АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

svetli-lz
Контакти:

Re: АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?

Мнениеот svetli-lz » 28 окт 2014 16:53

redtiger написа:Самото име на синия отбор говори за опита да се натрапи една чужда идея. Да се скриеш зад името на един от най-великите българи, ако не и най-великият е чиста проба популизъм. Оттам насетне всичко извършено ще е оправдано, всичко друго ще е плод на скритите врагове, който обижда фк Левски не е българин и прочие. Да много е удобно така и (не)скритите намерения прозират идеално, оттам идва и едва ли не съвсем логичното обяснение за отборът на народа, отборът на свободата, който не е от нас не е патриот и не уважава историята си. Само дето първото проявление на свободата е СЛОБОДИЯТА и типичен пример за това е цялото съществуване на Подуене и наглостта и безцеремонното отношение на техните фенчета, криейки се като мишки зад един изфабрикуван идеал.

Не е нужно да си много умен и интелигентен за да знаеш , че по времето когато е създаден ЛЕВСКИ -1914 година в България е имало малко отобори и никой не мразел никого заради един футболен отбор-през годините е имало и в момента има много отбори които носят името на Апостола които ти също мразиш защото ги свързваш с името на ПФК ЛЕВСКИ 1914-та мисълта ми ,е че простотията ходи по хората и е нелечима.
Не е нужно да демонстрираш лошо възпитание и ограничени умствени възможности за да те забележат околните защото скоро ще започнат да те наричат глупак.

redtiger
Контакти:

Мнениеот redtiger » 28 окт 2014 16:53

petar_m_popov написа:
redtiger написа:Самото име на синия отбор говори за опита да се натрапи една чужда идея. Да се скриеш зад името на един от най-великите българи, ако не и най-великият е чиста проба популизъм. Оттам насетне всичко извършено ще е оправдано, всичко друго ще е плод на скритите врагове, който обижда фк Левски не е българин и прочие. Да много е удобно така и (не)скритите намерения прозират идеално, оттам идва и едва ли не съвсем логичното обяснение за отборът на народа, отборът на свободата, който не е от нас не е патриот и не уважава историята си. Само дето първото проявление на свободата е СЛОБОДИЯТА и типичен пример за това е цялото съществуване на Подуене и наглостта и безцеремонното отношение на техните фенчета, криейки се като мишки зад един изфабрикуван идеал.

ти чуваш ли се?????????????????????????те през 1914г тия голобради ученици са били най-големите популисти така ли ????

Не говоря за тогава, а за сега. Защо не си промените името тогава? Докога ще продължава това безумие? Наречете се Либертад Сф щом толкова обичате свободата и се считате за проводник на някакви измислени идеали??

redtiger
Контакти:

Мнениеот redtiger » 28 окт 2014 17:00

svetli-lz написа:

Не е нужно да си много умен и интелигентен за да знаеш , че по времето когато е създаден ЛЕВСКИ -1914 година в България е имало малко отобори и никой не мразел никого заради един футболен отбор-през годините е имало и в момента има много отбори които носят името на Апостола които ти също мразиш защото ги свързваш с името на ПФК ЛЕВСКИ 1914-та мисълта ми ,е че простотията ходи по хората и е нелечима.
Не е нужно да демонстрираш лошо възпитание и ограничени умствени възможности за да те забележат околните защото скоро ще започнат да те наричат глупак.

По ограниченото ти изкаване съдя, че на теб от доста време околните вече те наричат с подобно определение. Аз не мразя никого първо, яд ме е когато група инфантили се считат издигнати на пиедестал и всички действия и бездействия са оправдани по някакъв начин. Не споря кой кога и как е бил създаден, казвам само, че е монументална глупост име на спортен отбор на носи нещо свято и обединяващо цяла нация. Защо това го няма никъде другаде по света според теб? С изключение на Чили.

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Мнениеот CHAMP20N » 28 окт 2014 17:08

@Player : Обвиняваш ме, че съм съучастник в неща, които са се случили преди да се родя?? Мен не ме касае миналото нито на нашия отбор, нито на вашия(което също не е много чисто, доколкото съм запознат). Не ме интересува комунистите колко титли са дали на нас, колко на вас, колко на трети... Други фактори са ме накарали да избера да подкрепям този отбор. Миналото си е минало, и който живее в него, го съжалявам.
А относно това дали твоята гледна точка е истина, не можеш да го казваш като факт, защото не си обективен по темата :)
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 28 окт 2014 17:17

Самата тема намирисва на доста плоски провинциални внушения! Криви или прави, в Левски и ЦСКА, открай време, работят едни от най-добрите специалисти в българския футбол, и тези отбори винаги са вадили "горещите кестени" на международното поле. Дори сега, когато по различни причини има разместване на пластовете, никой не би признал Лудогорец или Литекс, ако са станали шампиони със загуби от Левски и/или ЦСКА.

Метърът не е кой знае колко дълъг, но е еталон за дължина поради стабилността, с която е единица за съответната физическа величина.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 окт 2014 17:30

CHAMP20N написа:@Player : Обвиняваш ме, че съм съучастник в неща, които са се случили преди да се родя?? Мен не ме касае миналото нито на нашия отбор, нито на вашия(което също не е много чисто, доколкото съм запознат). Не ме интересува комунистите колко титли са дали на нас, колко на вас, колко на трети... Други фактори са ме накарали да избера да подкрепям този отбор. Миналото си е минало, и който живее в него, го съжалявам.
А относно това дали твоята гледна точка е истина, не можеш да го казваш като факт, защото не си обективен по темата :)

Не те виня а ти казвам каква е ситуацията. Така е в правото. Ако някои изнасили или убие си остава такъв за цял живот. Няма такива работи като то било минало гледаме сега. Петното остава завинаги. Същото е и с отбора ви, като му прочетеш историята, защото всеки фен трябва това да прави и като види безкрайните мръсотии които го съпътстват трябва да каже тия не заслужават и един фен, не са за мен, да вървят по дяволите. Същото както и със спортисти които са гръмнали или пребили приятелките си. След като си направил нещо лошо, край. Не заслужават повече подкрепа, а само презрение. И не може да казваш, че те не касае миналото на отбора ти. Пак ти казвам от това се почва и не на един или двама заблудени чорбари като съм им казал как стоят нещата около историята им и се чудят къде да се заврат след това.Няма минало или куп други глупости.

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Мнениеот CHAMP20N » 28 окт 2014 17:33

Окей, мразя ЦСКА, обичам Левски, доволен?
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 28 окт 2014 17:39

petar_m_popov написа:

ти чуваш ли се?????????????????????????те през 1914г тия голобради ученици са били най-големите популисти така ли ????

Я ми кажи друга държава която има отбори с имена на реални личностти ?

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 28 окт 2014 17:40

Аз сам си избрах тази съдба, вечно от ЦСКА. 8-) Като малък знаех имената на почти всички отбори от "А" група, но не и това, колко титли имат и как са създадени. Аз не смесвам футбола с политиката, както някои други облъчени фенове на, които речника им е съставен от 5 думи - Комунисти, партията майка, сърп и чук, БКП, турци и това да си го повтарят постоянно, мислейки си, че са от правилната страна. Знам историята на отбора си, знам и тази на най-големия съперник на моя отбор и тя не е толкова "чиста и неопетнена", както си мислят те. Както и да е. Аз съм от младото поколение фенове на ЦСКА и започнах да ходя на мачове, когато ЦСКА е в най-лошото си състояние за цялата история, която има досега. И честно казано, не ходя да гледам футбол на стадиона, от колкото това да съм с други хиляди братя и да правим лудница в сектора. И да си кажа, не съм хулиган, нито съм се сбивал или чупил каквото и да е на стадиона. ЦСКА за мен е религия, а в най-тежкото си състояние, феновете на ЦСКА са номер 1 :!:
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

redtiger
Контакти:

Мнениеот redtiger » 28 окт 2014 17:45

Alexx написа:
petar_m_popov написа:

Я ми кажи друга държава която има отбори с имена на реални личностти ?

Аз знам единствено за Чили - отборът на Коло Коло.

Върни се в “Футбол - България”