И затова ли е с две ръце??? Какъв е този, който е останал без ръка, а неговите фенове???
Алоо, бомбаджиите да ходят в ИДИЛ, там колко искат бомби могат да правят и взривяват!!

- El Commandante
Балкански Орел написа:Има си господ това е !!
Ами ако наистина я беше метнал по агитката на Локо ? Може би се е предотвратила голяма трагедия.
Абе галфон,ти правил ли си ИЗОБЩО МБ бомби та философстваш?
Това нещо се хвърля от високо на твърда повърхност за да гръмне въобще.
Реално най-голямата опасност при тези бомби е за правещия я,в момента в който се навива тиксото-тогава точно стават трагедиите..
АДСКА простотия са МБ бомбите,ама адска..
Дано трагедията с нашия фен да послужи за урок и дано момчето да се оправи доколкото е възможно...
Последна промяна от El Commandante на 29 окт 2014 00:32, променено общо 1 път.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
-
- Контакти:
Значи, аз съм дете на 90-те. Растях в махали, където се целехме с фунийки на които слагахме дори карфици - как не остана някой сляп не знам. Били сме се с пръчки, с камъни. Още на 10 можех да правя поне 3 вида димки, ама ДИМКИ ви казвам. Можех да правя и също толкова вида бомбички. И все още мога, но като се сетя само какви простотии сме правили, за какви гърмежи говорим....чат-пат си викам - еййй, от една страна гледай, сегашните лапетии не знаят какво е махала и игри, живеят и растат като някакви затворници пред компютрите....от друга си викам - ама поне моите/нашите простотии няма как да научат! Ето тази новина затвърждава второто - поне дивотиите няма да научи това компютърно-фейсбук поколение. Кажете ми, обаче, може ли ти, на 21 години, вече мъж дето се вика почти, с целия си акъл, да седнеш ти у вас и да майсториш взривове? Първо - тези неща не се правят по къщите! Второ - на 21 г. да влизаш в късен пубертет....ето го резултата, инвалид за цял живот, без ръка. Да, добре, че не е наранил някой друг. Но още не мога да си обясня на 21 г. човек....в живота има МНОГО по-важни неща от това да измайсториш някаква бомба от изкувствени торове (предполагам само, щом чак ръка е скъсала, че е от това сделана) и да я метнеш на някакъв мач! Отиди, гледай си мача, викай, пей, забавлявай се, ОТИДИ СИ ЖИВ И ЗДРАВ У ВАС, ПИЙ ЕДНА БИРА, ЖИВЕЙ СИ ЖИВОТА....мислиш ли, че на някой му дреме колко добър бомбаджия си? Всеки греши поне по веднъж с тези неща, аз бях сгрешил с една димка, като прегорих сместа и се самозапали, освен, че се издуших запалих и една поляна, едва я угасих....и за кво? ЗА КВО? При това аз си ги правех от мания, не за мачове, просто маниак на тема правене на бомбички и димки....Едни други човек убиха докато си пие кафето и пак - ЗА КВО? Дано се оправи де, макар, че на 21 и без ръка не знам какво ще прави от тук насетне освен да взима една инвалидна пенсия 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- El Commandante
ShooterMan написа:Значи, аз съм дете на 90-те. Растях в махали, където се целехме с фунийки на които слагахме дори карфици - как не остана някой сляп не знам. Били сме се с пръчки, с камъни. Още на 10 можех да правя поне 3 вида димки, ама ДИМКИ ви казвам. Можех да правя и също толкова вида бомбички. И все още мога, но като се сетя само какви простотии сме правили, за какви гърмежи говорим....чат-пат си викам - еййй, от една страна гледай, сегашните лапетии не знаят какво е махала и игри, живеят и растат като някакви затворници пред компютрите....от друга си викам - ама поне моите/нашите простотии няма как да научат! Ето тази новина затвърждава второто - поне дивотиите няма да научи това компютърно-фейсбук поколение. Кажете ми, обаче, може ли ти, на 21 години, вече мъж дето се вика почти, с целия си акъл, да седнеш ти у вас и да майсториш взривове? Първо - тези неща не се правят по къщите! Второ - на 21 г. да влизаш в късен пубертет....ето го резултата, инвалид за цял живот, без ръка. Да, добре, че не е наранил някой друг. Но още не мога да си обясня на 21 г. човек....в живота има МНОГО по-важни неща от това да измайсториш някаква бомба от изкувствени торове (предполагам само, щом чак ръка е скъсала, че е от това сделана) и да я метнеш на някакъв мач! Отиди, гледай си мача, викай, пей, забавлявай се, ОТИДИ СИ ЖИВ И ЗДРАВ У ВАС, ПИЙ ЕДНА БИРА, ЖИВЕЙ СИ ЖИВОТА....мислиш ли, че на някой му дреме колко добър бомбаджия си? Всеки греши поне по веднъж с тези неща, аз бях сгрешил с една димка, като прегорих сместа и се самозапали, освен, че се издуших запалих и една поляна, едва я угасих....и за кво? ЗА КВО? При това аз си ги правех от мания, не за мачове, просто маниак на тема правене на бомбички и димки....Едни други човек убиха докато си пие кафето и пак - ЗА КВО? Дано се оправи де, макар, че на 21 и без ръка не знам какво ще прави от тук насетне освен да взима една инвалидна пенсия
Най-тъпото е че в момента може спокойно да се купят пиратки,които имат същия ефект,особено ако са няколко вързани с тиксо една за друга,за какво изобщо е нужно да се правят саморъчни бомби недоумявам...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
-
- Контакти:
Аз умишлено не казвам съставките, но с един алай до агроаптеката, после в железарията и после с достатъчно простотия може да се направи бомба по-мощна и от ръчна граната, от тея, нападателните. Какви пиратки брат? От тях фитила само. Но самите пиратки са достатъчни всяка Нова година да слушаме за деца останали без пръсти. Да, аз съм ЗА абсолютната забрана за продажба на пиратки, и да се води отчет при продажбата на някои суровини!!! И искам да кажа, че в много страни това СЕ ПРАВИ, защото се водят като потенциално използваеми за направа на самоделки от терористи.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Върни се в “Футбол - България”